chm056 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γεια χαρα στο φόρουμ. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης και το παραθετω σε περιπτωση που καποιος απο εσας ειχε κατι παρομοιο. Εχω αυτο το τροφοδωτικο της Corsair και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ακουγεται ενα περιεργος ηχος που ο μονος τροπος που μπορω να το περιγραψω ειναι οπως χτυπαν οι μετρητες σε ραδιενεργεια . O ηχος δεν ακουγεται αμεσως μωλις ανοιξω τον υπολογιστη αλλα λιγο αργοτερα και ιδιαιτερα οταν τρεχω κατι σχετικα βαρυ οπως πχ παιχνιδι ή κάποιο video. Οταν εχει ησυχια ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Μπορει κάποιος να βοηθησει; Ευχαριστω για το χρονο σας
skim045 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο ήχος σίγουρα προέρχεται απο το τροφοδοτικό? Για βάλε το αυτί σου κοντά στο τροφοδοτικό ενώ τρέχεις κανα παιχνίδι, να δεις για σιγουριά.
chm056 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο κει. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν απ την καρτα γραφικων αλλα ακουγεται απ την περιοχη του τροφοδωτικου
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τότε πήγαινέ το για αλλαγή. Ακριβός αν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι από εκεί παν το πίσω για rma
chm056 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Eυχαριστω ρε παιδια. Τι ξενερα ειναι αυτη καινουριο μηχανημα!!! Να ρωτησω κ κατι ασχετο. Κατι εχει γινει κ δεν μπορω να δω απ το προφιλ μου τα μηνυματα που εχω δημοσιευσει στο φορουμ. Εχουν εξαφανιστει ολα. Το ιδιο προβλημα κανεις;
skim045 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Απλά έπεσες στην περίπτωση. Αυτά τα τροφοδοτικά είναι σκυλιά. Eυχαριστω ρε παιδια. Τι ξενερα ειναι αυτη καινουριο μηχανημα!!! Να ρωτησω κ κατι ασχετο. Κατι εχει γινει κ δεν μπορω να δω απ το προφιλ μου τα μηνυματα που εχω δημοσιευσει στο φορουμ. Εχουν εξαφανιστει ολα. Το ιδιο προβλημα κανεις; Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...
filip123go Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 κατι τετοιο; http://www.youtube.com/watch?v=C4d23F2jehQ Είναι απίστευτα εκνευριστικό..!! :P
chm056 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Είναι απίστευτα εκνευριστικό..!! :P Οχι ευτυχως δεν ειναι σαν αυτο. Εμενα ακουγεται σαν μετρητης Γκαιγκερ για ραδιενεργεια. Υποφερεται αλλα θα προτιμουσα να μην ακουγεται καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.