Προς το περιεχόμενο

προβλημα με νεες μνημες

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια βοηθεια ...παω να βαλω 3χ2 gb ram πανω σε ακομα 3χ2 gb (1600 ρες ολες) στην μητρικη μου η οποια εχει 6 slots

ομως ενω τις διαβαζει ολες και εκιννει κανονικα τα windows μετα απο κανενα 5λεπτο μου πεταει μπλε οθονη ....τι μπορει να συμβαινει ??

η μητρικη μου ειναι http://eu.msi.com/product/mb/X58-Pro.html

επισης εβαλα και νεα καρτα γραφικων δεν ξερω αν εχει καποια σχεση

το τροφοδορικο μου ειναι 850 ρι //δεν νομιζω να φταιει αυτο ...

Δημοσ.

To μήνυμα που παίρνεις στην μπλε οθόνη είναι το ίδιο συνέχεια;

(Θα βοηθούσε μία εικόνα).

Οι μνήμες είναι ίδιες; Αν όχι ποιες είχες και ποιες έβαλες;

Η κάρτα ποια είναι; Και ποιο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

η καρτα ειναι 580 gtx το τροφοδορικο corsair 850 .. Τωρα εβγαλα τις μνημες και δεν υπαρχει αυτο το προβλημα (με την νεα καρτα ) ....στην πορεια μου ειχε σπασει το ενα δοντακι απο το slot (απλα βγηκε απο την θεση του και το ξαναβαλα) ...παιζει να εχει σχεση ?? ειναι ολες οι μνημες 3ple channel ...

οι μνημες δεν ειναι ιδιες σαν μαρκα ..αλλα αυτος απο το πλαισιο βλεποντας τι υλικο εχω μου ειπε να παρω αυτες ..δεν ειμαι εξπερ σε αυτα ...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο έχεις ταλαιπωρήσει την συγκεκριμένη υποδοχή.

Μία λύση είναι να βάλεις τις 3 μνήμες με τις οποίες λειτουργεί τώρα το Pc, στα άλλα σλοτς (σε αυτό που έχεις σπάσει το δοντάκι) Αν πάρεις BSOD φταίει η υποδοχή της μνήμης λογικα.

Πάντως καλό είναι να μας πεις ακριβώς ποιες είχες και ποιες σου έδωσε

Δημοσ.

τελικα δοκιμαζω να τις βαζω μια μια να δω που εχει το προβλημα ..μεχρι τωρα εβαλα τις 2 νεες μαζι με τις παλιες και ειναι οκ ....οποτε και να μην μπει η τελευταια μικρο το κακο ..10 gb ειναι υπεραρκετα ...

Δημοσ.

η μνημη που μπηκε στο σπασμενο δουλευει κανονικα ..αν και δεν εχει κλειδωσει σωστα νομιζω ....βασικα δεν εσπασε ..απλα βγηκε απο τα δοντακια του ...σαν συναρμολογουμενο ειναι ..το ξαναβαλα στην θεση του ...με την επομενη εκκινηση θα χωσω και την τριτη να δω ....αφου δεν εκανα καμια μεγαλη ζημια παλι καλα ...

και μια ερωτηση ακομα ..η καρτα γραφικων εχει 2 τροφοδοσιες μια με 8 πιν και μια με 6 .... επειδη στα καλωδια μου ειδα εχω 6ρες πιν και η καθεμια εχει και 2 δοντακια extra με ενα μικρο ξεχωριστο καλωδιακι εβαλα μια εξαρα + την μικρη της 2αρα και μια ακομα 6αρα ..ετσι δεν πρεπει ???

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς κάτι τέτοιο

pcie6plus2.jpg

Αν εννοείς αυτό τότε ναι καλά έκανες...

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα κσι ο controller να μην σηκωνει τα 6 στικ... δώστου λιγο ρεύμα παραπάνω από BIOS και βαλε τις ρυθμίσεις των μνήμων χειροκίνητα.

android.png

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα κσι ο controller να μην σηκωνει τα 6 στικ... δώστου λιγο ρεύμα παραπάνω από BIOS και βαλε τις ρυθμίσεις των μνήμων χειροκίνητα.

android.png

sorry αλλα δεν εχω ιδεα τι ενοεις ...

Δημοσ.

Μάλιστα... αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος θα σου γράψω αναλυτικές οδηγίες μόλις γυρίσω σπιτι

android.png

Δημοσ.

Βγαλε τις παλιές μνήμες σου βαλε τις καινούργιες και δοκίμασε τες με τ memtest! (http://www.memtest.org)

Εμένα ήταν ελαττωματικο το ένα στικακι και μετά από λίγη ώρα στο pc τσουπ πέταγε blue screen κάθε φορά με διαφορετικά μηνυματα!

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...