Marria Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Πριν λιγο καιρο αγορασα απο το e-shop, το NILOX UPS I POWER 1200. Το εχω συνδεσει σωστα στον υπολογιστη και στην πριζα. Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να κραταει το pc σε περιπτωσω διακοπης ρευματος, αυτο κλεινει τελειως με αποτελεσμα να κλεινει και ο υπολογιστης. Τι να κανω για να κραταει τον υπολογιστη? Καμια προταση?
ScrLk Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κάνε ένα απλό τεστ. Αποσύνδεσέ τα όλα και βάλτο να φορτίζει. Σύνδεσε ένα απλό ηλεκτρικό αντικουνουπικό σε μία από τις εξόδους του. Αφαίρεσε το καλώδιο του UPS βγάζοντας το από τη πρίζα. Εάν σβήσει μετά από λίγο, η μπαταρία σε αποχαιρέτησε. Επίσης, εάν δεν έχεις εγγύηση, βάζεις 20 ευρώ στη τσέπη και πας εδώ να στην αλλάξει. Link Η μπαταρία, αυτή πρέπει να είναι. 12v 7ah sealed lead acid. Το ίδιο πρόβλημα έχει και το δικό μου (άλλης μάρκας) Επειδή σκέφτομαι να του βάλω μεγαλύτερη μπαταρία και πρέπει να αφαίρεσω κάποια λαμάκια το έχω παραμελήσει για την ώρα. Link
Marria Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μα ουτε καν χρονο δεν εχει κλεισει... αποκλειεται να ναι η μπαταρια
panos217 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κανε συτο που σου ειπε ο φιλος ετσι την πατησα και εγω με ενα accupower ups
ice25 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν η μπαταρία δεν ήταν καλή η απλά αν ξελιγώθηκε μπορεί να τα φτύσε και σε λιγότερο από χρόνο.(η μολύβδου αν ξελιγωθούν τέλειος βραχυκυκλώνουν τα στοιχεία τους) επίσης υπάρχει περίπτωση να φταίει το ups μπορεί να μην σταματάει την φόρτιση της και να την καταστρέφει
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν εισαι μεσα στην εγγύηση πήγαινε το για αλλαγή χωρίς να το σκεφτείς
Marria Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Προσανατολιζομαι πιο πολυ στο να υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα στη γραμμη. Εκανα χτες ενα τεστ στη γραμμη, τα εβγαλα ολα, και λειτουργησα ενα αντικουνουπικο, ολα καλα μεχρι εκει. Ρο εβγαλα το ups απο την πριζα και συνεχιζε να ειναι ανοιχτο και να λειτουργει. Παραξενα πραγματα...
ScrLk Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 1)Στο κάνει μόνο όταν πέφτει το ρεύμα; 2)Αν όπως λειτουργούν όλα μαζί τραβήξεις την πρίζα, σβήνει το κομπιούτερ; 3)Στις δέκα διακοπές ρεύματος π.χ. πόσες φορές αποτυγχάνει; Στο δικό μου η αναλογία ήταν 4 αστοχίες/10 περίπου.
Marria Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 1) Το κανει και οταν υπαρχει πτωση τασης (να κανει πως παει να κλεισει το ρευμα αλλα τελικα δεν κλεινει) 2) Ναι σβηνει 3) Παντα.. δεν το εχω πετυχει να κραταει ποτε τον υπολογιστη
mikelamar Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μα ουτε καν χρονο δεν εχει κλεισει... αποκλειεται να ναι η μπαταρια Οχαχαχα με έκανες κ γελασα, δεν εχει καμία σημασία. Μήπως ακολουθησες ακριβώς τις οδηγίες όταν το πρωτοσυνδεσες; Δε νομίζω. Αν το πας για service πιθανόν να σου φορτισουν τη μπαταρία να κάνουν κ κάτι τεστ της κακιάς ώρας κ να σου που είναι εντάξει. Αλλαξε μπαταρία. ...κ μια συμβουλή, εγγύηση στα ups είναι τα apc, πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλα σου μένει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.