gatokoritso Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εγω τα φορτωνω στο αμαξι και τα παω στο βενζιναδικο και τα φυσαω με το πιστολι οχι αυτο που φουσκωνει λαστιχα,το αλλο που ειναι πιεστικο καθαρισμου κυριολεκτικα γινονται καινουρια. αυτο δεν εχει πολυ πιεση?ή το ρυθμιζεις?
bgeorgalas Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 εγώ πάλι είχα ακούσει ότι η σκούπα δεν κάνει γιατί δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό....
Ntinaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 αυτο δεν εχει πολυ πιεση?ή το ρυθμιζεις? οχι δε ρυθμιζεται,αλλα δε το κανω εξ επαφης μη ξεκολλησει και κανα smd
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Αν δεν ξέρεις πάρε τα κλασικά καθαριστικά οθόνης , το μαραφέτι με τον πεπιεσμένο αέρα κλπ. Εγώ παράδειγμα έχω καθαρίσει παλιότερα δεκάδες πύργους με αέρα από συνεργείο αυτοκινήτων αλλα ήξερα πως να το κάνω και δεν χάλαγε τίποτα. Ένα tip : αν θέλετε να ρίξετε δυνατό αέρα στο τροφοδοτικό κρατήστε με κάποιο τρόπο τον ανεμιστήρα του. Με πιστολάκι δεν θα κανεις τίποτα.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 με πιστολακι απλα φευγουν τα πολλα... απ το τιποτα σιγουρα καλυτερο ειναι
Arctic Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 παιδιά μετά από αρκετό καιρό πρέπει να ασχοληθώ με τον καθαρισμό του πύργου μου ο οποίος έχει μαζέψει πάρα πολύ σκόνη.(http://www.plaisio.g...RC-692-KKN2.htm).το ερώτημα είναι πως γίνεται αυτό?με τι υλικά?(δεν έχω καμιά ιδέα). επίσης θα ήθελα α καθαρίσω το logitech g15 keyboard και την οθόνη dell 2311h Αν είναι όντος πολύς ο καιρός θα θέλει αλλαγή και η πάστα στον επεξεργαστή. Οπότε ξεπάτωσέ τα όλα και φύσατα (με όποιο τρόπο) και μετά βάλε πάστα
pancups Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ενα point στον αέρα για λάστιχα αλλά πάντα από απόσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.