steant Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γεια σας! Αλλαξα τη μητρικη στο και pc μου και αντιμετοπιζω προβλημα, μολις παει να ξεκινησει ο υπολογιστης ακουγετε στην αρχη ενα μπιπ κανονικα, μετα απο λιγο ακουγοντε 2 συνεχομενα μπιπ και δε γινετε τπτ, αλλα τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα. Η μητρικη που εβαλα ειναι η Asus P5E3 WS Professional και ο επεξεγαστης που ειχα κ εβαλα πανω ειναι ο Intel® Core™2 Duo Processor E7500 (3M Cache, 2.93 GHz, 1066 MHz FSB)
steant Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 η κάρτα γραφικών πατάει καλά; Ρεύμα της έδωσες; παταει καλα, αυτη η μητρικη εχει 2 θεσεις για καρτα γραφικων εγω την εχω δοκιμασει και στις 2 αλλα τπτ
pano Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η μητρική να χρειάζεται bios update για να ''παίξει'' τον E7500,αν βέβαια δεν έχει ήδη το τελευταίο (0803) http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=1&s=22&m=P5E3+WS+Professional&os=&hashedid=TwMse8oH309TVssW
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Βγάλε ολες τις συσκευές απο επάνω και ασε μονο κάρτα γραφικών ram και cpu φυσικά,επίσης σιγουρέψου οτι έχεις δώεις ρεύμα στην κάρτα γραφικών και εχεις συνδέσει στην μητρική το 24απινο και το 8απινο.
steant Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Βγάλε ολες τις συσκευές απο επάνω και ασε μονο κάρτα γραφικών ram και cpu φυσικά,επίσης σιγουρέψου οτι έχεις δώεις ρεύμα στην κάρτα γραφικών και εχεις συνδέσει στην μητρική το 24απινο και το 8απινο. Το 24πινο το συνδεσα κανονικα αλλα η μητρικη αυτη εχει 8πινο βισμα αλλα το τροφοδοτικο 4πινο και το βαζω μονο στις 4 απο δεξια μερια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.