Προς το περιεχόμενο

G500 - Το καλύτερο Gaming Mouse χάνει;

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες, χρησιμοποιώντας το επώνυμο mouse της Logitech "G500" αντιμετωπίζω πρωτόγνωρα προβλήματα. Πάνω στο desktop όταν πάω να κάνω drag n drop ή το κουτάκι της επιλογής φακέλων (με το σύρσιμο του αριστερού κλικ), αφήνεται το drag στη μέση! Δηλαδή είναι σαν να μην κάνει καλή επαφή το αριστερό κλικ!

Το ποντίκι θα το έχω περίπου 2-3 χρόνια, και δείχνει σε άψογη κατάσταση. Βέβαια είμαι νευρική παίκτρια.. Όχι ανώριμη να το κοπανάω, αλλά κάνω άπειρα κλικ σε RTS/RTT/2D κτλπ και γενικά σαν πίεση χρήσης δεν υπάρχει άλλος χρήστης που να το φτάνει στο max.

Είναι όμως mouse που θα το νοιάξει το clickspam; Είναι mouse που θα τεζάρει στα 2-3 χρόνια; Στα Games πάντως δεν θεωρώ πως έχω πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται drag μέσα στα Games.. (και δεν έχω παίξει κάνα generals να δω >.<)

Τι γίνεται; Πόση εγγύηση έχω damn it;

Δημοσ.

Και εμενα το ιδιο ακριβως πρoβλημα ειχε το logitech μου. Δεν πατιονταν καλα το αριστερο κλικ,εχανε επαφη σε drag n drop. Αφου βαρεθηκα να παιδευομαι το βαψα μπλε... :P

Δημοσ.

Eχει 3χρονια εγγυηση!Για δοκιμασε και στειλε τους ενα email,να δεις τι θα σου πουνε!Εχεις μεγαλες πιθανοτητες να στο αλλαξουν!

And the war has just begun

:devil:

Δημοσ.

9/12/2009

Eshop.. ωχ.. Θα τους καλέσω και θα σας κρατήσω ενήμερους. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

9/12/2009

Eshop.. ωχ.. Θα τους καλέσω και θα σας κρατήσω ενήμερους. Ευχαριστώ.

Μην ασχοληθείς καν με το e-shop..Έχει τόσο καλό service η logitech που δε θα χρειαστούν και πολλά πολλά ..

ένα e-mail ίσως είναι αρκετό για να σου φέρουν καινούργιο στην πόρτα σου

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς καν με το e-shop..Έχει τόσο καλό service η logitech που δε θα χρειαστούν και πολλά πολλά ..

ένα e-mail ίσως είναι αρκετό για να σου φέρουν καινούργιο στην πόρτα σου

Aυτο εννοουσα!Αν θες να γινει η δουλεια σου!

Υπαρχουν παρα πολλοι που απευθηνθηκαν στην logitech και του το αντικατεστησε,χωρις μα και αν και πως!;)

Δημοσ.

Ασε πρωτα να παρει το καινουριο,να ειναι πιο ηρεμη,αφου ειναι στην εγγυηση και αν της αφησουν το παλιο(που θα της το αφησου),κανει και την επεμβαση!

Δημοσ.

Μην ασχοληθεις καθολου με το eshop. RMA με logitech απευθειας.

Ακριβός το στέλνεις και μέσα σε μια εβδομάδα σου στέλνουν άλλο :P.

Αν δεν καταφέρεις κάτι σου έδωσε την λύση ο liopyr

Δημοσ.

Ασε πρωτα να παρει το καινουριο,να ειναι πιο ηρεμη,αφου ειναι στην εγγυηση και αν της αφησουν το παλιο(που θα της το αφησου),κανει και την επεμβαση!

E ναι, αλλά το να το φτιάξεις μόνος σου προσφέρει εξτρά ικανοποίηση!

:D

Δημοσ.

E ναι, αλλά το να το φτιάξεις μόνος σου προσφέρει εξτρά ικανοποίηση!

:D

ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!!

Και να το χαλασεις μονος σου,την ιδια ικανοποιηση σου προσφερει! :-D

Δημοσ.

ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!!

Και να το χαλασεις μονος σου,την ιδια ικανοποιηση σου προσφερει! :-D

Έχοντας αποτελειώσει πρόσφατα ένα sidewinder x6 στην προσπάθειά μου να το φτιάξω δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ότι πήρα κάποια ικανοποίηση. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...