Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός υπολογιστή και περιφερειακών

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μετά από αρκετό καιρό πρέπει να ασχοληθώ με τον καθαρισμό του πύργου μου ο οποίος έχει μαζέψει πάρα πολύ σκόνη.(http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm).το ερώτημα είναι πως γίνεται αυτό?με τι υλικά?(δεν έχω καμιά ιδέα).

επίσης θα ήθελα α καθαρίσω το logitech g15 keyboard και την οθόνη dell 2311h

Δημοσ.

με στεγνο πανι και την ηλεκτρικη σκουπα στη χαμηλοτερη ταχυτητα.άνοιξε και τα παράθυρα μην σε παρει η μπιχλα :-D

για το πληκτρολογιο,οθονη και εκει καθαρο πανι θα σου ελεγα αλλα εχει ριξει κατι ολικες η μανα μου στα δικα μου με πανι ελαφρα βρεγμενο με αζαχ καινουργια τα εχει κανει.

Δημοσ.

Εάν δεν έχεις blower (το πιο πιθανό) πήγαινε σ' ένα μαγαζί και πάρε ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα. Κάνει την καλύτερη δουλειά απ' όλα, χωρίς φόβο να σου "ρουφήξει" τίποτα όπως με την ηλεκτρική.

Δημοσ.

προσωπικά χρησιμοποιώ κοφλεράκι άμα είναι απλά να το φυσήξω.

μια φορά το χρόνο όμως το αποσυναρμολογώ τελείως, καθαρίζω τα πάντα με οινοπνευμα και μπατονέτες (ναι αυτά για τα αυτιά), όπως επίσης αλλάζω και θερμοαγώγιμες. σύνήθως κλαθε άνοιξη το κάνω πλήρη καθαρισμό, μην μασ μείνει και απο θερνοκρασίες το καλοκαίρι

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω, στο τροφοδοτικό βάζετε πεπιεσμένο αέρα; Πίσω-εμπρος-πάνω-κάτω κι έτσι; Είναι ασφαλές;

Δημοσ.

Με πεπιεσμενο αερα δεν εχω ριξει ποτε στο τροφοδοτικο αλλα με το φυσητηρα συνεχεια και δεν εχει παθει τιποτα εδω και ενα χρονο

Δημοσ.

Πρωτον. Σκουπα δε νομιζω οτι ειναι ενδεδειγμενη λυση. Αν την βαλουμε δυνατα υπαρχει κινδυνος να ξυλωσει κανα καλωδιακι, κανα πυκνωτη μαζι με το καλωδιο κλπ. Αν τη βαλουμε χαμηλα θα μαζεψει τα χνουδια και ως εκει. Η σκονη δε θα φυγει. Βασικα η σκονη δε θα φυγει ουτε με το δυνατο.

Δευτερον. Καλο το blower καλο και το σπρει πεπιεσμενου αερα, αλλα θαρρω πως την ιδια περιπου δουλεια μπορει να κανει και ενα καλο πιστολακι για τα μαλλια, που υπαρχει σε καθε σπιτι -οκ πλην εργενηδων και (αρσενικων) φοιτητων-. Αρα αντι να τρεχει στα μαγαζια, νομιζω οτι βολευει το πιστολακι της μαμας/αδερφης/γκομενας.

Δημοσ.

Λιγο σκουπα στους ανεμιστηρες και στο πατο του κουτιου (θα μαζεψει τα πολυ χοντρα),λιγο μπατοτενα στα πτερυγια να φυγουν τα υπολοιπα και λιγο σπρει μετα, να φυγουν ολα αυτα απο τις καρτες σου και την mobo οπου μαλλον κατεληξαν (αλλα εσυ νομιζες οτι τα καθαρισες )... :-D

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή:

Anest-Iwata-Air-Compressor.jpg

Η δεύτερη καλύτερη είναι το πιστολάκι των μαλλιών στο κρύο.

Το έτοιμο σπρέι πεπιεσμένου αέρα είναι πανάκριβο τελειώνει γρήγορα και δουλειά δεν κάνει, ενώ η ηλεκτρική σκούπα ρουφάει λίγα πράματα και είναι και επικίνδυνη

Δημοσ.

εγω τα φορτωνω στο αμαξι και τα παω στο βενζιναδικο και τα φυσαω με το πιστολι

οχι αυτο που φουσκωνει λαστιχα,το αλλο που ειναι πιεστικο καθαρισμου

κυριολεκτικα γινονται καινουρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...