Προς το περιεχόμενο

Κρέμες προσώπου

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος θα μου πει αυτός ο που% τι βάζει και μοιάζει με 19 στα 20, 40 χρονών άνθρωπος !!

photoshop day cream

Adobe_Photoshop_Day_Cream.jpg

και δεν κανει με τπτ 20 χρονων αυτος, μην τρελαθουμε κιολας. το βλεμα και μονο προδιδει την ηλικια του ανθρωπου.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σορρυ ρε τσιφτες τωρα, αλλα χωρις να θελω να γινω προσβλητικος-ερειστικος κτλ...ειπε ενας πιο πριν "μετροσεξουαλ"...νταξει, δεν το παω εκει, αλλα εχετε σκεφτει ποτε πως θα σας εβλεπε πχ η γκομενα σας να καθεστε στον καθρεφτη να βαζετε κρεμα ση μουρη κανοντας ολες τις σχετικες κινησεις κτλ και να κοιτατε μην εμφανιστηκε καμια ρυτιδα, να τρελαινεστε και τετοια...????????Ή να συζητατε με τις φιλες της ή τους φιλους σας για το ποια ειναι η καλυτερη αντιριτυδικη, ποια η καλυτερη νυκτος και ποια η καλυτερη ημερας???????/

Αφηστε τις κρεμες, μια καλη ζωη χρειαζεται και οι ρυτιδες στον αντρα εχουν και την γοητεια τους, εμεις ωριμαζουμε, δεν γερναμε οπως οι γυναικες. Ουτε ειμαστε το ιδιο θυματα του μαρκετινγκ...

Το να εισαι 30-35 και να μοιαζεις 21-22 δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εκτος αν θελετε look Φλωρινιωτη...

Νομιζω οτι αν το τον χρονο σας που καταναλωνετε για να απλωσετε κρεμα στη μουρη τον καταναλωνατε ας πουμε για 30 καμψεις, θα ηταν καλυτερο...

Δημοσ.

δεν ειναι photoshop...o ανθρωπος εχει και γαμω τα γονιδια ή πρεπει επειγοντος να μας πει τον πλαστικο του ή πούλησε τη ψυχη του στον εξ'πο δω.

Δημοσ.

ποιος θα μου πει αυτός ο που% τι βάζει και μοιάζει με 19 στα 20, 40 χρονών άνθρωπος !!

και σου έκανε εντύπωση αυτό; :shock:

Εδώ αυτός είναι 150 και δες,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΥΤΙΔΑ !!!

EdwardCullen1.jpg

Δημοσ.

ενοειται οτι εχουν και χημικα μεσα. ειλικρινα πιστευεις οτι με αγγουρακια στα ματια και γιαρουρτι σαν μουτρα σβηνεις τις ριτιδες;

Σορρυ ρε τσιφτες τωρα, αλλα χωρις να θελω να γινω προσβλητικος-ερειστικος κτλ...ειπε ενας πιο πριν "μετροσεξουαλ"...νταξει, δεν το παω εκει, αλλα εχετε σκεφτει ποτε πως θα σας εβλεπε πχ η γκομενα σας να καθεστε στον καθρεφτη να βαζετε κρεμα ση μουρη κανοντας ολες τις σχετικες κινησεις κτλ και να κοιτατε μην εμφανιστηκε καμια ρυτιδα, να τρελαινεστε και τετοια...????????Ή να συζητατε με τις φιλες της ή τους φιλους σας για το ποια ειναι η καλυτερη αντιριτυδικη, ποια η καλυτερη νυκτος και ποια η καλυτερη ημερας???????/

Αφηστε τις κρεμες, μια καλη ζωη χρειαζεται και οι ρυτιδες στον αντρα εχουν και την γοητεια τους, εμεις ωριμαζουμε, δεν γερναμε οπως οι γυναικες. Ουτε ειμαστε το ιδιο θυματα του μαρκετινγκ...

Το να εισαι 30-35 και να μοιαζεις 21-22 δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εκτος αν θελετε look Φλωρινιωτη...

Νομιζω οτι αν το τον χρονο σας που καταναλωνετε για να απλωσετε κρεμα στη μουρη τον καταναλωνατε ας πουμε για 30 καμψεις, θα ηταν καλυτερο...

Καταρχάς δεν είμαι εγώ ο δημιουργός του τόπικ! Ούτε ζήτησα να μάθω αν οι φυτικές κρέμες και τα αγγούρια κάνουν δουλειά! ΈΛεος δλδ!!

Εγώ απλά ένα σαπούνι χρησιμοποιώ για το πρόσωπο μου από τα 19 μου λόγω ακμής, ώντας 29 σήμερα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ούτε κρέμες ούτε τπτ.

@ Orgasmic

Δεν θα πω ότι διαφωνώ σε αυτά που γράφεις αλλά καλώς ή κακώς αυτά ίσχυαν τον προηγούμενο αιώνα. Πλέον μπαίνεις σε μαγαζιά καλλυντικών και βλέπεις και άντρες μέσα, να μη μιλήσω για αισθητικούς, σπα, μασαζίδικα και κέντρα αδυνατίσματος ειδικά τι γίνεται.

Βλέπεις ομοφυλλόφιλους χέρι χέρι στο δρόμο και δε σου κάνει εντύπωση και εσύ κόλλησες στις "αντρικές" κρέμες :;

Έχουν αλλάξει τα πράγματα φίλε και ίσως γι αυτό έχει χαθεί το πρότυπο του άντρα του βαρβάτου του πολλά βαρύ με τη κοιλιά και τη τρίχα 2 μέτρα να φαίνεται στο ανοιχτό πουκάμισο. Σήμερα τέτοιους άντρες οι γυναίκες ούτε για να τους καθαρίζουν τα αυτοκίνητα δεν τους θέλουνε. Άσε που υπάρχουν και έρευνες που δείχνουν το αντίθετο, ότι δλδ οι γυναίκες θέλουν το ταίρι τους να περιποιείται γενικά τον εαυτό του.

Ντάξει δε μιλάμε και να είναι με τη κρέμα στο χέρι συέχεια να προλάβει ρυτίδες, ούτε φυσικά να γίνει το θέμα συζήτησης του αυτό, αλλά με μέτρο λέμε τώρα...

Δημοσ.

Λέω να είμαι 27-28 και να φαίνομαι 20-23 όχι ποιο μετά.Ποιο μετά θα φάινομαι όταν είμαι 35 28-29.

Πολλά είναι κια ψυχολογία φυσικά και μπορεί να σε πιάσει παράνοια δλιχως λόγο,να πάεις από την μια άκρη στην άλλη άκρη.Π.χ.σκέφτεσαι αρνητικά πως τώρα είσαι 24 και δεν είσαι τόσο καλός όσο ήσουν 21 ενώ τεχνικά να μην άλλαξε τίποτε,και σε πιάνεις το άγχος δίχως λόγο και κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη,ενώ είσαι γενικώς ο ίδιος,και να ταράζεσαι δίσως λόγο και να πιάνεις μικροσκόπια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...