Προς το περιεχόμενο

SSD για λειτουργικό ποιον από τους τρεις ~ 60ριδες ;

faklan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) OCZ Vertex 2 60GB

2) CORSAIR Force Series F60 60GB

3) KINGSTON SV100S2 V100 64GB

Ο δίσκος θα μπει σε σταθερό και τον θέλω για το λειτουργικό , προγράμματα και κάνα-δύο παιχνίδια ο 3 είναι πιο αργός το ξέρω αλλά με το ''μάτι'' καταλαβαίνει κανείς διαφορά σε σχέση με τους δυο πρώτους ή με μετροπρογράμματα μόνο ; Οι δυο πρώτοι ξέρω ότι είναι σχεδόν το ίδιο άλλα έχω ακούσει διάφορα για τους Vertex 2 και κωλώνω ... H Corsair μου φαίνεται πιο γκαραντί (γρούνι στο σακί) !

Περιμένω τα φώτα σας μπας και ξεστραβωθώ κι εγώ B)

Δημοσ.

Καλός ο Μ4 τον βρήκα και Ελλάδα αλλά το Site τους έχει πρόβλημα μάλλον ...

Δημοσ.

1) OCZ Vertex 2 60GB

2) CORSAIR Force Series F60 60GB

3) KINGSTON SV100S2 V100 64GB

Ο δίσκος θα μπει σε σταθερό και τον θέλω για το λειτουργικό , προγράμματα και κάνα-δύο παιχνίδια ο 3 είναι πιο αργός το ξέρω αλλά με το ''μάτι'' καταλαβαίνει κανείς διαφορά σε σχέση με τους δυο πρώτους ή με μετροπρογράμματα μόνο ; Οι δυο πρώτοι ξέρω ότι είναι σχεδόν το ίδιο άλλα έχω ακούσει διάφορα για τους Vertex 2 και κωλώνω ... H Corsair μου φαίνεται πιο γκαραντί (γρούνι στο σακί) !

Περιμένω τα φώτα σας μπας και ξεστραβωθώ κι εγώ B)

τον 2 τον έχω 3 μήνες και είμαι υπέρευχαριστημένος με write και read όσο λένε οι προδιαγραφές του

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παίδες ! Παρήγγειλα τελικά τον CRUCIAL m4 64 GΒ κι ο Θεός βοηθός :P

grimpr ξέρεις αν έχουν τον ίδιο controller με τούς 510 της intel ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παίδες ! Παρήγγειλα τελικά τον CRUCIAL m4 64 GΒ κι ο Θεός βοηθός :P

grimpr ξέρεις αν έχουν τον ίδιο controller με τούς 510 της intel ?

Είναι καλύτεροι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαχαχα να σε καλα Νικο αλλα σα να εκανε λιφτινγκ η γυναικα μου ενα πραμα πως να τ'απολαυσω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...