Προς το περιεχόμενο

NZXT Phantom Full tower

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παιδια που εχω 3 κουτια στο σπιτι (σε λειτουργια)το ενα ειναι to thermaltake xaser vi black

το αλλο ειναι το silverstone raven 01 και το αλλο ειναι το nzxt lexa classic, απο τα 3 κουτια που εχω σε ποιοτητα υστερει το nzxt παρολο που ο σκελετος ειναι απο αλουμινιο το face του κουτιου ειναι απο πλαστικο παρολο που και το raven 01 ειναι απο πλαστικο καμια σχεση απο ποιοτητα σε αυτα τα 2 κουτια. το nzxt ειναι λες και το εφτιαξε αυτος πoυ εφτιαξε το hi-phone να φανταστεις κολλησα μια ταινια διπλης οψεος για το δεκτη του remote control και επειδη δεν εκατσε καλα η ταινια (οχι καμιας τρελης αντοχης) και την εβγαλα βγηκε και το χρωμα μαζι, για μενα ενα κουτι που θα επερνα και προκαλει σεβασμο ειναι το CoolerMaster Cosmos S rc 1000 ειναι κουταρα και με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω με το nzxt

Link

1cosmoss.jpg

και πως μπορει να γινει

skull2040.jpg

Δημοσ.

Καλα ο τυπος το εχει κανει υδροπλανο το εργαλειο...

Καλα ολα αυτα αλλα ξεφευγουμε ρε μαγκες. Εγω και για τα 180κατι ευρω εχω ΗΔΗ κανει υπερβαση κι εσεις μου δειχνετε κουτια με 200+.

Δημοσ.

εγω παιδια που εχω 3 κουτια στο σπιτι (σε λειτουργια)το ενα ειναι to thermaltake xaser vi black

το αλλο ειναι το silverstone raven 01 και το αλλο ειναι το nzxt lexa classic, απο τα 3 κουτια που εχω σε ποιοτητα υστερει το nzxt παρολο που ο σκελετος ειναι απο αλουμινιο το face του κουτιου ειναι απο πλαστικο παρολο που και το raven 01 ειναι απο πλαστικο καμια σχεση απο ποιοτητα σε αυτα τα 2 κουτια. το nzxt ειναι λες και το εφτιαξε αυτος πoυ εφτιαξε το hi-phone να φανταστεις κολλησα μια ταινια διπλης οψεος για το δεκτη του remote control και επειδη δεν εκατσε καλα η ταινια (οχι καμιας τρελης αντοχης) και την εβγαλα βγηκε και το χρωμα μαζι, για μενα ενα κουτι που θα επερνα και προκαλει σεβασμο ειναι το CoolerMaster Cosmos S rc 1000 ειναι κουταρα και με την πρωτη ευκαιρια θα το αλλαξω με το nzxt

Link

1cosmoss.jpg

και πως μπορει να γινει

skull2040.jpg

Καλά πλέον υπάρχουν πολλά κουτιά πολύ καλύτερα από το cosmos S... Ηταν απλά καλο στην εποχή του...

Το έχω και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Πλέον για τα σημερινά δεδομένα, έχει κακιστο cable managment... είναι απαραδεκτο τέτοιου μεγέθους κουτί να πέρνει μόνο 12αριδες, δεν έχει άνοιγμα για αλλαγή ψύξης cpu, το cage των σκληρών είναι οριζόντιο και όχι κάθετο (που θα τα περάσω τα καλώδια sata ρεεεεε???) κτλ κτλ.

Γενικά χρειάζεται πολύ modding πλεον για να γίνει ανεκτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...