Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην suchard αναφέρεσαι να φανταστώ έτσι; Την συνδυάζω και με τον cappuccino μερικές φορές.

Τι να πω για την οθόνη....2 φορές μου έχει τύχει μέσα σε 8 μήνες.....και το καλοκαίρι την δούλεψα ελάχιστα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά καλές γιορτές να έχετε . Εδώ και τέσσερεις ημέρες θέλω να πάρω μια καφετιέρα και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά να πάρω , μου αρέσει πολύ η Tassimo bosch αλλά δεν ξέρω αν κάνει καλά ροφήματα .Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος και αν έχει να μου προτείνει κάτι ευχαριστώ πολύ :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εφτιαξα σημερα πρωτη φορα ροφημα αφου ειχα κανει τη διαδικασια που λενε στις οδηγιες. Εβαλα πρωτα τη καψουλα για γαλα. Εκανε θορυβο κι αφου τελειωσε μου αναψε τις ενδειξεις για αφαλατωση και πεοσθηκη νερου...την εκλεισα, την αφησε 5'. Προσθεσα νερο, κι εβαλα τη καψουλα της λακτα. Εκανε παλι θορυβο αλλα εφτιαξε το ροφημα, και δεν αναψαν παλι οι ενδειξεις.

Ο θορυβος ειναι λογικος? εχω την tassimo t65, κι αυτο που ακουγεται ειναι σαν ηχος μοτερ. Δεν υποτιθεται οτι ειναι αθλρυβες αυτες?

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω μια πολυμηχανή ροφημάτων Bosch Tassimo TAS3203.Μπορείτε, σας παρακαλώ, να μου πείτε ποιές κάψουλες παίρνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...