Προς το περιεχόμενο

Μικρο αναβαθμιση σε pc !!!

PolonosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να έχεις τα windows xp τότε πας σε χειρότερη κάρτα γραφικών αφού δεν θα υποστηρίζει τα directx .

Βαλε windows 7 και πάρε αυτά που σου είπα. Η μητρική είναι ‘’ακριβή’’ επειδή θα δέχεται και τους καινούριους amd επεξεργαστές

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν είναι να έχεις τα windows xp τότε πας σε χειρότερη κάρτα γραφικών αφού δεν θα υποστηρίζει τα directx .

Βαλε windows 7 και πάρε αυτά που σου είπα. Η μητρική είναι ‘’ακριβή’’ επειδή θα δέχεται και τους καινούριους amd επεξεργαστές

Λοιπον φιλε Ραφαηλ αυτην την στιγμη διαθετω 400 ευρω μαλλον ιδια τιμη με το παραπανω πσι που μου εδειξες ..Σε παρακαλω εαν γινεται να μου φτιαξεις ενα πσι απο To GetItNow ή απο Πλαισιο για να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα ...Φτιαξε μου ενα πσι με 4 gb Ram θα βαλω windows 7 και εαν μπορεις να βαλεις ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο ..

Δημοσ.

Λοιπον φιλε Ραφαηλ αυτην την στιγμη διαθετω 400 ευρω μαλλον ιδια τιμη με το παραπανω πσι που μου εδειξες ..Σε παρακαλω εαν γινεται να μου φτιαξεις ενα πσι απο To GetItNow ή απο Πλαισιο για να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα ...Φτιαξε μου ενα πσι με 4 gb Ram θα βαλω windows 7 και εαν μπορεις να βαλεις ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο ..

Στο μοναδικό που δεν θα πρέπει να κάνεις τσιγκουνιές είναι αυτό

Δημοσ.

Μια και η ανάλυση σου είναι χαμηλή έριξα την κάρτα και τα watt στο τροφοδοτικό αλλά όχι την ποιότητά του

edit: Η κάρτα του Raf είναι καλύτερη αλλά όπως περιορίζεις τα λεφτά δεν βγαίνεις καθώς θέλει και τροφοδοτικό με περισσότερα watt. Βέβαια στην ανάλυσή σου θα σε καλύψει αυτή που έβαλα

post-204649-0-51395900-1304961267_thumb.png

Πάντως αξίζει και για μελλοντικά η σύνθεση του Raf

Δημοσ.

Μια και η ανάλυση σου είναι χαμηλή έριξα την κάρτα και τα watt στο τροφοδοτικό αλλά όχι την ποιότητά του

edit: Η κάρτα του Raf είναι καλύτερη αλλά όπως περιορίζεις τα λεφτά δεν βγαίνεις καθώς θέλει και τροφοδοτικό με περισσότερα watt. Βέβαια στην ανάλυσή σου θα σε καλύψει αυτή που έβαλα

post-204649-0-51395900-1304961267_thumb.png

Πάντως αξίζει και για μελλοντικά η σύνθεση του Raf

Αμα ειναι θα κανω αυτο του ραφ αλλα η εσυ καρμεν αν μπορεις να με βοηθησετε η απο το Getitow η απο plaisio!!

Δημοσ.

Δυστυχώς θα βγεις πιο πάνω αν τα πάρεις από εκεί. Και επίσης μητρική με AM3+ δεν νομίζω να έχει το πλαίσιο.

Μην κολλάς τα μεταφορικά άντε να είναι 8 ευρώ. Που μένεις;

Δημοσ.

Δυστυχώς θα βγεις πιο πάνω αν τα πάρεις από εκεί. Και επίσης μητρική με AM3+ δεν νομίζω να έχει το πλαίσιο.

Μην κολλάς τα μεταφορικά άντε να είναι 8 ευρώ. Που μένεις;

Σκυδρα πελλας

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη είναι το μαγαζί που σου λέω βρε. Ναι επεξεργαστή έχει για μητρική δεν ξέρω σου ξανάπα

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη είναι το μαγαζί που σου λέω βρε. Ναι επεξεργαστή έχει για μητρική δεν ξέρω σου ξανάπα

Την καρτα γραφικων δεν την ειχε ομως που μου εβαλε ο ραφ τουλαχιστον αμα ειναι να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα

Δημοσ.

Μα αφού δεν θα σου τα συνθέσουν που το πρόβλημα; Πάρε τα κομμάτια απο vision που σου είπε και από Plaisio την κάρτα...

Δημοσ.

Δες και μια σύνθεση από το πλαίσιο. Είναι αρκετά χειρότερη από αυτήν που σου πρότεινα από το vision studio και από το πλαίσιο την κάρτα γραφικών. Κάνε μια εξαιρέσει αν μπορείς και πάρε αυτά που σου είπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...