plato Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ξερει μηπως κανεις γιατι δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο σε κοκκινο? Δεν εχει κυκλοφορησει? Ξερετε που μπορω να το βρω μηπως? Μα δεν υπαρχει πουθενα? Η εταιρια ειχε ανακοινωσει οτι θα βγει σε μαυρο, λευκο και κοκκινη. Δεν το εβγαλε τελικα σε κοκκινο ή δεν ηρθε Ελλαδα ακομη? Υπαρχει καμια συμβουλη για αλλο αντιστοιχα καλο-πρακτικο full tower και ταυτοχρονα εντυπωσιακο οπτικα?
nick#18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εκει που εχεις βρει το μαυρο ρωτα αν μπορουν να σου κανουν παραγγελια το κοκκινο μιας και Ελλαδα δε νομιζω να υπαρχει καπου αμεσα.
plato Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μα απορω. Πως γινεται να φερνουν μαυρο κι ασπρο και να μην φερνουν κοκκινο? Τι ειναι? Αλλη τεχνολογια? Α, ρε Ελλαδαρα μια ζωη πισω ειμαστε και προσπαθουμε να διατηρησουμε κιολας τη διαφορα...απο τους μπροστα!
nick#18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ειναι κομματια που ισως δυσκολα θα φυγουν οποτε δεν φερνουν κανενα και ειναι σιγουροι πως δε θα "μπουν μεσα".... Τωρα να μου πεις τι ειναι ενα κουτι ετσι? Αλλα μαλλον ετσι σκεφτονται...
plato Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Thanx φιλε! Επικοινωνησα με ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι φερνουν αν το παραγγειλω.
liopyr Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δε θα έδινα τόσα χρήματα για αυτό το κουτί. Πόσο το έχεις βρει βασικά;
plato Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 180 ευρω. Γιατι τι εχει? Προτινεις καποιο αλλο φιλε?
paulchro Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μα απορω. Πως γινεται να φερνουν μαυρο κι ασπρο και να μην φερνουν κοκκινο? Τι ειναι? Αλλη τεχνολογια? Α, ρε Ελλαδαρα μια ζωη πισω ειμαστε και προσπαθουμε να διατηρησουμε κιολας τη διαφορα...απο τους μπροστα! Ναι απ αυτο κρινεται αν ειμαστε μπροστα...Ελεος ρε παιδια...
SPANK Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 180 ευρω. Γιατι τι εχει? Προτινεις καποιο αλλο φιλε? Αν θέλεις κατι εντυπωσιακό ρίξε μια ματιά σε αυτο τώρα κατα πόσο ειναι πρακτικό δεν το έχω δει απο κοντά. Αλλιώς απο εκει και πέρα πας σε σταθερή αξία σε ενα haf
ninos30 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η αισθητική είναι πολύ υποκειμενική, και προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει (ούτε φυσικά και το NZXT), αλλά έχει πάρει τρελές κριτικές σε reviews: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0526947&catid=020700 http://www.skroutz.gr/s/284171/Antec-Dark-Fleet-DF-85.html?keyphrase=antec+full Κι ένα video-review για να το δεις καλύτερα: DF-85 Και για αυτό που διάλεξες όμως στο Guru3d μόνο καλά λόγια λένε: http://www.guru3d.com/article/nzxt-phantom-review/
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν θέλεις ένα σοβαρό case να παντρευτείς, με μία μικρή υπέρβαση θα έλεγα αυτό. Αν θες κάτι τσιρκοειδές, το haf και το antec από πάνω είναι καλές περιπτώσεις, αν και θα προτιμούσα σε αυτό το στυλ το Raven. Υπάρχει και review σχετικό. Σε κάθε περίπτωση δε θα εμπιστευόμουν case μετριοκακής ποιότητας όπως το NZXT.
PixyMike Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Αν θέλεις ένα σοβαρό case να παντρευτείς, με μία μικρή υπέρβαση θα έλεγα αυτό. +1
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Παντως εαν θελεις κοκκινο και αυτη την μαρκα σε λογικη τιμη για ριξε και μια ματια σε αυτο
plato Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν θέλεις ένα σοβαρό case να παντρευτείς, με μία μικρή υπέρβαση θα έλεγα αυτό. Αν θες κάτι τσιρκοειδές, το haf και το antec από πάνω είναι καλές περιπτώσεις, αν και θα προτιμούσα σε αυτό το στυλ το Raven. Υπάρχει και review σχετικό. Σε κάθε περίπτωση δε θα εμπιστευόμουν case μετριοκακής ποιότητας όπως το NZXT. Δεν τα παω καλα με το γαμο φιλε, ειμαι πιο πολυ της ξεπετας. Οποτε απο αυτην την "κυρια" που μου δειχνεις να παντρευτω θα προτιμησω καμια πιο "ξεπεταγμενη" για hit and run Απο εκει και περα υπαρχει καποια δικαιολογηση στον χαρακτηρισμο "μετριοκακη" ποιοτητα? Ουτε θα το πεταξω απο κανα μπαλκονι, ουτε μαχη θα δωσω μαζι του, ουτε τιποτα extreme overclocking σκοπευω. Εδω εχω ενα Τsunami της Thermaltake σχεδον 6 χρονια και δεν εχω προβλημα. Τι ακριβως σε χαλαει σε αυτο που διαλεξα? Ευχαριστω ολους για ολες τις απαντησεις, τα ψαχνω οσα προτινατε εκτος απο οσα ΔΕΝ ειναι full towers. Μονο σε full ψαχνω.
liopyr Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το συγκεκριμένο που ψάχνεις δε το έχω δει, αλλά σίγουρα η NZXT δε διακρίνεται για την ποιότητα των case της, χωρίς αυτό φυσικά να την κάνει και παλιοτελευταία... Απλά είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και σε αδικαιολόγητα σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίζουν να μη κουμπώνουν σωστά τα πλαστικά, να τρίζουν - συγχρονίζουν με τα φουρφούρια κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.