rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν είναι να έχεις τα windows xp τότε πας σε χειρότερη κάρτα γραφικών αφού δεν θα υποστηρίζει τα directx . Βαλε windows 7 και πάρε αυτά που σου είπα. Η μητρική είναι ‘’ακριβή’’ επειδή θα δέχεται και τους καινούριους amd επεξεργαστές
PolonosJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν είναι να έχεις τα windows xp τότε πας σε χειρότερη κάρτα γραφικών αφού δεν θα υποστηρίζει τα directx . Βαλε windows 7 και πάρε αυτά που σου είπα. Η μητρική είναι ‘’ακριβή’’ επειδή θα δέχεται και τους καινούριους amd επεξεργαστές Λοιπον φιλε Ραφαηλ αυτην την στιγμη διαθετω 400 ευρω μαλλον ιδια τιμη με το παραπανω πσι που μου εδειξες ..Σε παρακαλω εαν γινεται να μου φτιαξεις ενα πσι απο To GetItNow ή απο Πλαισιο για να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα ...Φτιαξε μου ενα πσι με 4 gb Ram θα βαλω windows 7 και εαν μπορεις να βαλεις ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο ..
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Λοιπον φιλε Ραφαηλ αυτην την στιγμη διαθετω 400 ευρω μαλλον ιδια τιμη με το παραπανω πσι που μου εδειξες ..Σε παρακαλω εαν γινεται να μου φτιαξεις ενα πσι απο To GetItNow ή απο Πλαισιο για να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα ...Φτιαξε μου ενα πσι με 4 gb Ram θα βαλω windows 7 και εαν μπορεις να βαλεις ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο .. Στο μοναδικό που δεν θα πρέπει να κάνεις τσιγκουνιές είναι αυτό
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κουτί-Μητρική-Τροφοδοτικό θέλουν χρήμα παιδιά μήν λέτε ότι να'ναι
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Λοιπον φιλε Ραφαηλ αυτην την στιγμη διαθετω 400 ευρω μαλλον ιδια τιμη με το παραπανω πσι που μου εδειξες ..Σε παρακαλω εαν γινεται να μου φτιαξεις ενα πσι απο To GetItNow ή απο Πλαισιο για να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα ...Φτιαξε μου ενα πσι με 4 gb Ram θα βαλω windows 7 και εαν μπορεις να βαλεις ενα πιο φθηνο τροφοδοτικο .. Μια και η ανάλυση σου είναι χαμηλή έριξα την κάρτα και τα watt στο τροφοδοτικό αλλά όχι την ποιότητά του edit: Η κάρτα του Raf είναι καλύτερη αλλά όπως περιορίζεις τα λεφτά δεν βγαίνεις καθώς θέλει και τροφοδοτικό με περισσότερα watt. Βέβαια στην ανάλυσή σου θα σε καλύψει αυτή που έβαλα Πάντως αξίζει και για μελλοντικά η σύνθεση του Raf
PolonosJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μια και η ανάλυση σου είναι χαμηλή έριξα την κάρτα και τα watt στο τροφοδοτικό αλλά όχι την ποιότητά του edit: Η κάρτα του Raf είναι καλύτερη αλλά όπως περιορίζεις τα λεφτά δεν βγαίνεις καθώς θέλει και τροφοδοτικό με περισσότερα watt. Βέβαια στην ανάλυσή σου θα σε καλύψει αυτή που έβαλα Πάντως αξίζει και για μελλοντικά η σύνθεση του Raf Αμα ειναι θα κανω αυτο του ραφ αλλα η εσυ καρμεν αν μπορεις να με βοηθησετε η απο το Getitow η απο plaisio!!
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δυστυχώς θα βγεις πιο πάνω αν τα πάρεις από εκεί. Και επίσης μητρική με AM3+ δεν νομίζω να έχει το πλαίσιο. Μην κολλάς τα μεταφορικά άντε να είναι 8 ευρώ. Που μένεις;
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Σόρρυ που ρωτάω αλλα έχεις συγκεκριμένο λόγο που θές απο εκεί?
PolonosJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δυστυχώς θα βγεις πιο πάνω αν τα πάρεις από εκεί. Και επίσης μητρική με AM3+ δεν νομίζω να έχει το πλαίσιο. Μην κολλάς τα μεταφορικά άντε να είναι 8 ευρώ. Που μένεις; Σκυδρα πελλας http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-Ii-X4-955-3-2Ghz-8Mb-HDZ955FBGIBOX.htm
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θεσσαλονίκη είναι το μαγαζί που σου λέω βρε. Ναι επεξεργαστή έχει για μητρική δεν ξέρω σου ξανάπα
PolonosJ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θεσσαλονίκη είναι το μαγαζί που σου λέω βρε. Ναι επεξεργαστή έχει για μητρική δεν ξέρω σου ξανάπα Την καρτα γραφικων δεν την ειχε ομως που μου εβαλε ο ραφ τουλαχιστον αμα ειναι να τα παραγγειλω ολα απο ενα καταστημα
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μα αφού δεν θα σου τα συνθέσουν που το πρόβλημα; Πάρε τα κομμάτια απο vision που σου είπε και από Plaisio την κάρτα...
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δες και μια σύνθεση από το πλαίσιο. Είναι αρκετά χειρότερη από αυτήν που σου πρότεινα από το vision studio και από το πλαίσιο την κάρτα γραφικών. Κάνε μια εξαιρέσει αν μπορείς και πάρε αυτά που σου είπα
ColdFusion Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γιατι κολλησες με το πλαισιο αφου παιρνεις καλυτερο μηχανημα στα ιδια λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.