Προς το περιεχόμενο

Εγώ είμαι υπερβολικός ή ήμαστε εντελώς παράλογοι?

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελες να κανεις αναστροφη στην εθνικη οδο;;;ΤΟ γνωριζεις το ΚΟΚ;;

Επειδη στα διοδια ολοι κοβουν αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις εσυ να κανεις αναστροφη. Αφου κρινεις εσυ οτι δεν ειναι επικινδυνο ας το καθιερωσουμε και να κανουμε αναστροφες στα διοδια. Αν σκοτωθει καποιος το κριμα στο λαιμο σου

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αναστροφη μπορεις να κανεις στα διοδια..Αλλωστε γι αυτο εχουν κενο στο διαζωμα πριν και μετα απο αυτα

iphone.png

Αφου εχουν κενο μπορεις να κανεις αναστροφη;;Και λακουβες εχουν αρα μπορεις να πεφτεις μεσα. Επισης στις ακρες της εθνικης οδου εχουν ακοφτα τα χορτα οποτε μπορεις να σταματας και να μαζευεις ραδικια

Ακομα οι εθνικοι δρομοι ειναι ξεφραγκο αμπελη εσκκεμενα ωστε να μπαινουν διαφορα ζωα μεσα. Οποτε μπορεις να στησεις και φακες να πιασεις κανενα αγριογουρουνο ή να βγεις με το κυνηγετικο και να στησεις ενεδρα. Επισης δεν εχουν αντιπλημμυρικη προστασια ωστε οταν βρεχει να σταματας στην ακρη και να πηγαινεις για μπανιο η και για ψαρεμα

ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΕΚΤΑΚΤΗς ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Δημοσ.

υπάρχει χώρος όπου μπορείς να γυαρίσεις για τους υπαλλήλους των διοδίων,εκτός και εάν οι υπάλληλοι όταν σχολάνε συνεχίζουν ευθεία μέχρι την επόμενη έξοδο

Δημοσ.

υπάρχει χώρος όπου μπορείς να γυαρίσεις για τους υπαλλήλους των διοδίων,εκτός και εάν οι υπάλληλοι όταν σχολάνε συνεχίζουν ευθεία μέχρι την επόμενη έξοδο

Μπορεις να μου παραθεσεις το Αθρο το ΚΟΚ που το προβλεπει;

Δημοσ.

δεν επιτρέπεται η αναστροφή,επιτρέπεται η έξοδος και η επανείσοδος,εκτός και αν οι υπάλληλοι πετάνε θα μπορούσε και ο φίλος να πάει απο την ίδια διαδρομή

Δημοσ.

και μπαλκονι υπαρχει μπορεις να πηδηξεις κλπ κλπ κλπ

μπορουμε να γραφουμε για μερες και εγω και εσυ!!

υπαρχει το κενο, πριν απο τα διοδια ελαττωνεις παρα πολυ την ταχυτητα σου, δεν θα κινδυνευσει κανεις, δεν υπαρχει πινακιδα απαογορευτικη, οποτε το κανεις..

εγω ετσι θα εκανα..

(:

iphone.png

Δημοσ.

Αφου εχουν κενο μπορεις να κανεις αναστροφη;;Και λακουβες εχουν αρα μπορεις να πεφτεις μεσα. Επισης στις ακρες της εθνικης οδου εχουν ακοφτα τα χορτα οποτε μπορεις να σταματας και να μαζευεις ραδικια

Ακομα οι εθνικοι δρομοι ειναι ξεφραγκο αμπελη εσκκεμενα ωστε να μπαινουν διαφορα ζωα μεσα. Οποτε μπορεις να στησεις και φακες να πιασεις κανενα αγριογουρουνο ή να βγεις με το κυνηγετικο και να στησεις ενεδρα. Επισης δεν εχουν αντιπλημμυρικη προστασια ωστε οταν βρεχει να σταματας στην ακρη και να πηγαινεις για μπανιο η και για ψαρεμα

ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΕΚΤΑΚΤΗς ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

ε καλά μην φορτώνεις, μετοχές έχεις?

screenhunter01jun121657.jpg

Δηλαδή πληρώνουν διόδια και οι υπάλληλοι των διοδίων 2 φορές την μέρα?

Δεν πάνε να μπιπ λεω γω.

Δημοσ.

και μπαλκονι υπαρχει μπορεις να πηδηξεις κλπ κλπ κλπ

μπορουμε να γραφουμε για μερες και εγω και εσυ!!

υπαρχει το κενο, πριν απο τα διοδια ελαττωνεις παρα πολυ την ταχυτητα σου, δεν θα κινδυνευσει κανεις, δεν υπαρχει πινακιδα απαογορευτικη, οποτε το κανεις..

εγω ετσι θα εκανα..

(:

iphone.png

επισης δεν υπαρχει πινακιδα απαγορευτικη που να απαγορευει να χεζει εξω απο το παραθυρο ο συνοδηγος την ωρα που οδηγεις με 120.

καντο και γραφτο και σε βιντεο.

482.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...