Προς το περιεχόμενο

Format-προβλημα

Leite333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή μου και ελπίζω να με βοηθήσετε. Επείδη κολλάει και αργεί θέλω να τον κάνω φορματ.

Θέλω να περάσω τα windows xp ta αυθεντικα που εχω. Το προβλημα μου είναι ότι οταν πάω να ξεκινήσω το format, ξεκιναει απο το cd και αρχίζει να φορτώνει τους ελεγκτές και τα υπόλοιπα ώστε να φτάσει στη διαμόρφωση δίσκου(format). Ωστόσο εκει πέρα μαυρίζει η οθόνη, βγάζει μια άσπρη παύλα πάνω αριστερά και ξεκινάει από την αρχη μετα απο λίγο (restart), οπότε είμαστε πάλι στα ίδια. Τι μπορεί να φταίει; Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά cd windows, με 2 διαφορετικα dvd rom και με 2 διαφορετικούς δίσκους........Να φταίει η μητρικη;;;;; Τι άλλο μπορεί να φταίει; καμια άλλη λύση;;;;;; το μονο που βλέπω είναι να κάνω format το δίσκο σε άλλο pc και να τον επιστρέφω σε αυτο;;;;

Δημοσ.

Δεν εχω να προτεινω καμια λυση,αλλα αν κανεις αυτο που λες με format σε αλλο pc να προσεξεις να αφαιρεσεις τους ελεγκτες πριν το τελευταιο κλεισιμο.Δες και εδω που το συζηταγαμε.

Ισχυει αυτο με τις ασυμβατοτητες.Εγω το εκανα για δοκιμη χωρις να αφαιρεσω τους ελεγκτες και μου εβγαιναν διαφορα σφαλματα,δεν μπορουσα να εγκαταστησω καποια προγραμματα.... και εκανα ξανα format στο νεο υπολογιστη.

Δημοσ.

Δοκίμασες άλλη θύρα sata?

...το θέμα είναι, ΕΙΝΑΙ SATA οι δίσκοι;

Leite, είναι όντως; Ή μήπως είναι IDE;

(...το να κάνεις εγκατάσταση ΧΡ και να μεταφέρεις τον δίσκο σε άλλο πισί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξει σε αποτυχία να μπουτάρει από αυτόν. Εκτός κι αν τυχόν ο υπολογιστής στον οποίον θα γίνει η εγκατάσταση, έχει τουλάχιστον παρόμοια μητρική - και δνε εννοώ μόνο τη μάρκα, αλλά και το μοντέλο. Το ν' απεγκαταστήσεις πρώτα ό,τι driver μπορέσεις, πριν τη μεταφορά στο δικό σου μηχάνημα, που σου προτάθηκε, είναι κάτι που μπορείς όντως να δοκιμάσεις, αλλά ούτε αυτό έχει ιδιαίτερα περισσότερες περισσότερες πιθανότητες να έχει αποτέλεσμα)

Παλούκι πάντως αυτό που αναφέρεις πως αντιμετωπίζεις, από τη στιγμή που λες πως ήδη δοκίμασες τους συγκεκριμένους συνδυασμούς συσκευών και σιντιών και χαΐρι γιοκ.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...