Προς το περιεχόμενο

44χρονος δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας!!!

jodi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε απλα πιστευω οτι ακομα και να απελαθουν ολοι οι "παρανομοι" μεταναστες η ανεργια και η οικονομικη κριση θα εξακολουθει να υπαρχει.

Τουλάχιστον θα μειωθεί η εγκληματικότητα :rolleyes:

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι επιπλεον εργατικη δυναμη, που αμα τους ενταξεις στη παραγωγικη διαδικασια και παραπανω θα παραγεις και μεγαλυτερη αγορα θα εχεις.

Που αυτη τη στιγμη σφιζουμε απο επενδυσεις και απλα δεν εχουμε τα αφθονα εργατικα χερια, ας πουμε?

Δημοσ.

Σαφώς και θα εξακολουθεί να υπάρχει φίλε μου. Το θέμα είναι ότι στην κατάσταση που είναι τώρα η Ελλάδα οι μετανάστες επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο..

Δημοσ.

Έλληνες αντιδράστε. Βυθιζόμαστε!

Κινδυνεύουμε από παντού!

Για τους Έλληνες που σκοτώνουν Έλληνες τι θα κάνεις ; θα αντιδράσεις ; Θα ανοίξετε και για αυτούς τόπικ ;;;

Τον στρατό λέει να κατεβάσουμε ο άλλος...φέρτε και το ΝΑΤΟ,μπορεί να σας κάνουν ντου οι εκατοΜΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙ αλλοδαποί και τότε θα τρέχετε ...για 20 δεύτερα νόμιζα ότι μπήκα σε κάνα φόρουμ των Χρυσών Αυγών :confused:

Όλη η συζήτηση εδώ μέσα είναι περιττή...ντροπή πραγματικά...

Δημοσ.

Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις;

Δημοσ.

Οχι, αλβανος ειμαι

Αληθεια, αυτοι που σκοτωσαν τον 44χρονο τι εθνικοτητας ηταν?

Ετσι, απο περιεργεια

αν ήταν Έλληνες πάντως δεν θα άνοιγαν τόπικ ;) flame flame.σόρρυ δεν κρατήθηκα

καλο βράδυ

Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις;

τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές οπότε...

Δημοσ.

Για τους Έλληνες που σκοτώνουν Έλληνες τι θα κάνεις ; θα αντιδράσεις ; Θα ανοίξετε και για αυτούς τόπικ ;;;

Τον στρατό λέει να κατεβάσουμε ο άλλος...φέρτε και το ΝΑΤΟ,μπορεί να σας κάνουν ντου οι εκατοΜΥΡΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙ αλλοδαποί και τότε θα τρέχετε ...για 20 δεύτερα νόμιζα ότι μπήκα σε κάνα φόρουμ των Χρυσών Αυγών :confused:

Κατάλαβες τι γράφω ή κάνεις πλάκα?

Άντε να σου εξηγήσω λοιπόν.

Έχεις πρόβλημα με την λέξη Έλληνας?

Σε τρόμαξε που έγραψα Έλληνες?

Λέω λοιπόν γιά να ξεστραβωθείτε μερικοί ότι όποιος αγαπά αυτή τη χώρα που καταρρέει ας λάβει τα μέτρα του να τη προστατέψει από οποιονδήποτε κινδυνεύει. Έλληνα ή ξένο. Κατάλαβες?Ηρέμησες?

Είναι φανερό ότι η Ελλάδα δεν στέκει καλά στα πόδια της. Και ο εχθρός είναι πρωτίστως εσωτερικός. Η κρίση των πολιτικών( και όχι της δημοκρατίας) οδήγησε τα πράγματα στην απαξίωση της χώρας.

Δημοσ.

Το οτι η πλειοψηφία τους δεν θέλει να ενταχθεί το γνωρίζεις? Το δηλώνουν οι ίδιοι και με λόγια και με πράξεις

Δηλαδη η πλειοψηφια θελει να ζει σε εξαθλιωμενη κατασταση? Δεν θελει να εχει μια δουλεια, να πανε τα παιδια του σχολειο κλπ?

Θα μου πεις εδω υπαρχει ανεργια, ποια δουλεια?

Τελοσπαντων, ειναι προχωρημενη η ωρα και ανοιγεται μεγαλη συζητηση.

Απλα πιστευω οτι με αλλη πολιτικη το θεμα της ανεργιας λυνεται..

Δημοσ.

Αν δε βιάσουν τη δικιά τους μάνα ή δε σφάξουν το δικό τους πατέρα τα ίδια θα συνεχίσουν να σου λένε.

Χωρις να γινεται προσωπικο, εχεις δικιο.

feodor, πιστεψε με, θεωρητικα ειμαι μαζι σου. Αλλα καπου η θεωρια συναντάει την πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον θα μειωθεί η εγκληματικότητα :rolleyes:

:P :P

Παντως χαιρομαι γιατι μολις ειπα οτι ειμαι μεταναστης εχουν πεσει οι τονοι χαχα :rolleyes:

Δημοσ.

τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές οπότε...

Ελπίζω να συμφωνείς οτι δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες που βρίσκουν και τα κάνουν, αλλά το διαλυμένο και προδοτικό κράτος που δεν κάνει κάτι γι' αυτό, έτσι; Αν ναί, τότε πολύ ωραία.

Δημοσ.

:P :P

Παντως χαιρομαι γιατι μολις ειπα οτι ειμαι μεταναστης εχουν πεσει οι τονοι χαχα :rolleyes:

Οι τονοι εχουν πέσει γιατί οι περισσότεροι καταλαβαίνουν πως ειναι λογικό να εισαι ευαισθητος στο θεμα

Σκέψου ομως οτι οπως δεν ειμαστε στη θεση σου, δεν εισαι και εσυ στη δικη μας

αν ήταν Έλληνες πάντως δεν θα άνοιγαν τόπικ

Οπως πχ με την περιπτωση Γρηγοροπουλου οπου ανοιχτηκε τοπικ γιατι οι αστυνομικοι ηταν πακιστανοι?

Δημοσ.

Χωρις να γινεται προσωπικο, εχεις δικιο.

feodor, πιστεψε με, θεωρητικα ειμαι μαζι σου. Αλλα καπου η θεωρια επιπεδου Southpark (για οποιον ξερει ειχε επεισοδιο καποτε με μεταναστες απο το μελλον και κατεληγε σε αυτο που λες) συναντάει την πραγματικοτητα. Αν σου ελεγα πχ οτι ειμαι εργατης αλλα δεν μπορω να βρω δουλεια ουτε σε οικοδομη γιατι προτιμάνε παράνομο Πακιστανό που δεν του κολλάνε φυσικα ένσημα και δεν εχει απαιτησεις τι θα ελεγες?

Θεωρητικα καλά τα λες αλλα υποθέτω ότι δεν εχεις πληγει επαγγελματικά ή φυσικα απο την αλόγιστη αποδοχη μεταναστών σε μια χωρα που δεν σηκωνει αλλο καρβουνο και γιαυτο εισαι ανετος

Και επειδη δεν θελω να κανω τον "πληγωμενο απο τους μετανεστες" ουτε εγω εχω πληγει επαγγελματικα ή φυσικα, και νομιζω ότι μπορω να κρινω μέχρι που φτάνει η θεωρια και που αρχιζει η πραξη.

Ρε φιλε, δεν το παιρνω προσωπικα :rolleyes:

Ουτε εγω θεωρω σωστο αυτο που γινεται, δηλαδη οι μεταναστες να ριξουν τη τιμη της εργατικης δυναμης. Ουτε επικροτω τα εγληματα απο μεταναστες (απο κανεναν βασικα, αυτο ελειπε).

Το ιδανικο θα ηταν οι εργατες, ξενοι και ελληνες, να κατεβουν μαζι στις απεργιες και να διεκδικουν καλυτερους μισθους. Αμα γινοταν αυτο δεν θα πιεζονταν προς τα κατω οι μισθοι εξαιτιας των μεταναστων. Υπαρχουν μεταναστες βεβαια που απεργουν.

Δημοσ.

Αααααχχ....ένδοξα χρόνια......

Einsatzgruppe_A.jpg

Και μην το πάρετε ρατσιστικά , αλλά επειδή κατεβαίνω κέντρο και μετά τα μεσάνυχτα , είναι άντρο πρεζεμπορων , νταβατζήδων ......

Αυτους πρέπει πρώτα να αρχίσουμε να "καθαρίζουμε" ...........

Και μετά ένα march των SS και να κάνει μαζικές δολοφονίες πολιτικών στο Σύνταγμα.....με MG42

375102646_3852275a29.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...