danton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ηθελες να κανεις αναστροφη στην εθνικη οδο;;;ΤΟ γνωριζεις το ΚΟΚ;; Επειδη στα διοδια ολοι κοβουν αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις εσυ να κανεις αναστροφη. Αφου κρινεις εσυ οτι δεν ειναι επικινδυνο ας το καθιερωσουμε και να κανουμε αναστροφες στα διοδια. Αν σκοτωθει καποιος το κριμα στο λαιμο σου
koulouri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 αναστροφη μπορεις να κανεις στα διοδια..Αλλωστε γι αυτο εχουν κενο στο διαζωμα πριν και μετα απο αυτα
danton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 αναστροφη μπορεις να κανεις στα διοδια..Αλλωστε γι αυτο εχουν κενο στο διαζωμα πριν και μετα απο αυτα Αφου εχουν κενο μπορεις να κανεις αναστροφη;;Και λακουβες εχουν αρα μπορεις να πεφτεις μεσα. Επισης στις ακρες της εθνικης οδου εχουν ακοφτα τα χορτα οποτε μπορεις να σταματας και να μαζευεις ραδικια Ακομα οι εθνικοι δρομοι ειναι ξεφραγκο αμπελη εσκκεμενα ωστε να μπαινουν διαφορα ζωα μεσα. Οποτε μπορεις να στησεις και φακες να πιασεις κανενα αγριογουρουνο ή να βγεις με το κυνηγετικο και να στησεις ενεδρα. Επισης δεν εχουν αντιπλημμυρικη προστασια ωστε οταν βρεχει να σταματας στην ακρη και να πηγαινεις για μπανιο η και για ψαρεμα ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΕΚΤΑΚΤΗς ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
gnsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 υπάρχει χώρος όπου μπορείς να γυαρίσεις για τους υπαλλήλους των διοδίων,εκτός και εάν οι υπάλληλοι όταν σχολάνε συνεχίζουν ευθεία μέχρι την επόμενη έξοδο
danton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 υπάρχει χώρος όπου μπορείς να γυαρίσεις για τους υπαλλήλους των διοδίων,εκτός και εάν οι υπάλληλοι όταν σχολάνε συνεχίζουν ευθεία μέχρι την επόμενη έξοδο Μπορεις να μου παραθεσεις το Αθρο το ΚΟΚ που το προβλεπει;
gnsX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 δεν επιτρέπεται η αναστροφή,επιτρέπεται η έξοδος και η επανείσοδος,εκτός και αν οι υπάλληλοι πετάνε θα μπορούσε και ο φίλος να πάει απο την ίδια διαδρομή
danton Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 οποτε δεν μιλας να περασεις απο το ενα ρευμα στο αλλο απευθειας ετσι;
koulouri Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 και μπαλκονι υπαρχει μπορεις να πηδηξεις κλπ κλπ κλπ μπορουμε να γραφουμε για μερες και εγω και εσυ!! :Ρ υπαρχει το κενο, πριν απο τα διοδια ελαττωνεις παρα πολυ την ταχυτητα σου, δεν θα κινδυνευσει κανεις, δεν υπαρχει πινακιδα απαογορευτικη, οποτε το κανεις.. εγω ετσι θα εκανα.. (:
katerina_a_86 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Αφου εχουν κενο μπορεις να κανεις αναστροφη;;Και λακουβες εχουν αρα μπορεις να πεφτεις μεσα. Επισης στις ακρες της εθνικης οδου εχουν ακοφτα τα χορτα οποτε μπορεις να σταματας και να μαζευεις ραδικια Ακομα οι εθνικοι δρομοι ειναι ξεφραγκο αμπελη εσκκεμενα ωστε να μπαινουν διαφορα ζωα μεσα. Οποτε μπορεις να στησεις και φακες να πιασεις κανενα αγριογουρουνο ή να βγεις με το κυνηγετικο και να στησεις ενεδρα. Επισης δεν εχουν αντιπλημμυρικη προστασια ωστε οταν βρεχει να σταματας στην ακρη και να πηγαινεις για μπανιο η και για ψαρεμα ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΕΚΤΑΚΤΗς ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ε καλά μην φορτώνεις, μετοχές έχεις? Δηλαδή πληρώνουν διόδια και οι υπάλληλοι των διοδίων 2 φορές την μέρα? Δεν πάνε να μπιπ λεω γω.
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 και μπαλκονι υπαρχει μπορεις να πηδηξεις κλπ κλπ κλπ μπορουμε να γραφουμε για μερες και εγω και εσυ!! :Ρ υπαρχει το κενο, πριν απο τα διοδια ελαττωνεις παρα πολυ την ταχυτητα σου, δεν θα κινδυνευσει κανεις, δεν υπαρχει πινακιδα απαογορευτικη, οποτε το κανεις.. εγω ετσι θα εκανα.. (: επισης δεν υπαρχει πινακιδα απαγορευτικη που να απαγορευει να χεζει εξω απο το παραθυρο ο συνοδηγος την ωρα που οδηγεις με 120. καντο και γραφτο και σε βιντεο.
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 απλα τα πράγματα... http://www.youtube.com/watch?v=kdyEo7WbYnU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.