Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με 1,5 TB

panos217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα χθες ενα δισκο 1.5 και σημερα αφου τελιωσε η εγγραφη που εκανα πηγα να ανοιξω ενα φαλελο μεσα στον σκληρο εκεινη την ωρα κολλησε ο υπολογιστης και μου εβγαλε μηνυμα καθυστερημενη εγγραφη η η εγγραφη απετυχε καπως ετσι το ελεγε μετα απο δευτερολεπτα αποσυνδεθηκε απο το συστημα...Να πω οτι τον εχω εξωτερικο σε θηκη δοκιμασα και απευθειας συνδεση με τη μητρικη αλλα δεν τον βλεπει το βιος τον δοκιμασα σε δυο λαπτοπ και εκει αναγνωριζει μονο την θηκη. Τι να φταιει? ο δισκος ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303623

Δημοσ.

Εάν δεν τον βλέπει ούτε στο bios τότε δύσκολα τα πράγματα .Τον πας πίσω για αλλαγή άλλα ξανά δοκίμασε μπας και τον δει

Δημοσ.

Για να είσαι σίγουρος αν έχει πάθει ο δίσκος κατι η θήκη κάντον εσωτερικό και δοκίμασε τον αν τον βλέπεις μπορείς να διαβάσεις τα περιεχόμενα κτλπ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα ετσι τότε κάτι έπαθε η θήκη οπου μπορείς να δοκιμάσεις αλλο καλώδιο usb η ακόμα μπορεί να έχει πάθει κατι και το καλώδιο τους ρεύματος η μετασχηματιστή ανάλογα τι έχει.

Δημοσ.

Για να είσαι σίγουρος αν έχει πάθει ο δίσκος κατι η θήκη κάντον εσωτερικό και δοκίμασε τον αν τον βλέπεις μπορείς να διαβάσεις τα περιεχόμενα κτλπ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα ετσι τότε κάτι έπαθε η θήκη οπου μπορείς να δοκιμάσεις αλλο καλώδιο usb η ακόμα μπορεί να έχει πάθει κατι και το καλώδιο τους ρεύματος η μετασχηματιστή ανάλογα τι έχει.

Λέει ότι τον σύνδεσε και εσωτερικά στην μητρική.

Οπότε όπως είπα δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.

Όντως μου διέφυγε ε τοτε δύσκολα τα πράγματα πήγαινε τον πίσω για αλλαγή αν εισαι σε εγγύηση,μαλλον ψόφηκε η πλακέτα. :fear:

Δημοσ.

Τον εστειλα πισω θα σας πω νεα μολις με ειδοποιησουν.

Εν το μεταξυ μου χαλασαν δυο δισκοι μεσα σε μια εβδομαδα πως τα καταφερνω!!!

Δημοσ.

Μολις με ειδοποιησαν και μου ειπαν οτι θα καλυφθει απο την εγγυηση αν και πανε 80 γιγα ταινιες... ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...