Nik0s Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Προσπαθω να γραψω κατι τραγουδια που κατεβασα απο το youtube σε CD δημιουργωντας ενα Αudio CD για να παιζει σε cd αυτοκινητου που δεν υποστηριζει .mp3 Tα εκαψα με το CDBurnerXP αλλα δεν παιζει στο cd αυτοκινητου. Πως πρεπει να τα γραψω?
Tmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πρέπει τα αρχεία να έχουν κατάληξη .cda, μου φαίνεται.
Nik0s Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Tα αρχεια μου τα εχω σε καταλαξη .wav πως θα γινει να γινουν .cda?
Tmark Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με το Nero ή το Audacity ή κάποιο audio converter λογικά..
cabdik Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 με το NERO express δεν στο κανει? μου φαινεται περιεργο..!! το πολυ πολυ βρες εναν wav to MP3 converter και μετετρεψε τα, και μετα γραψτα με το nero. τα mp3 σιγουρα τα κανει audio.cda!!
karmen1983 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με Nero αν έχεις, γίνεται με ένα drag and drop απλά αφού επιλέξεις create Audio CD (δεν είμαι 100% σίγουρη καθώς έχω να τον χρησιμοποιήσω χρόνιαααααααα) Γίνεται με το imgburn http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=5555 Γίνεται και με το Burrrn αλλά δεν ξέρω την διαδικασία μια και δεν το έχω χρησιμοποιήσει (από τα παρακάτω λογικά με drag and drop και εδώ) Burrrn is an easy-to-use tool to burn audio CDs from various file formats, including wav, mp3, mpc, ogg, aac, mp4, ape, flac, ofr, wv, m3u, pls and fpl playlists and cue sheets. It offers a simple drag and drop interface, and automatically uses the proper encoder (included) to convert the files, which eliminates most codec problems and confusions.
Nik0s Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ευχαριστω τα εκαψα με το Burrrn, μενει να δω αν θα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.