giorgiof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αναφέρομαι σε αυτόν που απάντησε με ειρωνεία και υπονοούμενα στην ερώτηση που έκανα
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αναφέρομαι σε αυτόν που απάντησε με ειρωνεία και υπονοούμενα στην ερώτηση που έκανα Φίλτατε giorgiof διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είδα, ουτε βλέπω κάποιον να εχει απαντήσει στο δικό σου ερώτημα.
giorgiof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ζητώντας μια πληροφορία διαβάζω κάποια σχόλια για το ίδιο θέμα με κάποιο τρόπο άκομψο και συγκρίνοντας το πιο πάνω θεωρώ ότι απαντήσατε σε μένα αν όχι διορθωσεμε
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ζητώντας μια πληροφορία διαβάζω κάποια σχόλια για το ίδιο θέμα με κάποιο τρόπο άκομψο και συγκρίνοντας το πιο πάνω θεωρώ ότι απαντήσατε σε μένα αν όχι διορθωσεμε Πως γίνεται να πιστεύεις οτι απαντήσεις που δόθηκαν ΠΡΙΝ τη δική σου εγγραφή, ΠΡΙΝ τη δική σου ερώτηση και που απαντούν ΣΕ ΑΛΛΟ άτομο να αφορούν τη δική σου ερώτηση; Οι απαντήσεις έχουν χρονική σειρά που δεν μπορεί να αλλαχτεί. 1
giorgiof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Διαβάζοντας η σειρά έχει ρωτώ Ν11 ΑΠΑΝΤΑ Ν12 Κάνω κάποιο λάθος και αν κάνω συγνώμη
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Κάνεις ερώτηση στο μήνυμα #11 Ο Pournaras στο μήνυμα #12 κάνει quote και απαντά στο δικό μου μήνυμα (το οποίο ειναι το μήνυμα #8) Στη συνέχεια και στο μήνυμα #13 κάνω quote το μήνυμα του pournaras (μήνυμα #12) και του απαντω. Βλέπεις κάποιον να απαντά ή να σχολιάζει το μύνημα #11;
giorgiof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 οκ παρεξήγηση νόμισα ότι το σχόλιο αφορούσε και εμένα
proximaa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο ποστ στο θέμα αλλά επειδή θέλω να αγοράσω μια κουζίνα και συγκεκριμένα την Κεραμική Blomberg HKN 9331 Inox ποια είναι η γνώμη σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα