pdiomidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μια πολυ απλη ερωτηση.. που μπορω να αγορασω αυτο το εξαρτημα που μπαινει στο 24απινο του τροφοδοτικου δηλαδη του κυριου καλωδιου που εχει το τροφοδοτικο που δινει ρευμα στην μητρικη οταν θελω να δουλεψω το τροφοδοτικο χωρις να το εχω ενωσει με την μητρικη... βασικα δεν μπορω να το εξηγησω καλα και με συγχωρειται αλλα δειτε σε αυτο το video στο 9.09 Βαζει αυτο το ανταπτορακι γιατι θελει να λειτουργησει μονο την αντλια της υδροψυξης.. θελω να κανω ακριβως το ιδιο.. αν δεν εχω τετοιο δηλαδη δεν μπορω να λειτουργησω το τροφοδοτικο; του κανω κακο και καλα αν ειναι ετσι χυμα;;
FaRMaKhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αν εννοεις να αναψεις το τροφοδοτικο χωρις να ειναι συνδεδεμενο στη μητρικη περνεις ενα συνδετηρα και βραχηκυκλωνεις το πρασινο με το μαυρο καλωδιο (και εννοειτε οτι ή μονωνεις τα ακαλυπτα μερη ή βαζεις ενα διακοπτακι και καθαρισες) Επειδη ομως δεν θελω να σε ακουσω στις ειδησεις ψημενο κατσε να πιστοποιησει και κανενας ακομα για το πρασινο-μαυρο
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δίκιο έχεις πράσινο με μαύρο είναι. Βέβαια εγώ προτιμώ να ξεγυμνώνω ένα καλώδιο στις δύο άκρες (άσχετο καλώδιο όχι του τροφοδοτικού, μην παρεξηγηθώ κιόλας) και να κάνω την σύνδεση παρά ένα συνδετήρα γούστα είναι αυτά. @topic starter αν το κάνεις έτσι τελικά φρόντισε να βάλεις και λίγη μονωτική ταινία μην κουνήσει το καλώδιο ή ο συνδετήρας και χάσει επαφή. Αν βάλεις συνδετήρα βάλε μονωτική ταινία όπωσδήποτε
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλύτερα χρησιμοποίησε ενα καλώδιο οπως ειπε και η Karmen να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
pdiomidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 καλα καταλαβατε αυτο θελω να κανω.. βασικα επειδη δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτα.. αυτο το ανταπτορακι που μπορω να το βρω;; αν βαλω ενα παλιο τροφοδοτικο χωρις να κανω αυτα με τα καλωδια και χωρις να το βαλω πανω σε μητρικη δεν θα γινει;; θελω να γεμισω την υδροψυξη οπως ακριβως το κανει και αυτος.. απλα δεν εχω αυτο το πραγμα..
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Βρε δεν είναι κάτι δύσκολο. Αυτό εδώ θα κάνεις Αυτό που ψάχνεις δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ops εγώ την βλέπω. Για κάνε ένα refresh edit: Ορίστε και λινκ http://www.yinfor.com/blog/archives/images/psu_test_jumper.jpg
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ε τώρα τι να πω; Αυτή; http://www.jestineyong.com/wp-content/uploads/2007/09/atx-power-bypass.jpg Αν δεν βλέπεις ούτε αυτή μπες με άλλο browser
pdiomidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τωρα ναι!! χαχα σ'ευχαριστω παρα πολυ καταλαβα τι πρεπει να κανω!! αν και θα βρω ενα αλλο τροφοδοτικο μην κανω καμια βλακια στο 1000αρι που εχω
FaRMaKhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Χχαχα βρε καρμεν αμεσως να μου την πεις για το συνδετηρακι απλα συνηθως αν σου τυχει κατι ειναι το ποιο αμεσo που μπορεις να κανεις παντου υπαρχει ενας Αλλα και παλι οπως ειπα και ανωτερο για κατι πιο μονιμο βαλε διακοπτακι I/O
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν στην είπα βρε. Απλά είπα και ένα άλλο τρόπο που συνήθως κάνω εγώ
pdiomidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 ολα οκ παιδια το δοκιμασα και παιζει μια χαρα!! με συνδετιρα τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.