FaTaL_ErrOr Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Έχω για κύρια οθόνη μια LG W2253V (22") και θέλω να αγοράσω και μια δεύτερη οθόνη, η οποία θα μπει δίπλα σε αυτή, αλλά σε βάση VESA στον τοίχο. Δανείστηκα μια 19αρα χθες, και κατάλαβα ότι η διαφορά στην ανάλυση από τη μια οθόνη στην άλλη είναι πολύ κουραστικό πράγμα, οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάρω μια 2η οθόνη που να υποστηρίζει KAI full HD KAI να είναι συμβατή με VESA (τρύπες από πίσω για βάση τοίχου). Δυστυχώς η πιο φτηνή που έχω βρει είναι αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168094 Επίσης υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να τη χρησιμοποιώ κατακόρυφα, if that matters. Ότι προτάσεις ή παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια ακριβως ιδια οθονη με αυτη που εχεις τωρα.Και παλι να φανταστεις,θα εχουν καποιες ψιλοδιαφορες οι οθονες αλλα οχι τοσο οσο θα ειχε μια αλλη οθονη.
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 H Οθόνη που έχω τώρα δεν υποστηρίζει vesa και να βρώ το ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο λογικά θα είναι ακριβό ακόμα για τα λεφτά που διαθέτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.