Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ριπορτ:

Με πηρε το ασθενοφορο κατα τις 2 και μιση (ενα μισαωρο τους πηρε μονο, μια χαρα, και στο νοσοκομειο με εξετασαν απευθειας), μου βαλαν ορους, μου καναν εξετασεις αιματος και ακτινογραφια, μου εφυγε η ναυτια και η ζαλαδα (καθως ειπαν πως ειχα παθει αφυδατωση), επεσε ο πυρετος, γυρισα σπιτι.

Κοιμηθηκα 1 ωρα, μετα ξυπνησα γιατι ειχα πυρετο και ριγος. Μετα παλι επεστρεψε η ναυτια και ξερασα, κατα τις 9 το πρωι. Τωρα πια ειμαι καλυτερα και φαινεται να σταθεροποιειται η κατασταση στο στομαχι μου (προσεχω πολυ και δε το ζοριζω, καμια φρυγανια και 1 γουλια νερο ανα ωρα, γιατι ηταν πολυ χαλια). Ε, εζησα τελικα :devil:

Τωρα θα παιρνω μια αντιβιωση εν ονοματι "Ciproxin".

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

περαστικά μεγάλε. B)

συνέχεια χαμομήλια και νερά.

είναι απ'τις εμπειρίες που αν δεν τη ζήσεις δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει. :-D

Δημοσ.

περαστικά μεγάλε. B)

Φχαριστω.

συνέχεια χαμομήλια και νερά.

Θα συνδυασω μεντα -που ειναι μεταξυ αλλων τονοτικη και αντιεμετικη- και μαυρο τσαι -για το εντερο- και θα 'μαι μια χαρα.

είναι απ'τις εμπειρίες που αν δεν τη ζήσεις δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει. :-D

You speak the truth.

Δημοσ.

άκυρο το χαμομήλι! αυτά που λες εσύ είναι τα σωστά.

Οχι κι ακυρο, υποτιθεται πως κανει καλο στο στομαχι..

Δημοσ.

Αυτό δηλητηρίαση είναι συμφορουμίτη, δεν είναι κάτι που "κολλάει", το πεπτικό τη παθαίνει έτσι από πράγματα που τρως/πίνεις. Μελέτα λίγο τί έφαγες/ήπιες/έπιασες με χέρια μερικές ώρες πριν ξεκινήσουν τα συμπτώματα, μπας και πάει το μυαλό σου σε κάτι ύποπτο, ώστε να αποφύγεις να τη ξαναπάθεις από το ίδιο.

Όλοι την έχουμε πάθει κάποια στιγμή, απλά άμα μένεις και μόνος σου είναι δύσκολα τα πράγματα διότι πέφτουν οι δυνάμεις σου πολύ και δεν είναι εύκολο να φροντίσεις τον εαυτό σου. Υπομονή θέλει, στη χειρότερη μερικές ώρες κρατάνε τα συμπτώματα, μετά χρειάζεσαι και μισή μέρα ύπνο να συνέλθεις και μετά είσαι περδίκι.

Δημοσ.

Χάροντα κυκλοφορεί μια ίωση που κάνει μια μέρα εμετό ή διάρροια ή και τα 2 , μετα μια μέρα πυρετό και μετά είσαι τζετ.

Κολλάει με τη σκέψη( σαρκασμ )... και έχει πιάσει τουλάχιστον 7 γνωστούς μου εμού συμπεριλαμβανομένου. Με πηγε μια μέρα μεηντέη και μετά ηρέμησα.

Δημοσ.
έχει πιάσει τουλάχιστον 7 γνωστούς μου εμού συμπεριλαμβανομένου.

Στο ίδιο σουβλατζίδικο τρώτε; (σαρκασμ του, χα) :mrgreen:

ΟΚ, μπορεί να παίζει και ίωση, κατά καιρούς κάτι ακούγεται. Αλλά συνήθως δηλητηρίαση είναι (υποθέτω γι αυτό και του έδωσαν αντιβίωση, για υποψία τροφικής), ειδικά αν έρχεται 2-6 ώρες μετά από (ύποπτο) γεύμα και με full οξεία συμπτώματα, τυχαίο δεν είναι. Βασικά ο ίδιος ξέρει καλύτερα από τί μπορεί να συνέβη που ξέρει τί έκανε.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα τιπς. Καλεσα τελικα το 166 γιατι δε θα τη βγαλω αποψε.

Αν καλείτε το 166 για μια απλή γαστρεντερίτιδα σας εύχομαι να μην πάθετε ποτέ εμφραγμα και

δεν έχει ασθενοφόρο να σας πάει γρήγορα στο νοσοκομείο γιατί θα είναι απασχολημένο μεταφέροντας

κάποιον με μία απλή γαστρεντερίτιδα που δεν απειλεί την ζωή του. cheers

• Confused 1
Δημοσ.

Αν καλείτε το 166 για μια απλή γαστρεντερίτιδα σας εύχομαι να μην πάθετε ποτέ εμφραγμα και

δεν έχει ασθενοφόρο να σας πάει γρήγορα στο νοσοκομείο γιατί θα είναι απασχολημένο μεταφέροντας

κάποιον με μία απλή γαστρεντερίτιδα που δεν απειλεί την ζωή του. cheers

Ενώ από τη γαστρεντερίτιδα ή την τροφική δηλητηρίαση ο άλλος δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει, αν δεν έχει κάποιον να τον φροντίσει ή να τον πάει στο νοσοκομείο. Λες κ όλοι έχουν το ίδιο ανοσοποιητικό κ τους ίδιους οργανισμούς. Δηλ, το 166 είναι μόνο για τροχαία που λείπουν άκρα από τον άλλο γι εγκεφαλικά κ εμφράγματα. Δηλ, αν κάποιος παππούς 90 ετών έπαιρνε το 166 για έμφραγμα και την ίδια ώρα ένα παλικάρι 30 χρονών πέθαινε από τροφική δηλητηρίαση, επειδή κάποιο nickname σε ένα φόρουμ είναι και πολύ ηθικός να ούμ, θα ήταν το σωστό. Αυτά τα λέτε μέχρι να πονέσετε. Μόλις πονέσετε οι ίδιοι η πολιτική ορθότητα κ ο μοραλισμός εξανεμίζονται μέχρι να ξανανιώσετε καλά. :rolleyes:

Δημοσ.

Ενώ από τη γαστρεντερίτιδα ή την τροφική δηλητηρίαση ο άλλος δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει, αν δεν έχει κάποιον να τον φροντίσει ή να τον πάει στο νοσοκομείο. Λες κ όλοι έχουν το ίδιο ανοσοποιητικό κ τους ίδιους οργανισμούς. Δηλ, το 166 είναι μόνο για τροχαία που λείπουν άκρα από τον άλλο γι εγκεφαλικά κ εμφράγματα. Δηλ, αν κάποιος παππούς 90 ετών έπαιρνε το 166 για έμφραγμα και την ίδια ώρα ένα παλικάρι 30 χρονών πέθαινε από τροφική δηλητηρίαση, επειδή κάποιο nickname σε ένα φόρουμ είναι και πολύ ηθικός να ούμ, θα ήταν το σωστό. Αυτά τα λέτε μέχρι να πονέσετε. Μόλις πονέσετε οι ίδιοι η πολιτική ορθότητα κ ο μοραλισμός εξανεμίζονται μέχρι να ξανανιώσετε καλά. :rolleyes:

Τα νοσοκομεία στην διάρκεια της εφημερίας τους γεμίζουν από εξυπνάκιδες νεοέλληνες που για να εξεταστούν πρώτοι και να μην περιμένουν στην σειρά τους καλούν το 166 και διακομίζονται με ασθενοφόρο ( το οποίο σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει τον ρόλο ταξί ) χωρίς να έχουν απειλητική για την ζωή τους νόσο. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτός που άνοιξε το θέμα είναι πιο ηθικός από εμένα και ενώ ''κινδύνευε'' η ζωή του καθόταν και έγραφε σε φόρουμ ,και μάλιστα δίνοντας και updates της κατάστασής του, και μετά κάλεσε το 166 απασχολόντας 1 από τα ελάχιστα ασθενοφόρα που έχουμε σε κάθε βάρδια τότε δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Συνεχίστε να καλείτε την άμεση βοήθεια για μαλ***ες και για να μην πληρώσετε ταξί.Δεν θα περιμένετε και στην ουρά, θα μπείτε πρώτοι να εξεταστείτε. Απλά να θυμάσαι ότι εκείνη την στιγμή σκοτώνεις κάποιον συνάνθρωπό σου ο οποίος θα είχε σωθεί αν το ασθενόφόρο ερχόταν 5 λεπτά νώρίτερα. Συγνώμη για τις έκφραση μου δεν έχω τίποτε προσωπικό μαζί σου αλλά αυτή η κατάσταση που επικρατεί με το ΕΚΑΒ και την ευκολία που το καλούμε για αστεία συμβάντα έχει ξεφύγει τελείως και πρέπει να αλλάξει. ΟΧΙ δεν πεθαίνεις από μία απλή γαστρεντερίτιδα......από την βλακεία που έχεις στο κεφάλι πεθαίνεις πιο εύκολα. Πάντα μιλάω φιλικά και με προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

lol-what? :P

Εννοώ οτι η γαστρεντερίτιδα είναι μια ψυχοσωματική δοκιμασία μετά το τέλος της οποίας έχεις ανέβει λέβελ τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Κυρίως πνευματικό, σε παραπέμπω π.χ. στον σκεπτόμενο του ροντέν. Είσαι ο πρίγκηπας χωρίς βασίλειο, καθισμένος μόνος του στο θρόνο που σκύβει και κοιτάζει την άβυσσο προσπαθώντας να σκοτώσει το δαίμονα οπλισμένος μόνο με υπομονή και χαρτί υγείας και ως εκ τούτου επιτυγχάνοντας ένα υψηλό επίπεδο πνευματικότητας και εσωτερικής επικοινωνίας με το μανιτού μέσα του.

Δημοσ.

Χειρουργός με συμβουλεψε οτι με το που υπάρξει κρούσμα πόνου στην κοιλιά κ´ τάση εμετου / διαροιας.. Πρέπει να καταναλωσουμε μια κουταλια της σούπας ξύδι. Όσο κ´ δύσκολο να είναι στην καταποση αυτο δρα αμέσως στο εντερο κ´ σκοτώνει το μικρόβιο που προκαλεί την γαστρεντεριτιδα. Τουλάχιστον θα την περάσεις σε πολυ ηπια μορφή.

iphone.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...