Προς το περιεχόμενο

NZXT Phantom Full tower

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει μηπως κανεις γιατι δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο σε κοκκινο? Δεν εχει κυκλοφορησει? Ξερετε που μπορω να το βρω μηπως? Μα δεν υπαρχει πουθενα? Η εταιρια ειχε ανακοινωσει οτι θα βγει σε μαυρο, λευκο και κοκκινη. Δεν το εβγαλε τελικα σε κοκκινο ή δεν ηρθε Ελλαδα ακομη?

Υπαρχει καμια συμβουλη για αλλο αντιστοιχα καλο-πρακτικο full tower και ταυτοχρονα εντυπωσιακο οπτικα?

Δημοσ.

Εκει που εχεις βρει το μαυρο ρωτα αν μπορουν να σου κανουν παραγγελια το κοκκινο μιας και Ελλαδα δε νομιζω να υπαρχει καπου αμεσα.

Δημοσ.

Μα απορω. Πως γινεται να φερνουν μαυρο κι ασπρο και να μην φερνουν κοκκινο? Τι ειναι? Αλλη τεχνολογια? Α, ρε Ελλαδαρα μια ζωη πισω ειμαστε και προσπαθουμε να διατηρησουμε κιολας τη διαφορα...απο τους μπροστα!

Δημοσ.

Ειναι κομματια που ισως δυσκολα θα φυγουν οποτε δεν φερνουν κανενα και ειναι σιγουροι πως δε θα "μπουν μεσα".... Τωρα να μου πεις τι ειναι ενα κουτι ετσι? Αλλα μαλλον ετσι σκεφτονται...

Δημοσ.

Thanx φιλε! Επικοινωνησα με ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι φερνουν αν το παραγγειλω.

Δημοσ.

Μα απορω. Πως γινεται να φερνουν μαυρο κι ασπρο και να μην φερνουν κοκκινο? Τι ειναι? Αλλη τεχνολογια? Α, ρε Ελλαδαρα μια ζωη πισω ειμαστε και προσπαθουμε να διατηρησουμε κιολας τη διαφορα...απο τους μπροστα!

Ναι απ αυτο κρινεται αν ειμαστε μπροστα...Ελεος ρε παιδια...

Δημοσ.

180 ευρω. Γιατι τι εχει? Προτινεις καποιο αλλο φιλε?

Αν θέλεις κατι εντυπωσιακό ρίξε μια ματιά σε αυτο τώρα κατα πόσο ειναι πρακτικό δεν το έχω δει απο κοντά.

Αλλιώς απο εκει και πέρα πας σε σταθερή αξία σε ενα haf

Δημοσ.

Η αισθητική είναι πολύ υποκειμενική, και προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει (ούτε φυσικά και το NZXT), αλλά έχει πάρει τρελές κριτικές σε reviews:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0526947&catid=020700

http://www.skroutz.gr/s/284171/Antec-Dark-Fleet-DF-85.html?keyphrase=antec+full

Κι ένα video-review για να το δεις καλύτερα:

DF-85

Και για αυτό που διάλεξες όμως στο Guru3d μόνο καλά λόγια λένε:

http://www.guru3d.com/article/nzxt-phantom-review/

Δημοσ.

Αν θέλεις ένα σοβαρό case να παντρευτείς, με μία μικρή υπέρβαση θα έλεγα αυτό.

Αν θες κάτι τσιρκοειδές, το haf και το antec από πάνω είναι καλές περιπτώσεις, αν και θα προτιμούσα σε αυτό το στυλ το Raven.

Υπάρχει και review σχετικό.

Σε κάθε περίπτωση δε θα εμπιστευόμουν case μετριοκακής ποιότητας όπως το NZXT.

Δημοσ.

Αν θέλεις ένα σοβαρό case να παντρευτείς, με μία μικρή υπέρβαση θα έλεγα αυτό.

Αν θες κάτι τσιρκοειδές, το haf και το antec από πάνω είναι καλές περιπτώσεις, αν και θα προτιμούσα σε αυτό το στυλ το Raven.

Υπάρχει και review σχετικό.

Σε κάθε περίπτωση δε θα εμπιστευόμουν case μετριοκακής ποιότητας όπως το NZXT.

Δεν τα παω καλα με το γαμο φιλε, ειμαι πιο πολυ της ξεπετας. :devil: Οποτε απο αυτην την "κυρια" που μου δειχνεις να παντρευτω θα προτιμησω καμια πιο "ξεπεταγμενη" για hit and run ;)

Απο εκει και περα υπαρχει καποια δικαιολογηση στον χαρακτηρισμο "μετριοκακη" ποιοτητα? Ουτε θα το πεταξω απο κανα μπαλκονι, ουτε μαχη θα δωσω μαζι του, ουτε τιποτα extreme overclocking σκοπευω. Εδω εχω ενα Τsunami της Thermaltake σχεδον 6 χρονια και δεν εχω προβλημα. Τι ακριβως σε χαλαει σε αυτο που διαλεξα?

Ευχαριστω ολους για ολες τις απαντησεις, τα ψαχνω οσα προτινατε εκτος απο οσα ΔΕΝ ειναι full towers. Μονο σε full ψαχνω.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο που ψάχνεις δε το έχω δει, αλλά σίγουρα η NZXT δε διακρίνεται για την ποιότητα των case της, χωρίς αυτό φυσικά να την κάνει και παλιοτελευταία...

Απλά είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και σε αδικαιολόγητα σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίζουν να μη κουμπώνουν σωστά τα πλαστικά, να τρίζουν - συγχρονίζουν με τα φουρφούρια κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...