xaralampos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βλέπω την θερμοκρασία του PC μου.
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μπορείς να την δεις με διάφορα προγράμματα. Ενα είναι το HWMonitor http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Υπάρχουν πολλά ακόμα όπως το everest, coretemp, κλπ
xaralampos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποιες θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές και ποιες όχι.Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα είμαι λίγο άσχετος
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εξαρτάται τον επεξεργαστή σου, την θερμοκρασία δωματίου, αν έχεις κάνει overclock ή όχι, αν έχεις την μαμά ψύχτρα ή μία άλλη.... Αν θες ανέβασε εικόνα από το HWMonitor και θα σου πούμε αν είσαι οκ
xaralampos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά θέλω να ξέρω καποια πράγματα, που ισως με βοηθήσουν στον μέλλον
karmen1983 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για να σε βοηθήσω λίγο λοιπόν. Εχω το Pc της υπογραφής μου και ο επεξεργαστής μου δεν θεωρείται κρύος. Εχω 24 βαθμούς στο δωμάτιο και έχω ανοικτό browser και 1-2 ελαφριά προγράμματα ακόμα. Έχω τις παρακάτω θερμοκρασίες χωρίς overclock και με τη μαμά ψύχτρα στην οποία άλλαξα ανεμιστήρα
xaralampos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 H σκόνη η οποία μαζεύετε μεσα στην ψύχρα κτλπ μπορεί να ανεβάσει πολύ την θερμοκάσια ενός PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.