Hellwarrior Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 σημερα πηρα απο eshop μια RAM συγκεκριμενα απο stock house http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 το προβλημα που μου παρουσιασε: αρχικα εχω αλλες 2 ιδιες και μια hynnix παλι 1 gb χωρις αυτην το pc ανοιγει κανονικα ΜΕ αυτην ειτε ειναι μονη της ( σε οποιο slot) ειτε μονο με hynnix ειτε με 1 ακομα kingston και 1 hynnix το pc ειτε δεν postarei ειτε οταν πανε να ανοιξουνε τα windows BSOD ή restart.Υπαρχει περιπτωση να φταει τιποτα αλλο απο την RAM?η mobo μου ειναι η P5K-E/wifi-ap
skim045 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Κάνε ένα memtest να δεις αν σου βγάλει κανα error. Αν και επειδή είπες οτι την αγόρασες απο stock είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι χαλασμένη...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Βootable memtest, για να συμπληρωσω το προηγουμενο post. Eνα 4ωρο minimum, αν και φανταζομαι θα εμφανιστει απο νωρις το προβλημα εαν οντως φταινε οι μνημες.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 σημερα πηρα απο eshop μια RAM συγκεκριμενα απο stock house http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 το προβλημα που μου παρουσιασε: αρχικα εχω αλλες 2 ιδιες και μια hynnix παλι 1 gb χωρις αυτην το pc ανοιγει κανονικα ΜΕ αυτην ειτε ειναι μονη της ( σε οποιο slot) ειτε μονο με hynnix ειτε με 1 ακομα kingston και 1 hynnix το pc ειτε δεν postarei ειτε οταν πανε να ανοιξουνε τα windows BSOD ή restart.Υπαρχει περιπτωση να φταει τιποτα αλλο απο την RAM?η mobo μου ειναι η P5K-E/wifi-ap Δεν ειναι ιδιο με την περιπτωση σου αλλα για να ξερεις. Ακριβως τις ιδιες μνημες ειχα στο παλιο συστημα (που δουλευει ακομα στον αδερφο για manager). Οταν τον ειχα παρει καινουργιο ειχα βαλει ενα ιδιο με αυτα στικακι του 1 gb με σκοπο αργοτερα να βαλω ενα ιδιο και να εχω 2 gigabyte. περασε ενας μηνας,πηγα πηρα απο το ιδιο μαγαζι ακριβως ενα ιδιο στικακι με τον ιδιο κωδικο και οταν το εβαλα επανω,ενω ειχα 2 gigabyte,δεν δουλευε το dual channel.... πως ειναι δυνατον,αφου ειναι το ιδιο,μετα απο απειρες προσπαθειες να δουλεψει το πηγα πισω,τους εξηγησα το προβλημα και μου εδωσαν παλι ενα ιδιο.ακριβως ιδιο. Το εβαλα επανω και δουλεψε.Η μονη διαφορα ηταν η εβδομαδα παραγωγης μεταξυ των 2.αντε πες εσυ τωρα...... (καλες μνημες παντως).
Hellwarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 "Μαγεια" eshop...Παει πισω η ram την επομενη μερα παρακαλω διοτι δεν δουλευε..παει στο service..και τι μου λενε ως συμπερασμα??οτι την χαλασα εγω !δεν μου την παραδωσανε ετσι λεει και την χαλασα...τι να πει κανεις δεν παιζονται οι ανθρωποι !!
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δεν πιστευω να την πηρες πισω και να εφυγες. Τι παει να πει οτι την χαλασες εσυ,τι την εκανες? Καλα ειναι χαζοι οι ανθρωποι???
Hellwarrior Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 δεν εχω παρει τιποτα πισω απο τηλεφωνο εγινε η συνομιλια μαλλον αυριο η την δευτερα θα παω απο το καταστημα και μπορει να καταληξω σε φασαρια."Αποκλειεται εμεις να σας την στειλαμε ετσι(χαλασμενη)".Απο το συγκεκριμενο καταστημα εχω αγορασει πολλες φορες στο παρελθον και ποτε δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα.Το θεωρω εντελως απαραδεχτο.Δεν θελω να πιστεψω οτι πρεπει να απορουνε πως φτασανε στην κατασταση που ειναι τωρα..
Hellwarrior Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν μπορω να μην το πω αυτο για κανενα λογο.. ο τεχνικος που την ελεγξε εδωσε οτι την χαλασα εγω την ram γιατι λετε??"λειπει στοιχειο και δεν μπορει να ποσταρει" το παλικαρι στο καταστημα μου λεει οτι δηλαδη λειπει chipset !!! παρεπιμπτοντως τα παλικαρια που μιλησα εξυπηρετικα και μου λενε θα το κοιταξουνε και μεχρι την τριτη θα παρω τα λεφτα μου πισω να παρω κατι αλλο..(εντελως επιστροφη χρηματων μπορω να ζητησω?ρωταω γιατι απο οτι καταλαβα μαλλον για πιστωτικο οριο το βλεπω..) παντως συμφωνα με τον τεχνικο εγω ειμαι ενας τρελος που παιρνει τις ram βγαζει το chipset τα κανω συλλογη και τις παω πισω για επισκευη ! :cool: τι να πει κανεις...
kernelalive Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλά αυτά που λες εσύ αλλά μην περιμένεις ότι και αυτοί θα σου πούνε "Ναι φίλε μου ότι πεις πάρε τα λεφτά σου πίσω δικό μας το φταίξιμο ".Έχουν μια πολιτική σαν κατάστημα ότι πάντα τεστάρουν το προιόν πριν το στείλουν και κάπου θα κρατάνε σίγουρα τα αποτελέσματα εαν το προιόν έχει περάσει ή όχι τα τεστς οπότε απλά περίμενε να δεις τι θα σου πούνε !!! do the im-possible
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.