Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Έχω ένα πρόβλημα με το site της εθνικής. Με firefox και ie9 δεν μπορώ να κάνω σωστή πλοήγηση. Δε μου εμφανίζει υπόλοιπα κτλ. Άντε πες τον firefox τον έχω φορτώσει με 1002 addons. Ο ie όμως είναι γυμνός και ούτε με αυτόν δουλεύει. Μόνο με opera μπορώ να κάνω σωστή πλοήγηση. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος τέτοιο θέμα; Είναι και το site λίγο γτπ..
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μπας και το "Compatibility View" που ναι στην address bar του IE βοηθάει;
Gigenis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κι εγώ μόνο μe Opera μπαίνω από τότε που πέρασα τον IE9... ούτε firefox, ούτε Chrome... ευτυχώς που (ακόμη) παίζει με Opera.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το compatibility view δεν κάνει τίποτα. Μόνο opera προς το παρόν.
ksessalonikios Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 για τον IE9 ενω εισαι στο σαιτ της nbg μπαινεις στο compatibility view settings και πατας το add για να προστεθει το σάιτ στη λιστα, εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα
Avatar_GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πάλι καλά που βρήκα αυτό το θέμα. Προσπαθώ από το πρωί να μπώ στο internet banking της Εθνικής με IE και Firefox αλλά τίποτα... Και καίγομαι να μπώ μιάς και το θέλω για επαγγελματική χρήση. Με opera μπήκε και δουλεύει μια χαρά!!! Θα μας τρελάνουν τελείως!!!!
spacefart Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ειναι καθαρα ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ της Εθνικης τραπεζας. δεν ειναι δυνατον το online banking Μιας τοσο μεγαλης τραπεζας να μην ειναι optimized για τους 2 κορυφαιους browser παγκοσμιως!!!
anta_n Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλά η συγκεκριμένη τράπεζα δεν είναι και η προσωποποίηση της εξέλιξης Όντως μεγάλη βλακεία τους αν δεν το έχουν προσέξει. Είναι από τα βασικά!
garage667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εγώ ρε παιδιά που χρησιμοποιώ καθημερινά το e-banking της Εθνικής στην δουλειά με Mozilla,δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα..
Avatar_GR Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ ρε παιδιά που χρησιμοποιώ καθημερινά το e-banking της Εθνικής στην δουλειά με Mozilla,δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.. Κοίτα,μπαίνει στο Internet banking από Mozilla, αλλά δεν σου βγάζει μερικές πράγματα, εγώ π.χ που προσπαθούσα να πληρώσω ένσημα ΙΚΑ, δεν μου έβγαζε να επιλέξω λογαριασμό τράπεζας (τον δικό μου) οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω...
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ρε παιδες ετσι και θελετε να αγορασετε μετοχες σε μια συγκεκριμενη τιμη τι εντολη βαζετε? limit η κατι αλλο?
poscaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 "Το internet banking της Εθνικής δεν υποστηρίζει ακόμα τον FF4." Απάντηση τεχνικού μετά από σχετικό ερώτημά μου
ardo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μεχρι τωρα με δυσκολια χρησιμοποιουσα ,σπανια βεβαια το e-banking της Εθνικης. Σημερα τιποτα ουτε με mozilla ουτε explorer. Ειμαι ευχαριστημενος με της Eurobank. Διαβαστε και τι γραφει παρακατω http://www.axortagos.gr/blogs/tromaktiko/internet-banking-tis-ethnikis-trapezas-meinete-makria.html
australis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 H portable εκδοση του Firefox 5.6 να μαι καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα