uiogtigf Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 εχω turbo-x prime gs,windows 7 και ενω εχω βαλει και ξαναβαλει τους drivers της καμερας απο το clevo.com οταν ανοιγω το bison cam κολλαει για λιγο και μετα μ λεει να πατησω fn+f10 αλλα δεν γινεται τπτ...λιγο help ρε παιδια γιατι εχω απελπιστει....
snowtoos Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 δοκιμασες να απεγκαταστεις τους drivers και να κανεις reboot?...με συνδεση στο internet ακομη καλυτερα στο ανοιγμα του laptop!λογικα θα μπουν αυτοματα! ή δες το μοντελο της καρτας απο τη διαωειριση συσκευων και κατεβασε απο την εταιρια της καμερας τους drivers!
pc_expert Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν έχει μπεί σωστά ο driver... Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο snowtoos κι αν το πρόβλημα επιμείνει δοκίμασε να βάλεις driver με το drivermax. Υπάρχει και 1 περίπτωση να βάλεις driver της logitech και να δουλέψει...Κι αν τα δοκιμάσεις όλα και δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε...
Giorgos09 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Κι εμενα δεν επαιζε η βισον καμερα μου αλλα καταφερε να λειτουργησει με κατι drivers της syntek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.