Προς το περιεχόμενο

Blue Screen

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

@karmen1983

62 posts και ακομα δεν εχει γινει ελεγχος ram?C'mon!Δεν νομιζω πως με χρειαζεται κανεις για να προτεινω τα βασικαtongue.gif

Προφανως χαριτολογω και πεταγομαι απλα επειδη ειδα να αναφερομαι καπου στο thread. Μια χαρα το πατε, δεν χρειαζομαι πουθεναwink.gif

Δημοσ.

Nαι μόνο που το Memtest-86 πάνω αριστερά είναι κόκκινο δέν ξέρω αν σημαίναι κάτι αυτό :P

Δημοσ.

@karmen1983

62 posts και ακομα δεν εχει γινει ελεγχος ram?C'mon!Δεν νομιζω πως με χρειαζεται κανεις για να προτεινω τα βασικαtongue.gif

Προφανως χαριτολογω και πεταγομαι απλα επειδη ειδα να αναφερομαι καπου στο thread. Μια χαρα το πατε, δεν χρειαζομαι πουθεναwink.gif

:P κρυάδες. Εχω αφήσει ελαφρώς το τόπικ. Είμαι λίγο buzy :P

Τώρα που το βλέπω πάει μια χαρά. Ασε που θα παίρνεις και ειδοποιήσεις και ΑΝ ξεφύγουμε θα μας στρώσεις :devil:

Δημοσ.

ναι, εγω βρηκα φωτογραφια απο εκδοση παλαιολιθικη.μη σου βγαλει errors ειναι το θεμα.

και κατι που δεν το ειδα στα προηγουμενα posts.

1)εχεις κλοκαρει τιποτα;

2)εχεις βαλει τα timings και το ρευμα των ram χειροκινητα η αυτοματα;

Δημοσ.

Nαι μόνο που το Memtest-86 πάνω αριστερά είναι κόκκινο δέν ξέρω αν σημαίναι κάτι αυτό :P

Εσένα σε ενδιαφέρουν αν θα βγάλει error. Αστο τώρα μερικές ωρίτσες να δεις αν θα σου βγάλει κανα error.

Μα καλά, 3 ώρες έλειψα και κάνατε 7 σελίδες. :P

EDIT: Πω μέσα σε 5 λεπτά 5 ποστ :shock:

Δημοσ.

Kάτσε να δούμε τι θα γίνει..

Είναι στο 76%

Θα το αφήσεις καμιά 3 ώρες και μην το κλίσεις αφού πάει στο 100% θα ξανά αρχίσει από την αρχή

Δημοσ.

Α θα τον ξενυχτήσουμε τον πεθαμένο δηλαδή σήμερα :P

Παιδιά στο δεύτερο pass έβγαλε error και έχει 100,000 και μετράει συνέχεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...