Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Ups

PixyMike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω ν'αγοράσω ups, μετά από ψάξιμο κατέληξα στο APC 1200VA Line Interactive Back-UPS Pro . Η επιλογή έγινε με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία της εταιρίας και με το σκεπτικό οτι ups δεν αγοράζεις συχνά και σε συνοδεύει για χρόνια. Με απασχολεί ο θόρυβος και θα ήθελα αν κάποιος το δουλεύει να μου πεί πως τα πάει γιατί με προβληματίζει αυτό που διαβάζω (η απόσταση που θα το βάλω ~ 2m).

Audible noise at 1 meter from surface of unit 45.00 dBA

Θα ήθελα να μου προτέινετε και κάτι αντίστοιχο άλλης εταιρίας αν είστε ευχαριστημένοι..

Δημοσ.

Έχω το μικρότερο μοντέλο και επειδή και εγώ ειχα σαν βασικό κριτήριο τον θόρυβο αγόρασα το συγκεκριμένο. Το έχω σε απόσταση 1 μέτρου απο το κρεβάτι και σε απόλυτη ησυχία δεν ακούγεται καθόλου το παραμικρό σαν να μην έχει ανεμιστηράκι (δεν νομίζω να μην έχει).

Το μόνο που ίσως να ακούσεις και αυτο σε απόλυτη ησυχιά ειναι ενα τζίτ τζίτ σε φάση αν μπορώ να το πώ ετσι πιο πολύ θόρυβο θα κάνει ενα κουνούπι που κανει ζζζζ :-D

Δημοσ.

+1 στον από πάνω. Εγώ έχω το 900αρι έχω APC Back-UPS Pro 900 και είναι όπως τα λέει. Το ακούς μόνο μια στο τόσο που κάνει ένα self-test για μισό δευτερόλεπτο που ρίχνει το ρεύμα. Και πάλι μόνο αν έχεις τα πάντα κλειστά και το αυτί πάνω από το UPS. Αλλιώς απόλυτη ησυχία.

Δημοσ.

Ωραία..καλύφθηκε το θέμα του θορύβου οπότε προχωράω σε παραγγελία. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...