nik324 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ψάχνω ένα κατάλογο από κάποιες εκφράσεις που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν συνηθισμένες λέξεις, ώστε να φανεί καλύτερο το περιεχόμενο μια εκθεσης...Μηπως γνωρίζετε κάτι για αυτό;
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Λιγο γενικο αυτο που ζητας. Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι ενα λεξικο συνωνυμων. Πχ εδω http://www.neurolingo.gr/el/online_tools/lexiscope.htm
dermitzos Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτό ίσως να μη σε ωφελήσει. Δηλαδή μπορεί το ύφος της έκθεσής σου να είναι πολύ απλό και να πεταχτεί μια στιγμή ένα "αυτοηδονιζόμενοι νάρκισοι" (= μ@λ@κες) και να μετρηθεί αρνητικά από τον βαθμολογητή σου.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Οντως, σωστο αυτο που λεει ο dermitzos. Η εκθεση πρεπει να εχει μια ομοιγενεια στο υφος και στο λεξιλογιο της.
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 joey εσυ??εδω??? http://www.youtube.com/watch?v=DW1lxwsK5_Q 3
xpapias Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να διαβάσεις αρκετά δοκίμια πάνω σε διάφορα θέματα. Στην ηλικία σου (16-18) μου είχαν δώσει κάποιο βιβλίο με αποσπάσματα διαφόρων συγγραφεών(4-5 σελίδες το καθένα) πάνω σε διάφορα θέματα. Από Καργάκο, Παπανούτσο, Τσάτσο εώς Καμύ. Με βοήθησαν πραγματικά πολύ τόσο σε ιδέες όσο και στο να βελτιώσω την έκφραση μου. 1
marantonis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Με φρασεις κονσερβες δεν θα υπαρχει καμια φυσικοτητα στον λογο σου. Προσπαθησε να τον βελτιωσεις διαβαζοντας και εξασκουμενος στο γραψιμο. 1
Ceridwen Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άσε που η κακή χρήση μιας ωραίας έκφρασης, μπορεί να προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα στον διορθωτή, αλλά δε βοηθάει την εικόνα του κειμένου.
FainiaV. Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις με καποιες λεξεις να βελτιωθεις στην εκθεση εστω και λιγακι Λεξεις: • Κεραυνοβολώ : αποτελω κινδυνο για κατι ή καποιων • Μνημονευω: λεω κατι για καποιων • Εξοβελίζω : σταματω την χρηση καποιου γιατι δεν το θεωρω σωστο • Ενδεια : φτώχεια • Αλλοτροίωση : αλοιωση • Αυτοβελτιωση : η δυνατοτητα να μπορω να εξελιχθω μονος μου Πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις με καποιες λεξεις να βελτιωθεις στην εκθεση εστω και λιγακι Λεξεις: • Κεραυνοβολώ : αποτελω κινδυνο για κατι ή καποιων • Μνημονευω: λεω κατι για καποιων • Εξοβελίζω : σταματω την χρηση καποιου γιατι δεν το θεωρω σωστο • Ενδεια : φτώχεια • Αλλοτροίωση : αλοιωση • Αυτοβελτιωση : η δυνατοτητα να μπορω να εξελιχθω μονος μου
Cryptic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εξοβελίζεται από σήμερα η ύπαρξη των ζωολογικών κήπων, με αφορμή τη δολοφονία μιας καμηλοπάρδαλης τα γονίδια της οποίας κατά τα μνημονεύματα των υπευθύνων κεραυνοβολούσαν το μέλλον ολόκληρου του πληθυσμού τους. 1
tsifotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις με καποιες λεξεις να βελτιωθεις στην εκθεση εστω και λιγακι Λεξεις: • Κεραυνοβολώ : αποτελω κινδυνο για κατι ή καποιων • Μνημονευω: λεω κατι για καποιων • Εξοβελίζω : σταματω την χρηση καποιου γιατι δεν το θεωρω σωστο • Ενδεια : φτώχεια • Αλλοτροίωση : αλοιωση • Αυτοβελτιωση : η δυνατοτητα να μπορω να εξελιχθω μονος μου Τέλεια!!! Ο μπαμπας μου μνημομευει για την κυβερνηση οτι η ενδοια πρεπει να εξοβελιστει γιατι ο κοσμακης κεραυνοβολειται απο την αλλοτρΟιωση. Στο κατω κατω η κοινωνια δεν εχει αυτοβελτιωση -Δασκαλε πηρα 20; -... 1
beatshooter Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε το να πετάς τετοιες εκφράσεις ενω το συνολο κ το ύφος της γραφής σου δεν ταιριάζουν με αυτές μαλλον αρνητικά θα μετρήσει στους διορθωτες 1
Sellers Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Οπότε ts, καλύτερα να την εξοβελίσεις την ιδέα σου. ΕΔΙΤ: Α ειναι και του 11 το θέμα. ΚΛΕΙΘΡΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
Cossutius. Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίες εκφράσεις. Θυμάμαι ακομα κάποιες κλασικές για την εισαγωγή 1. Eίναι γενικά αποδεκτό ότι... 2. Αποτελεί αναντίρρητη πραγματικότητα πως 3. Στις μέρες μας γίνεται συχνά λόγος για.
Προτεινόμενες αναρτήσεις