Προς το περιεχόμενο

Επιλογη τροδοφοτικου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να αλλαξω το τροφοδοτικο μου,μιας και το παλιο 500αρι που εχω δεν ξερω αν θα σηκωνει τα πραγματα που θα βαλω....Και επειδη εχω αυτο το case,το cable management ειναι αισχρο,γιαυτο και ψαχνω καποιο καλο με αποσπωμενα καλωδια...Βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω τι παιζει με efficiency.(επειδη το budget ειναι ψιλο-limited,θα ηθελα να βρω μεχρι το πολυ 70 ευρω ^_^ )

Τα specs του pc για reference,ειναι :

Motherboard

CPU

RAM

GPU

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κουτί είναι ψιλό χάλια :devil: :lol: :P .

Ποιο είναι το σύστημα σου ;

Γενικά η συγκεκριμένη σειρά έχει βγάλει αρκετά καλά τροφοδοτικά

Δημοσ.

Όχι τα χαρακτηριστικά λέω.

π.σ το όνομα που έβαλες είναι το N?5;

Τα χαρακτηριστικα τα εχω βαλει στο πρωτο ποστ.

Ο κωδικος οταν τον εβαλα ηταν random,τωρα που τον υπολογισα βγαζει 5.157.685 :P

Αρκετα καλες επιλογες απλα θα προτειμουσα απο e-shop επειδη εχω πιστωτικο και θα μου βγει σχεδον τσαμπα!

Δημοσ.

Στην ίδια τιμή και ποιοτικό είναι αυτό το corsair ..

Με το όνομα μάλλον κάποιο λάθος έχω κάνει στο πρόγραμμα μου και δεν το μετέφρασε σωστά :P

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ με τις προϋποθέσεις που βάζεις, δεν θα σου πρότεινα κανένα. Δηλαδή Eshop-Modular-70€ και να προορίζεται για high-end PC όπως αυτό που φτιάχνεις.

To Corsair ΔΕΝ είναι modular, ενώ το TT-TR2 που είναι τέτοιο, είναι μια χαρά PSU ΑΛΛΑ όχι για high-end PC (ούτε το CX-500 είναι). Τα ΤΤ έχουν την κορυφαία σειρά ToughPower/ToughPower XT και εκεί ναι (τέτοιο έχω κι εγώ) αλλά τα TR2 δεν κάνουν για τέτοια rigs. Αντιγράφω από το site τους: "TR2 RX series is designed with mainstream PC in mind"

Αγοράζεις έναν "ξεκλείδωτο" επεξεργαστή (2500k) και μια VGA που και high-end είναι και κλοκάρει αρκετά. Κάτι που σημαίνει πας για OC (αλλιώς γιατί παίρνεις τέτοιο HW). Οπότε μάλλον πρέπει να ανέβεις λίγο σε budjet για το PSU σου (και δεν θα το μετανιώσεις). Αλλιώς θα καταλήξεις σε ένα μη σταθερό PC. Και για OC θέλεις πολύ καλό airflow, οπότε με αυτό το κουτί...

Και με τα παραπάνω δεδομένα ΠΑΛΙ δεν θα σου πρότεινα κάποιο PSU από το eshop αφού όλα τα αξιόλογα modular πάνε πάνω από 110€. To Silverstone που λέει ο φίλος παραπάνω από Multirama είναι μια καλή/οικονομική περίπτωση.

Αυτά από εμένα, γιατί πιστεύω πως πρέπει να λέμε και την γνώμη μας αν πιστεύουμε ότι πρέπει να αποτρέψουμε κάποιον από μια κακή αγορά.

Δημοσ.

....Και επειδη εχω αυτο το case,το cable management ειναι αισχρο,γιαυτο και ψαχνω καποιο καλο με αποσπωμενα καλωδια...

Αμορτισέρ στα πόσα χιλιόμετρα του αλλάζεις; :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ με τις προϋποθέσεις που βάζεις, δεν θα σου πρότεινα κανένα. Δηλαδή Eshop-Modular-70€ και να προορίζεται για high-end PC όπως αυτό που φτιάχνεις.

To Corsair ΔΕΝ είναι modular, ενώ το TT-TR2 που είναι τέτοιο, είναι μια χαρά PSU ΑΛΛΑ όχι για high-end PC (ούτε το CX-500 είναι). Τα ΤΤ έχουν την κορυφαία σειρά ToughPower/ToughPower XT και εκεί ναι (τέτοιο έχω κι εγώ) αλλά τα TR2 δεν κάνουν για τέτοια rigs. Αντιγράφω από το site τους: "TR2 RX series is designed with mainstream PC in mind"

Αγοράζεις έναν "ξεκλείδωτο" επεξεργαστή (2500k) και μια VGA που και high-end είναι και κλοκάρει αρκετά. Κάτι που σημαίνει πας για OC (αλλιώς γιατί παίρνεις τέτοιο HW). Οπότε μάλλον πρέπει να ανέβεις λίγο σε budjet για το PSU σου (και δεν θα το μετανιώσεις). Αλλιώς θα καταλήξεις σε ένα μη σταθερό PC. Και για OC θέλεις πολύ καλό airflow, οπότε με αυτό το κουτί...

Και με τα παραπάνω δεδομένα ΠΑΛΙ δεν θα σου πρότεινα κάποιο PSU από το eshop αφού όλα τα αξιόλογα modular πάνε πάνω από 110€. To Silverstone που λέει ο φίλος παραπάνω από Multirama είναι μια καλή/οικονομική περίπτωση.

Αυτά από εμένα, γιατί πιστεύω πως πρέπει να λέμε και την γνώμη μας αν πιστεύουμε ότι πρέπει να αποτρέψουμε κάποιον από μια κακή αγορά.

Ευχαριστω ninos30 εισαι σωστος...Εχεις δικιο σε αυτα που λες μαλλον θα μαζεψω κανα ευρω ακομα για να παρω πιο καλο τροφοδοτικο....Οσο για το κουτι το ειχα παρει 20 ευρω μεταχειρο(ηθελα να βαλω το xbox μεσα αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα ποτε και μου εμεινε..)Αρα παω και για καινουργιο κουτακι...

Καμια προταση?

Αμορτισέρ στα πόσα χιλιόμετρα του αλλάζεις; :lol: :lol: :lol:

:lol: :P

Δημοσ.

Πολύ καλές οι προτάσεις του cabdik .

cabdik Τελικά το πήρες εσύ το τροφοδοτικό ;

οχι, ρε συ rafail. ακομα το παιδευω. μου κανει κλικ το sapphire. το silverstone του multirama με τα 67€ το φοβαμαι, για να σου πω την αληθεια.....! επισης σκεφτομαι μηπως βαλω κανα 10ευρο ακομα και χτυπησω αυτο το Corsair http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html .....!

επισης παιζει και αυτο http://www.skroutz.gr/s/302022/Corsair-Builder-Series-CX600.html

και αυτο http://www.skroutz.gr/s/302255/CoolerMaster-GX-650W.html

ειναι λιγο τρελααααα...!!!

Δημοσ.

οχι, ρε συ rafail. ακομα το παιδευω. μου κανει κλικ το sapphire. το silverstone του multirama με τα 67€ το φοβαμαι, για να σου πω την αληθεια.....! επισης σκεφτομαι μηπως βαλω κανα 10ευρο ακομα και χτυπησω αυτο το Corsair http://www.skroutz.gr/s/322308/Corsair-Enthusiast-Series-TX650-V2.html .....!

επισης παιζει και αυτο http://www.skroutz.gr/s/302022/Corsair-Builder-Series-CX600.html

Μια χαρά είναι το ST60F

80Plus List

Εκτός να έχεις σκοπό να σηκώσεις κανα βαρύ CF/SLI

Αρα παω και για καινουργιο κουτακι...

Καμια προταση?

:lol: :P

Αν αλλάξεις κουτί μπορείς να μην πας και σε modular όπως τα παραπάνω corsair, ειδικά τα GX/TX και όχι τόσο τα CX (δεν βγάζουν αρκετά VA στην 12V+). Οπότε θα γλυτώσεις αρκετά ευρώ από εκεί. Και επειδή το κουτί είναι ΚΑΙ αισθητικό το θέμα, ας διαλέξεις εσύ πρωτα 2-3, να δούμε και το στυλ που σου αρέσει και τα ξαναλέμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...