Προς το περιεχόμενο

Verbatim Wireless Slim Keyboard & Mouse

manosnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Καιρο τωρα ψαχνω για ενα καλο, απλο, λιτο, ομορφο, λειτουργικο και 2.4 GHz wireless πληκτρολογιο (κατα προτιμηση σετ με ποντικι). Ειχα βρει λιγα πραγματα αλλα τιποτα αρκετα ικανοποιητικο (εκτος απο το HP Wireless Elite Keyboard του οποιου η εκδοση ειναι χωρις ποντικι)

Σήμερα "επεσα" πανω σε αυτο Verbatim Wireless Slim Keyboard and Mouse και η αληθεια ειναι οτι φαινεται πολυ καλο.

Οποιος γνωριζει ή έχει το συγκεκριμενο θα με βοηθουσε αν μου ελεγε μια γνωμη. Η χρηση που το προοριζω ειναι για media center (σαλονι) και πολυ ελαχιστο gaming. Επισης αν γνωριζετε που μπορω να το βρω για αγορα (εκτος απο Amazon και ebay) γιατι οσο και να ψαχνω δε βρισκω ελληνικο καταστημα που να το πουλαει...στη χειροτερη περιπτωση θα το παρω απο Amazon απλα ελεγα αποφυγω την καθυστερηση.

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν το στέλνει το amazon.com.

Τωρα το ειδα...και εχεις δικιο. Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ψαξει αναλυτικα απο το amazon...το ειχα σαν τελευταια λυση. Το εχω βρει και απο ebay, απλα θα με βολευε αν δε κατεφευγα σε παραγγελια απο εξωτερικο. Σε ευχαριστω για την παρατηρηση :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...