Προς το περιεχόμενο

Ποιο τροφοδοτικό να πάρω?

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας δουλεύει πάντα;

Τι εννοείς; Εχω το Pc πίσω από ένα γραφείο στη δουλειά. Δεν νομίζω να σταματάει το φουρφούρι αλλά αν είναι το τσεκάρω όταν πάω και ενημερώνω. Υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο; Να ανησυχώ; Το έβαλα και σε μία σύνθεση ενός φίλου πρόσφατα :whistle:

Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα αυτό για τον θόρυβο το λέτε επειδή είδατε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/406884-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/page__p__4007093__fromsearch__1#entry4007093 Το παιδί που είχε αυτό το πρόβλημα μάλλον θα έπεσε στην περίπτωση. Δεν σημαίνει οτι όλα βγαίνουν έτσι. Και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη εταιρία, πιστεύω

ναι αυτο :rolleyes:

Δημοσ.

Τι εννοείς; Εχω το Pc πίσω από ένα γραφείο στη δουλειά. Δεν νομίζω να σταματάει το φουρφούρι αλλά αν είναι το τσεκάρω όταν πάω και ενημερώνω. Υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο; Να ανησυχώ; Το έβαλα και σε μία σύνθεση ενός φίλου πρόσφατα :whistle:

Έχω διαβάσει πως για το AX750W το fan δεν δουλεύει όταν το φορτίο του είναι κάτω από ένα όριο (~20%). Απλά θα ήθελα να ξέρω άμα ισχύει το ίδιο και για το τροφοδοτικό που παρέθεσες.

Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα αυτό για τον θόρυβο το λέτε επειδή είδατε αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/406884-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/page__p__4007093__fromsearch__1#entry4007093 Το παιδί που είχε αυτό το πρόβλημα μάλλον θα έπεσε στην περίπτωση. Δεν σημαίνει οτι όλα βγαίνουν έτσι. Και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη εταιρία, πιστεύω

Πάντως σαν πυρηνικός αντιδραστήρας δεν κάνει. Βασικά δεν το ακούω καθόλου...

Έχω διαβάσει πως για το AX750W το fan δεν δουλεύει όταν το φορτίο του είναι κάτω από ένα όριο (~20%). Απλά θα ήθελα να ξέρω άμα ισχύει το ίδιο και για το τροφοδοτικό που παρέθεσες.

Θα το τσεκάρω και σου λέω μόλις αξιωθώ να πάω στο γραφείο...

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ που έχω το TX650, και μάλιστα το pc είναι πάνω στο γραφείο σε περίπου 1 μέτρο απόσταση από το (δεξί - το αναφέρω σε περίπτωση που έχει σημασία!) αυτί μου δεν ακούω τίποτα.

Θα έλεγα δηλαδή ότι πιο πολύ ακούγεται ο σκληρός παρά το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

ποια η διαφορά μεταξύ αυτόν των 2 ?

1A στην 12V. Αυτό που λέω έχει 52 και αυτό που σου λέει η Καρμεν έχει 53Α

Δημοσ.

Γιατί δε μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις το review;

οχ τώρα κατάλαβα πως δουλεύει το review σορρυ :rolleyes: δεν ξέρω το σιτε ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...