Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εδώ και μερικές μέρες, χρησιμοποιώντας το επώνυμο mouse της Logitech "G500" αντιμετωπίζω πρωτόγνωρα προβλήματα. Πάνω στο desktop όταν πάω να κάνω drag n drop ή το κουτάκι της επιλογής φακέλων (με το σύρσιμο του αριστερού κλικ), αφήνεται το drag στη μέση! Δηλαδή είναι σαν να μην κάνει καλή επαφή το αριστερό κλικ! Το ποντίκι θα το έχω περίπου 2-3 χρόνια, και δείχνει σε άψογη κατάσταση. Βέβαια είμαι νευρική παίκτρια.. Όχι ανώριμη να το κοπανάω, αλλά κάνω άπειρα κλικ σε RTS/RTT/2D κτλπ και γενικά σαν πίεση χρήσης δεν υπάρχει άλλος χρήστης που να το φτάνει στο max. Είναι όμως mouse που θα το νοιάξει το clickspam; Είναι mouse που θα τεζάρει στα 2-3 χρόνια; Στα Games πάντως δεν θεωρώ πως έχω πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται drag μέσα στα Games.. (και δεν έχω παίξει κάνα generals να δω >.<) Τι γίνεται; Πόση εγγύηση έχω damn it;
Drop_Dead Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Και εμενα το ιδιο ακριβως πρoβλημα ειχε το logitech μου. Δεν πατιονταν καλα το αριστερο κλικ,εχανε επαφη σε drag n drop. Αφου βαρεθηκα να παιδευομαι το βαψα μπλε...
Doc1355 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Οντως το έχουν και αλλοι αυτό το πρόβλημα.. And the war has just begun
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Eχει 3χρονια εγγυηση!Για δοκιμασε και στειλε τους ενα email,να δεις τι θα σου πουνε!Εχεις μεγαλες πιθανοτητες να στο αλλαξουν! And the war has just begun
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 9/12/2009 Eshop.. ωχ.. Θα τους καλέσω και θα σας κρατήσω ενήμερους. Ευχαριστώ.
moldovan20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 9/12/2009 Eshop.. ωχ.. Θα τους καλέσω και θα σας κρατήσω ενήμερους. Ευχαριστώ. Μην ασχοληθείς καν με το e-shop..Έχει τόσο καλό service η logitech που δε θα χρειαστούν και πολλά πολλά .. ένα e-mail ίσως είναι αρκετό για να σου φέρουν καινούργιο στην πόρτα σου
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην ασχοληθείς καν με το e-shop..Έχει τόσο καλό service η logitech που δε θα χρειαστούν και πολλά πολλά .. ένα e-mail ίσως είναι αρκετό για να σου φέρουν καινούργιο στην πόρτα σου Aυτο εννοουσα!Αν θες να γινει η δουλεια σου! Υπαρχουν παρα πολλοι που απευθηνθηκαν στην logitech και του το αντικατεστησε,χωρις μα και αν και πως!
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είναι το γνωστό double click issue, ίσως από τα πιο συχνά προβλήματα που βγάζουν τα Logitech. Αν κατέχεις από χειρουργική... Αλλιώς rma.
ektor7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ασε πρωτα να παρει το καινουριο,να ειναι πιο ηρεμη,αφου ειναι στην εγγυηση και αν της αφησουν το παλιο(που θα της το αφησου),κανει και την επεμβαση!
Angeldust Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην ασχοληθεις καθολου με το eshop. RMA με logitech απευθειας.
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην ασχοληθεις καθολου με το eshop. RMA με logitech απευθειας. Ακριβός το στέλνεις και μέσα σε μια εβδομάδα σου στέλνουν άλλο . Αν δεν καταφέρεις κάτι σου έδωσε την λύση ο liopyr
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ασε πρωτα να παρει το καινουριο,να ειναι πιο ηρεμη,αφου ειναι στην εγγυηση και αν της αφησουν το παλιο(που θα της το αφησου),κανει και την επεμβαση! E ναι, αλλά το να το φτιάξεις μόνος σου προσφέρει εξτρά ικανοποίηση!
ektor7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 E ναι, αλλά το να το φτιάξεις μόνος σου προσφέρει εξτρά ικανοποίηση! ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!! Και να το χαλασεις μονος σου,την ιδια ικανοποιηση σου προσφερει!
lionheart75 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!! Και να το χαλασεις μονος σου,την ιδια ικανοποιηση σου προσφερει! Έχοντας αποτελειώσει πρόσφατα ένα sidewinder x6 στην προσπάθειά μου να το φτιάξω δεν μπορώ να πώ με σιγουριά ότι πήρα κάποια ικανοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.