Προς το περιεχόμενο

Homemade λυσεις για την καλυτερη ψυξη του υπολογιστη σας.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eπεσε βομβα καρμεν στο thread? :P :P :P

Θανο εχω βρει μαγαζι με βιομηχανικα προιοντα που εχει τετοιους σωληνες εξολοκληρου αλλουμινενιους

οχι σαν αυτη τη ψευτια στο βιντεακι αλλα υπαρχει ενα θεμα..ειναι μονο ο σωληνας και μετα το πως θα

κουμπωσει ανεμηστηρας πανω θα πρεπει να γινει με μοντα και ειναι λιγο μπερδεμα η δουλεια

(αυτος στο βιντεακι το εχει αγορασει ετοιμο απο tuning shop και εχει φιξαρισμενα μεγεθη για ανεμηστηρες εμεις εδω δεν εχουμε τετοια)

Δημοσ.

Γι αυτά τα 3 χρωματιστούλια λέω

dsc00991h.jpg

Αντε νύχτααααααααααααααααααα :P

Πωωω σαν το βοδι κοιμηθηκα.με το ζορι ξυπνησα και προλαβα...

Λοιπον καρμενακι που αντιγραφεις τον ραφ ραφ,αυτα τα 3 χρωμματιστα καλωδιακια ειναι του πλαινου coolemaster(του οποιου ακομη σου χρωσταω τον κωδικο τωρα που το θυμηθηκα) και ειναι τα μονα που δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαχτουν ποτε.....

Δημοσ.

Δεν πειράζει για τον κωδικό. Εκανα παραγγελία be quite φουρφούρια. Βέβαια δεν θα με χάλαγε αν τον έβρισκες :P

Δημοσ.

Δεν πειράζει για τον κωδικό. Εκανα παραγγελία be quite φουρφούρια. Βέβαια δεν θα με χάλαγε αν τον έβρισκες :P

Ε αντε πάρε και το obsidian τώρα να έρθει η φάση να απογειωθεί μην κάνεις μίσες δουλειές :P

Δημοσ.

Ε αντε πάρε και το obsidian τώρα να έρθει η φάση να απογειωθεί μην κάνεις μίσες δουλειές :P

To πήρα καλέ :P

Δίπλα μου είναι :-D

Δημοσ.

Μεχρι και φωτο εχει ανεβασει.....καπου.

Αλλα μην σκας,ακομη αδειο το εχει :P :P

Μέχρι πότε δεν ξέρω :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...