chill Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το ότι μπορεί οι δολοφόνοι να είναι Έλληνες ναρκομανείς δεν σας πέρασε από το μυαλό ε; Ακόμα και αν το έγκλημα το έκανα εγώ με τον midi και τον benign δεν αλλάζει το πρόβλημα που μας προκαλούν οι λάθρο. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική χτες, οι λάθρο υποβαθμίζουν την καθημερινότητα μας ούτως ή άλλως ανεξάρτητα αν αυτοί ευθύνονται για το χτεσινό τραγικό περιστατικό ή όχι.
Aplostra Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ναι οκ... αλλά το πρεζόνι είναι περισσότερο αποφασισμένο(λόγω του στερητικού) αλλά και θολωμένο να σου καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό. Ναι αλλα ο ναρκομανής ξέρεις,δεν ειναι ο νιντζα που θα σου την πέσει απο πισω και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. αλήθειά βρε παιδια...Με ξενίζει το γεγονός πως ενω έγινε οτι έγινε,κανεις δεν κατάλαβε το παραμικρό ουτε επενέβη...Αυτός ο άνθρωπος,ουτε να φωνάξει δεν πρόλαβε; Δηλαδή τον μαχαίρωσαν κατευθείαν ή πάλεψε;
Daemonos Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ναι οκ... αλλά το πρεζόνι είναι περισσότερο αποφασισμένο(λόγω του στερητικού) αλλά και θολωμένο να σου καρφώσει το μαχαίρι στον λαιμό. Ενώ ο αλλοδαπός το κάνει με ΠΛΗΡΗ συνείδηση!
DKNI Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Οχι, οχι! Σορρυ, εκφραστηκα λαθος. Δεν εννοουσα αυτο. Εννοουσα οτι απ τη στιγμη που η ζωη μου ειναι εδω πλεον, θελω να λυθει το συγκεκριμενο προβλημα και οχι να συνεχιζει να υπαρχει αυτη η κατασταση. Δηλαδη και οι ξενοι να ειναι σε εξαθλιωμενη κατασταση και να υπαρχει εγκληματικοτητα. Και ετσι να δημιουργουνται εντασεις. Βεβαια οταν λεω να λυθει, εξεφρασα τις αποψεις μου πιο πανω Ξερεις πιο ειναι το προβλημα (και στο λεει ατομο που εχει γενικα επικινδυνα φιλελευθερες αποψεις), οτι αυτη τη στιγμη τα επιχειρηματα ειναι δυο -Οι ξενοι σκοτωνουν -Οι ξενοι δεν ειναι ολοι ιδιοι Αν προστεθει η λεξη "δεν" στο 1ο, τοτε το 2ο συνεχιζει να σιχυει απλα αλλαζει το ποιος το λεει -Οι ξενοι δεν σκοτωνουν -Οι ξενοι δεν ειναι ολοι ιδιοι Δεν υπαρχει ΜΙΑ λυση που να περιλαμβανει ΟΛΟΥΣ τους μεταναστες (ακομα και τους λαθραιους) Ειναι αστειο τοσο οσοι λενε "να φυγουν οι μεταναστες" οσο και οσοι λενε "πωπω, τι λετε ρε φασιστες, να μεινουν οι μεταναστες" Το ερωτημα ειναι ΠΟΙΟΙ μεταναστες? Να φυγουν ΟΛΟΙ? ΣΙΓΟΥΡΑ? Καταλαβαινετε τι λετε? Να μεινουν ΟΛΟΙ? Σιγουρα?Καταλαβαινετε τι λετε? Το ζορι βεβαια με την Ελλαδα ειναι οτι ολοι θελουμε να πεταμε τη μαλατσια μας που επειδη ειναι σουπερ, καθαριζει. Κανεις δεν γουσταρει να τον πρηζουν για καθε περιπτωση ξεχωριστα οποτε μοιραζομαστε στο να φυγουν (ετσι, ασχετα, να φυγουν) ή στο να μεινουν (ετσι, ασχετα, να μεινουν)
Gigenis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμεις στην Ελλαδα κατι εχουμε καταφερει και να εισαι σιγουρος οτι στο μελλον θα καταφερουμε και καλυτερα.Οι ξενοι να πανε στον τοπο τους και να μοχθησουν,να παλεψουν κατα του κεφαλαιου και να την βελτιωσουν την χωρα τους.Οχι να ερχονται στην δικη μας και να απαιτουν εργασια,ισονομια, κτ.λ. οταν ηδη υπαρχουν στρατιες ανεργων Ελληνων που πληρωνουν φορους και δεν εχουν υγεια,περιθαλψη,ουτε καν τα στοιχειωδη. Εμείς ποιοι εμείς; Εμείς και αυτοί που ψηφίζουμε τόσα χρόνια για να μας κλέβουν; Και γιατί πρέπει να είμαστε εμείς και εκείνοι; Και ποιος σου είπες ότι εμείς δεν φέρουμε ευθύνη για το κατάντημα των φτωχών χωρών; Το καλό είναι ότι σύντομα θα καταντήσουμε σαν κι αυτούς και θα μας κοπεί ο αέρας και ο τσαμπουκάς!!
dealer Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εγώ λέω μαζί με τους λάθρομετανάστες να απελάσουμε και τους 300 προδότες που είναι πραγματικά υπέυθυνοι για τα χάλια μας. Βλέπω να πολεμάμε το σύμπτωμα και όχι την ασθένεια... Αλλά θα μου πείτε ο πολιτικός κι αυτός έλληνας είναι,οπότε πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και εμείς οι ίδιοι που τους ψηφίζετε Ελπίζω να ζήσω να το δω αυτό αλλα χλωμό...
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εμείς ποιοι εμείς; Εμείς και αυτοί που ψηφίζουμε τόσα χρόνια για να μας κλέβουν; Και γιατί πρέπει να είμαστε εμείς και εκείνοι; Και ποιος σου είπες ότι εμείς δεν φέρουμε ευθύνη για το κατάντημα των φτωχών χωρών; Το καλό είναι ότι σύντομα θα καταντήσουμε σαν κι αυτούς και θα μας κοπεί ο αέρας και ο τσαμπουκάς!! Οι Ελληνες εχουν ευθυνη για την φτωχια των τριτοκοσμικων λαων?
Gigenis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Απ ότι θυμάμαι η Ελλάδα είναι μέλος του Νατο και ΕΕ όπου τις τελευταίες δεκαετίες δεν ήταν λίγες η φορές που συμμετείχαμε σε πολεμικές συρράξεις αλλά είμαστε και κομμάτι της οικονομικής πολιτικής και μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ Αλλά ξέχασα... εμείς δεν έχουμε ευθύνη γι αυτά όπως δεν έχουμε ευθύνη για το κατάντημα της χώρας... Όπως δεν έχουμε ευθύνη και για το κατάντημα του κέντρου της Αθήνας.... άλλοι είναι αυτοί που νοικιάζουν τα ερείπια με το κεφάλι στους μετανάστες... ζζζζζζ
gatokoritso Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ναι αλλα ο ναρκομανής ξέρεις,δεν ειναι ο νιντζα που θα σου την πέσει απο πισω και δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. αλήθειά βρε παιδια...Με ξενίζει το γεγονός πως ενω έγινε οτι έγινε,κανεις δεν κατάλαβε το παραμικρό ουτε επενέβη...Αυτός ο άνθρωπος,ουτε να φωνάξει δεν πρόλαβε; Δηλαδή τον μαχαίρωσαν κατευθείαν ή πάλεψε; τον ακουσε ενας που επλενε σκαλες αξιωματικος λεει για το video: «Ολα κράτησαν περίπου 15 δευτερόλεπτα. Στο βίντεο εικονίζονται τρία άτομα που φαίνεται να προέρχονται από χώρα της βορείου Αφρικής-ίσως από την Αλγερία ή το Μαρόκο- να πλησιάζουν από πίσω τον άτυχο άνθρωπο με στόχο να του αρπάξουν την τσάντα. Είναι προφανές ότι δεν ήξεραν τι είχε μέσα. Ο 44χρονος φαίνεται να αντιστέκεται και να προσπαθεί να συγκρατήσει την τσάντα του. Εκεί δέχεται κτυπήματα από μαχαίρι και καταρρέει σε ένα αυτοκίνητο που ήταν καλυμμένο με κουκούλα. Οι δράστες έφυγαν προς την οδό Ηπείρου...» αρα παραταμε τους πακιστανους ξεκιναμε να βριζουμε βορειοαφρικανους.συνεχιστε...
dealer Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Οι Ελληνες εχουν ευθυνη για την φτωχια των τριτοκοσμικων λαων? Οχι αλλά είμαστε οι μ@λ@κες που την πληρώνουμε,γιατί οι "μεγάλοι" γουστάρουν πετρέλαιο ή δεν ξέρω κ γω τι. Ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική + θέση της χώρας + πολιτικοί 30 τελευταίων ετών = fail Είχα ακούσει πριν καιρό εκπρόσωπο τύπου κόμματος του κοινοβουλίου να μιλάει για το μεταναστευτικό σε παράθυρο, και ο θεός πρότεινε να κάνουμε κάτι για τις οικονομίες των χωρών αυτών πρώτα ώστε να "χτυπήσουμε τη ρίζα του προβλήματος". Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές,στην θεωρία όλα καλά είναι.
PCharon Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 αρα παραταμε τους πακιστανους ξεκιναμε να βριζουμε αφρικανους.συνεχιστε... Οχι αλλά είμαστε οι μ@λ@κες που την πληρώνουμε,γιατί οι "μεγάλοι" γουστάρουν πετρέλαιο ή δεν ξέρω κ γω τι. Άσχετο, ο παππούς μου ο σ'χωρεμένος όταν νευρίαζε έλεγε "γαμώ τα πετρέλαιά σου" ή εναλλακτικά "γαμώ την Αφρική σου". Ρε σύμπτωση, κάτι θα ήξερε, χα.
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 τον ακουσε ενας που επλενε σκαλες αξιωματικος λεει για το video: αρα παραταμε τους πακιστανους ξεκιναμε να βριζουμε βορειοαφρικανους.συνεχιστε... Εσυ γατακι,πετας κατι λιτο και μετα λες συνεχιστε.Πολυ θεατρικο,παιζει να εισαι ηθοποιος? Εγω ειμουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ηταν Πακιστανοι,γιατι τετοιας αγριοτητας εγκληματα δεν κανουν συχνα οι Πακιστανοι,ειναι πιο φιλησυχοι και σπανια τοσο ακραιοι.Ημουν σιγουρος οτι πρεπει να ηταν Αφρικανοι για ενας φιλος μου μαυρος που μενει στην περιοχη Πλατειας Αμερικης,μου εχει πει εδω και καιρο οτι εχουν ερθει πολλα φρουτα απο Αφρικη και εχει χαλασει η γειτονια του.
gnsX Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ο μετανάστης χωρίς χαρτιά είναι επικίνδυνος γιατί είναι φάντασμα για την κοινωνία αγαπητοί ανθρωπιστές. Είναι βαρίδι και παρασιτεί σε βάρος των άλλων,η εργασία του αν έχει είναι μαύρη,το νοίκι του το ίδιο και και και,πλρώνει μόνο έμμεσους φόρους με τις αγορές,τίποτα άλλο. Λύσεις φυσικά υπάρχουν όπως 1.απέλαση όσων έχουν συλληφθεί για αδικήματα 2.απέλαση και κάποιου ποσοστού "φιλήσυχων' ή αν όχι απέλαση να τους δώσουν χαρτιά ώστε να πληρώσουν και αυτοί το αντίτιμο να ζουν σε αυτό το μέρος,εγώ ο μαλάκας γιατί τα σκάω δηλαδή,ίσα δικαιώματα δεν λέτε;Άντε
zazik Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το παιδάκι πάντως βγήκε κορίτσι....... Και το ονομάσανε Αννούλα.... Και το κάνανε και ανέκδοτο...... - Που κάνανε στην μικρή Αννούλα το surprise party για τα γενέθλιά της? - Στο νεκροταφείο , στον τάφο του πατέρα της Το ρίχνω στην μαλακία για να μην αρχίσω τίποτε καντήλια με τους φιλελευθερους εδώ μέσα μαμώ την πουλημένη , τραπεζο-κεφαλαιο-κυβερνούμενη δημοκρατία σας....!!!!! Ζώα.....με βολεμένα "δημοκρατικά" μυαλά....
fearwhatnow Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Προτεινω οταν τους ανακαλυψουν ποιοι ειναι να τρεξουν να κλειστουν στη Νομικη και να κανουν απεργια πεινας.Να τους στηριξουν παλι ολα τα Μεσα Μαζικης παραπληροφορησης, να βγουν ολοι οι ψευδοαριστεροι να αλαλαζουν για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων, να βγει το φορουμ μεταναστων που εχει χεστει στο ταληρο και το παιζουν "αλληλεγυοι" και αλλα τετοια γραφικα να τους στηριξει με donations και να συνεχισουν να σφαζουν ανενοχλητοι με τις ευλογιες του Υπουργειου Δικαιοσυνης. P.S. Του χρονου το νεογεννητο παιδακι θα προσπαθει να σβησει το κερακι του ενος χρονου των γενεθλιων του στην συμπληρωση ενος χρονου απο τον χαμο του πατερα του. Να μας χαιρομαστε ολους και τους πολιτικους μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.