Hamurabi Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Παιδια καποιο παιχνιδι platform για xbox360 να προτεινετε; για τον ανηψιο μου που ειναι 9χρονων...
cortaN@ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Παιδια καποιο παιχνιδι platform για xbox360 να προτεινετε; για τον ανηψιο μου που ειναι 9χρονων... Κοίταξε τα Viva Pinata, Viva Pinata: Trouble in Paradise, Banjo Kazooie: Nuts and Bolts, Spyro, Beautiful Katamari.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τα Viva Pinata δεν είναι platform . Και εγώ προτείνω το Banjo Kazooie. Θα είναι ότι πρέπει για τον ανιψιό σου.
ReZonanZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το viva pinata δεν εχει σχεση με platfrom Για ενα 9χρονο παιδι προτεινω: Naruto(αν του αρεσει το cartoon) kameo, spiderman 3 spiderman friend or foe, spiderman web of shadows, Ratatouile, ice age 3, kung fu panda, wall-e, toy story 3, madagascar 2 Επισης μπορεις να δεις και κατι σε Lego οπως Lego Batman ή Lego star wars Παντως για 9χρονα αγορια πιστευω το ιδανικο ειναι ισως καποιο spiderman.Απ οτι ξερω τρελενονται τα περισοτερα με τον spiderman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.