Προς το περιεχόμενο

Blue Screen

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά δείτε λίγο το bsod και πείτε μου τι παίζει, είναι στο πρώτο άνοιγμα του υπολογιστή

μόλις τον φτιάξαμε

Σε δεύτερη προσπάθεια μου έβγαλε BOOTMGR is mising

post-214348-0-89136500-1305124462_thumb.jpg

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τσέκαρες τις μνήμες? Αν είναι δύο dimm βάλε το ένα και δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση με αυτό.

Δημοσ.

Κάτσε να δοκιμάσω

Και με το ένα dimm τα ίδια...

Κάτσε να δοκιμάσω άλλο cd windows

Παιδιά πέρασα windows αλλα μόλις πάω να περάσω drivers ή ακόμα και να ακούσω ένα τραγούδι τρώω bsod αλλα ούτε

κάν προλαβαίνω να δώ τι λέει

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την αυτόματη επανεκκίνηση και δες αν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα με πριν. Επίσης δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με τις μνήμες.

Δημοσ.

Πήγαινε Πίνακας ελέγχου->Σύστημα και ασφάλεια->Σύστημα->Ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους->Για προχωρημένους->Εκκίνηση και αποκατάσταση->Ρυθμίσεις και ξετικάρεις την επιλογή Αυτόματη επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Ναι προσπάθησα αλλα δέν μπορώ, με το που μπαίνω win μετά απο κάτι δεύτερα μπαίνει σε αδρανοποίηση και σβήνει η οθόνη..

Σε safe mode πάλι βγάζει μπλέ οθόνη με τα ίδια όπως πρίν

Παιδιά θέλω βοήθεια...

Τί σκ@τά να κάνω?

Δημοσ.

Γιατρέ είπες στο κάνει και σε ασφαλή λειτουργία ε;

Παρόλο καινούριο μήπως να ψαχτείς σε hardware Μεριά; Για βάλε και ένα Linuxaki να δεις αν θα επανεκκινήσει πάλι.

Δημοσ.

Ναι δουλεύουν χωρείς προβλήματα .

Το error που σου βγάζει μπορεί να ευθύνεται και σε hardware και σε software για αυτό είναι και δύσκολο να βρεις τη φταίει.

Έλεγξε τα καλώδια τροφοδοσίας προσεκτικά παίξε και τα dimm των μνήμων σε όλα τα slot με κάθε dimm ξεχωριστά

Δημοσ.

Νομίζω όχι. Έχουν ουσιαστικές διαφορές; :whistle:

Ναι δουλεύουν χωρείς προβλήματα .

Το error που σου βγάζει μπορεί να ευθύνεται και σε hardware και σε software για αυτό είναι και δύσκολο να βρεις τη φταίει.

Έλεγξε τα καλώδια τροφοδοσίας προσεκτικά παίξε και τα dimm των μνήμων σε όλα τα slot με κάθε dimm ξεχωριστά

Και έλεγα ποιος λείπει, ποιος λείπει; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...