nuxtoperpatitis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 γεια σας, απο σεπτεμβρη μπαινω στον τελευταιο χρονο της σχολης και σκεφτομαι απο τωρα τα μεταπτυχιακα.Σπουδαζω πληροφορικη. αυτα που που εχω δει για ελλαδα ειναι σε επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων και στα πληροφοριακα συστηματα. θα ηθελα να μου πειτε τι πραγματευεται το καθενα και αν εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο. Εχω κοιταξει καποιους οδηγους σπουδων απο αυτα τα προγραμματα. Βλεπω οτι υπαρχουν καποια κοινα μαθηματα οποτε μου δημιουργειται η απορια ως προς το τι εξειδικευει καθε προγραμμα. Απο επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων εχω δει αυτο της πατρας και αυτο της αθηνας στην πληροφορικη ασσοε και απο πληροφοριακα αυτο της θεσσαλονικης,καποδιστριακου και πληροφορικης ασσοε. καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
mataragas24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 φιλε δεν το σκεφτεσαι για εξωτερικο? και εγω σε παρομοια φαση είμαι αλλά τα εξοδα στην αθηνα και γενικως η ζωη με προτρέπει προς τα εξω(αγγλια αρχικα). επισης θα δοκιμάσω και το 'εξω' γιατι τα πραγματα εδω δεν ειναι καλα...
nuxtoperpatitis Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 μωρε το σκεφτομαι αλλα δε μπορω ακομα να κανω αυτο το βημα προς τα 'εξω'. προς το παρον με απασχολει το περιεχομενο των μεταπτυχιακων αυτων παραπανω και ισως κοιταξω για διδακτορικο αργοτερα στο εξωτερικο οταν με το καλο τελειωσει το μεταπτυχιακο.
mataragas24 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 τι να σου πω, εσυ ξερεις καλυτερα. Απλά πιστεύω ότι ειμαστε αρκετα πισω και πόσο μάλλον στο τεχνολογικό τομέα. Οτι θα ειναι πιο εύκολο να τελειώσεις εδω, ισωσ ειναι αλλα θα μαθεις πολυ περισσοτερα εξω, κ ισως εχεις περισοτερες ευκαιριες..
CtrlFreak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Άσχετο αλλά έκανα βόλτα σε ένα site με μεταπτυχιακά και σε ένα που θα με ενδιέφερε μελλοντικά ανέφερε ότι πρέπει το πανεπιστήμιο απ το οποίο προέρχομαι να συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία λίστα του ''International handbook of Universities''. Πως θα το ξέρω αυτό?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.