Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το site της εθνικής.

Με firefox και ie9 δεν μπορώ να κάνω σωστή πλοήγηση. Δε μου εμφανίζει υπόλοιπα κτλ.

Άντε πες τον firefox τον έχω φορτώσει με 1002 addons. Ο ie όμως είναι γυμνός και ούτε με αυτόν δουλεύει.

Μόνο με opera μπορώ να κάνω σωστή πλοήγηση. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος τέτοιο θέμα;

Είναι και το site λίγο γτπ..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ μόνο μe Opera μπαίνω από τότε που πέρασα τον IE9... ούτε firefox, ούτε Chrome... ευτυχώς που (ακόμη) παίζει με Opera.

Δημοσ.

για τον IE9 ενω εισαι στο σαιτ της nbg μπαινεις στο compatibility view settings και πατας το add για να προστεθει το σάιτ στη λιστα, εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάλι καλά που βρήκα αυτό το θέμα. Προσπαθώ από το πρωί να μπώ στο internet banking της Εθνικής με IE και Firefox αλλά τίποτα... Και καίγομαι να μπώ μιάς και το θέλω για επαγγελματική χρήση. Με opera μπήκε και δουλεύει μια χαρά!!! Θα μας τρελάνουν τελείως!!!!

Δημοσ.

ειναι καθαρα ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ της Εθνικης τραπεζας. δεν ειναι δυνατον το online banking Μιας τοσο μεγαλης τραπεζας να μην ειναι optimized για τους 2 κορυφαιους browser παγκοσμιως!!!

Δημοσ.

Καλά η συγκεκριμένη τράπεζα δεν είναι και η προσωποποίηση της εξέλιξης :) Όντως μεγάλη βλακεία τους αν δεν το έχουν προσέξει. Είναι από τα βασικά!

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά που χρησιμοποιώ καθημερινά το e-banking της Εθνικής στην δουλειά με Mozilla,δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα..

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά που χρησιμοποιώ καθημερινά το e-banking της Εθνικής στην δουλειά με Mozilla,δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα..

Κοίτα,μπαίνει στο Internet banking από Mozilla, αλλά δεν σου βγάζει μερικές πράγματα, εγώ π.χ που προσπαθούσα να πληρώσω ένσημα ΙΚΑ, δεν μου έβγαζε να επιλέξω λογαριασμό τράπεζας (τον δικό μου) οπότε δεν μπορούσα να συνεχίσω...

Δημοσ.

ρε παιδες

ετσι και θελετε να

αγορασετε μετοχες

σε μια συγκεκριμενη τιμη

τι εντολη βαζετε?

limit η κατι αλλο?

Δημοσ.

Μεχρι τωρα με δυσκολια χρησιμοποιουσα ,σπανια βεβαια το e-banking της Εθνικης.

Σημερα τιποτα ουτε με mozilla ουτε explorer.

Ειμαι ευχαριστημενος με της Eurobank.

Διαβαστε και τι γραφει παρακατω

http://www.axortagos.gr/blogs/tromaktiko/internet-banking-tis-ethnikis-trapezas-meinete-makria.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...