panos217 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πηρα χθες ενα δισκο 1.5 και σημερα αφου τελιωσε η εγγραφη που εκανα πηγα να ανοιξω ενα φαλελο μεσα στον σκληρο εκεινη την ωρα κολλησε ο υπολογιστης και μου εβγαλε μηνυμα καθυστερημενη εγγραφη η η εγγραφη απετυχε καπως ετσι το ελεγε μετα απο δευτερολεπτα αποσυνδεθηκε απο το συστημα...Να πω οτι τον εχω εξωτερικο σε θηκη δοκιμασα και απευθειας συνδεση με τη μητρικη αλλα δεν τον βλεπει το βιος τον δοκιμασα σε δυο λαπτοπ και εκει αναγνωριζει μονο την θηκη. Τι να φταιει? ο δισκος ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303623
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εάν δεν τον βλέπει ούτε στο bios τότε δύσκολα τα πράγματα .Τον πας πίσω για αλλαγή άλλα ξανά δοκίμασε μπας και τον δει
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για να είσαι σίγουρος αν έχει πάθει ο δίσκος κατι η θήκη κάντον εσωτερικό και δοκίμασε τον αν τον βλέπεις μπορείς να διαβάσεις τα περιεχόμενα κτλπ. Αν δεν έχεις πρόβλημα ετσι τότε κάτι έπαθε η θήκη οπου μπορείς να δοκιμάσεις αλλο καλώδιο usb η ακόμα μπορεί να έχει πάθει κατι και το καλώδιο τους ρεύματος η μετασχηματιστή ανάλογα τι έχει.
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για να είσαι σίγουρος αν έχει πάθει ο δίσκος κατι η θήκη κάντον εσωτερικό και δοκίμασε τον αν τον βλέπεις μπορείς να διαβάσεις τα περιεχόμενα κτλπ. Αν δεν έχεις πρόβλημα ετσι τότε κάτι έπαθε η θήκη οπου μπορείς να δοκιμάσεις αλλο καλώδιο usb η ακόμα μπορεί να έχει πάθει κατι και το καλώδιο τους ρεύματος η μετασχηματιστή ανάλογα τι έχει. Λέει ότι τον σύνδεσε και εσωτερικά στην μητρική. Οπότε όπως είπα δύσκολα τα πράγματα
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Όντως μου διέφυγε ε τοτε δύσκολα τα πράγματα πήγαινε τον πίσω για αλλαγή αν εισαι σε εγγύηση,μαλλον ψόφηκε η πλακέτα.
panos217 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τον εστειλα πισω θα σας πω νεα μολις με ειδοποιησουν. Εν το μεταξυ μου χαλασαν δυο δισκοι μεσα σε μια εβδομαδα πως τα καταφερνω!!!
panos217 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μολις με ειδοποιησαν και μου ειπαν οτι θα καλυφθει απο την εγγυηση αν και πανε 80 γιγα ταινιες... ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.