Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ψυγειο και ενω ειχα καταληξει σε ενα Sharp ειδα ενα Blomberg του οποιου μου αρεσε πολυ το design ( αυτο με τη μαυρη προσοψη) και σκεφτομαι να το παρω( ειναι και 200 ευρω φθηνοτερο απο το sharp). Επειδη ομως δε εχω βρει αρκετες πληροφοριες γι αυτη τη μαρκα λεω μπας και κανενας απο εδω εχει αγορασει. Απο τα λιγα που εχω βρει εχω συμπερανει οτι προκειται για πολυ καλη μαρκα αλλα ελαχιστα γνωστη εξω απο Γερμανια.

Τα φωτα σας please!!

Δημοσ.

Ψαχνω για ψυγειο και ενω ειχα καταληξει σε ενα Sharp ειδα ενα Blomberg του οποιου μου αρεσε πολυ το design ( αυτο με τη μαυρη προσοψη) και σκεφτομαι να το παρω( ειναι και 200 ευρω φθηνοτερο απο το sharp). Επειδη ομως δε εχω βρει αρκετες πληροφοριες γι αυτη τη μαρκα λεω μπας και κανενας απο εδω εχει αγορασει. Απο τα λιγα που εχω βρει εχω συμπερανει οτι προκειται για πολυ καλη μαρκα αλλα ελαχιστα γνωστη εξω απο Γερμανια.

Τα φωτα σας please!!

Έχω ένα ψυγειοκαταψύκτη ανοξείδοτο Blomberg.

Είναι πολύ καλό σαν ψυγείο αλλά το έχω μόνο ένα χρόνο και δεν ξέρω πόσο αντέχει.

Δεν είναι γερμανικό όταν το κοιτάξεις καλύτερα θα δείς made in turkey.

Εγώ δυστηχώς το πρόσεξα μέρες μετά απ'όταν το πήρα και πλακόθηκα με το μαγαζί

όχι επειδή είναι τούρκικο αλλά επειδή δεν μου το είπαν πριν το πάρω

Δημοσ.

Ως πρώην πελάτης - συνεργάτης της εταιρείας που αντιπροσωπεύει την Blomberg, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Επειδή παρότι οι συσκευές έχουν κάποιες "γερμανικές" προδιαγραφές, η ποιότητά τους παραμένει τουρκικών. Όχι κατ' ανάγκη επιλήψιμο, (δεν το πάω ιδεολογικά) αλλά σε μερικές συσκευές φαίνεται. Επιπλέον το service του Σεϊτανίδη (αυτός έχει την εταιρεία) είναι επιεικώς απαράδεκτο. Πιστεύω πως υπάρχουν -ανάλογα βέβαια με το ποσό που διαθέτεις- πιο τίμιες λύσεις στην αγορά. Καλές αγορές!

Δημοσ.

οκ αυτο με το service ηθελα να το μαθω γιατι ειναι σημαντικο. Μαλλον στο sharp θα παω τελικα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα ψυγειοκαταψύκτη BLOMBERG πριν ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάποια στιγμή που χρειάστηκα και το service για πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του εξυπηρετήθηκα

αν και δεν ήταν εργάσιμη μέρα και ώρα. Tο service που αναφέρω εγώ ήταν του νομού Αττικής και το τηλέφωνο

ήταν κάπου στα Πατήσια.

Δημοσ.

Αγόρασα ψυγειοκαταψύκτη BLOMBERG πριν ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Κάποια στιγμή που χρειάστηκα και το service για πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του εξυπηρετήθηκα

αν και δεν ήταν εργάσιμη μέρα και ώρα. Tο service που αναφέρω εγώ ήταν του νομού Αττικής και το τηλέφωνο

ήταν κάπου στα Πατήσια.

Λατρεύω αυτά τα «τυχαία».

Κάποιος που γράφεται για πρώτη φορά, ξεθάβει και ποστάρει σε παλιό θέμα 18 μηνών και εκτός αυτού η απάντηση είναι τύπου «είναι τέλειο», «είναι θαυματουργό».

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

(Γενικά μιλώντας) Αν ο Σεϊτανίδης θέλει να διορθώσει το όνομα του πρέπει να ρίξει λεφτά σε διαφήμιση και προσωπικό, όχι σε spam.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε και εγώ που δεν γράφτηκα χτες και δεν έχω καμιά σχέση με τον Σεϊτανίδη θα να πω ότι μια φορά χρειάστηκα το σέρβις του για μια τηλεόραση grundig

και με εξυπηρέτησαν πολύ καλά.

Στους 23 μήνες χάλασε η οθόνη την πήγα σε τοπικό σέρβις την στείλανε στην εταιρία και σε 10 ημέρες επέστρεψε με καινούργια οθόνη.

Αυτό έγινε πριν ένα χρόνο περίπου.

Μπορεί να παίζει ρόλο το τοπικό σέρβις αλλά είδα ότι την επισκευή την έκαναν στον Σεϊτανίδη .

Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό το σέρβις τους, λέω απλά την εμπειρία μου από το σέρβις τους.

Δημοσ.

καλημέρα ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές blomberg και συγκεκριμένα για πλυντήριο 9 κιλών έπεσα επάνω στην συζήτηση θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το service γιατί κάνοντας την έρευνα αγοράς στα καταστήματα

η γνώμη τους είναι ότι προκιτε για πολύ καλές συσκευές και με λίγα σχετικά προβλήματα οσο για το service λένε καλά λόγια και για να είμαι πιο συγκεκριμένος διότι διαφωνείτε ποιος γράφει και ποιος όχι της πληροφορίες της πήρα από τα media ρεντη και απο αλλα δυο καταστήματα ηλεκτρικών ειδών ευχαριστώ

Δημοσ.

Λατρεύω αυτά τα «τυχαία».

Κάποιος που γράφεται για πρώτη φορά, ξεθάβει και ποστάρει σε παλιό θέμα 18 μηνών και εκτός αυτού η απάντηση είναι τύπου «είναι τέλειο», «είναι θαυματουργό».

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

(Γενικά μιλώντας) Αν ο Σεϊτανίδης θέλει να διορθώσει το όνομα του πρέπει να ρίξει λεφτά σε διαφήμιση και προσωπικό, όχι σε spam.

Παντως τα μυριζεσαι απο μακρυα αυτα, πρεπει να βοηθαει ο σκυλος εκει διπλα :)

Εγω εχω μια συσκευη BOOMERANG, μετραει;

Δημοσ.

Παντως τα μυριζεσαι απο μακρυα αυτα, πρεπει να βοηθαει ο σκυλος εκει διπλα :)

Εγω εχω μια συσκευη BOOMERANG, μετραει;

Με 2300+ μηνύματα στην πλάτη σου, η γνώμη σου μετράει ακόμα κι αν είσαι ο ίδιος ο Σεϊτανίδης

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι πολύ καχύποπτος εάν πατήσεις συσκευές Bloomberg πέφτεις πάνω στο άρθρο που δημοσιεύεται και κάποιος που ψάχνει αυτό διαβάζει δεν ξέθαψα λοιπόν κανένα θέμα και ούτε σχέση έχω με κανέναν εσύ όμως πες μας τι σχέση είχες με την εταιρία Σειτανίδη και βγάζεις κακία στο κάτω κατω εγώ πληροφορίες ζήτησα και δεν με ενδιαφέρει ΕΣΥ τι πρόβλημα έχεις με την συγκεκριμένη εταιρία ούτε πόσα άρθρα έχεις γράψει. Γιατί θα πρέπει να είσαι αντικειμενικός και όχι προκατηλημενος μην κάνεις λάθος εκτίμηση και βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που ρώτησε διαβάζοντας ένα άρθρο

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι πολύ καχύποπτος εάν πατήσεις συσκευές Bloomberg πέφτεις πάνω στο άρθρο που δημοσιεύεται και κάποιος που ψάχνει αυτό διαβάζει δεν ξέθαψα λοιπόν κανένα θέμα και ούτε σχέση έχω με κανέναν εσύ όμως πες μας τι σχέση είχες με την εταιρία Σειτανίδη και βγάζεις κακία στο κάτω κατω εγώ πληροφορίες ζήτησα και δεν με ενδιαφέρει ΕΣΥ τι πρόβλημα έχεις με την συγκεκριμένη εταιρία ούτε πόσα άρθρα έχεις γράψει. Γιατί θα πρέπει να είσαι αντικειμενικός και όχι προκατηλημενος μην κάνεις λάθος εκτίμηση και βγάζεις συμπεράσματα για κάποιον που ρώτησε διαβάζοντας ένα άρθρο

Σε μένα αναφέρεσαι ή σε κάποιον άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...