Προς το περιεχόμενο

Τι pc να παρω;

johnny12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αααα κατι τελευταιο... Μπορω να τους πω να μου περασουν τα windows αυτοι ( και τους drivers ενοειται ) ετσι δεν ειναι; Δηλαδη με λιγα λογια οταν τον παρω να ειναι ενα ετοιμο pc για χρηση με windows 7 πανω του .... ; :)

Δημοσ.

εννοειται ζητας προσυναρμολογηση απο τους ιδιους ειδικα αν παρεις και τα windows που εβαλα θα τα εχεις και κομπλε περασμενα ολα.

Δημοσ.

Εσυ ο απο πανω,τωρα τελευταια δεν εισαι και πολυ εδω για να βοηθας.Ναι εσυ με την Modded 6950 που λες στην υπογραφη σου.....

αχαχαχαχαχαχαχαχα γελασαμε τωρα.... εχουμε τρεξιματα με τον μπεμπη τι να κανουμε??? που χρονος να βοηθαμε και πολυ...δυστηχως προβληματα που πρεπει να λυθουν τωρα για να ειμαστε καλυτερα αργοτερα στην γεννα...

Δημοσ.

Αυτα ειναι τα ωραια τρεξιματα ρε συ. :D

το ξερω βρε συ μην μας αποπαιρνεις ομως και εσυ δεν μαπινω χαθηκα κτλ... :cry: :-( ^_^

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια... Ξερω ξερω τι θα πειτε <<καλα ακομα να το παρεις? Εχει περασει εναμιση μηνας...>>

Για να μην τα πολυλογω επειδη το οικονομικο κομματι δεν πηγαινε οπως ηθελα η αγορα του υπολογιστη μπηκε στο ραφι... αλλα τωρα βγηκε απο το ραφι και το πιθανοτερο αυτην την εβδομαδα να το αγορασω...

Τα χρηματα επεσαν απο οτι ημουν διατεθημενος να δωσω οταν ανοιξα το θεμα και τωρα βρισκονται γυρω στα 800-900 ευρω max.

Εκανα καποιες αλλαγες στις προτασεις σας και θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας καθως και αλλες προτασεις.

Case: Coolermaster CM 690 II Advanced RC-692-KKN2-GP Midi Tower no PSU Black

Processor: AMD Phenom II X4 955 ή AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3

Motherboard: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid ή Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid

Memory: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz

GPU: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E

HDD: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB

CD/DVD: Sony DVD±RW AD-7260S Dual Layer SATA Black Bulk

PSU: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... Ξερω ξερω τι θα πειτε <<καλα ακομα να το παρεις? Εχει περασει εναμιση μηνας...>>

Για να μην τα πολυλογω επειδη το οικονομικο κομματι δεν πηγαινε οπως ηθελα η αγορα του υπολογιστη μπηκε στο ραφι... αλλα τωρα βγηκε απο το ραφι και το πιθανοτερο αυτην την εβδομαδα να το αγορασω...

Τα χρηματα επεσαν απο οτι ημουν διατεθημενος να δωσω οταν ανοιξα το θεμα και τωρα βρισκονται γυρω στα 800-900 ευρω max.

Εκανα καποιες αλλαγες στις προτασεις σας και θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας καθως και αλλες προτασεις.

Case: Coolermaster CM 690 II Advanced RC-692-KKN2-GP Midi Tower no PSU Black

Processor: AMD Phenom II X4 955 ή AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3

Motherboard: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid ή Gigabyte Socket AM3+ GA-990FXA-UD3 GLan Audio Raid

Memory: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL8 1600MHz

GPU: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E

HDD: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB

CD/DVD: Sony DVD±RW AD-7260S Dual Layer SATA Black Bulk

PSU: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail

καλη η συνθεση, μπραβο σου! θα στο στησουν εκεινοι και εσυ μετα θα περασεις τα windows και τους drivers!

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Αντε ωραια οποτε προχωραω με αυτην την συνθεση, απλα ειπα να ρωτησω πρωτα γιατι δεν εχω ξανα κανει συνθεση μονος μου και φοβομουν μην υπαρχει καμια ασυμαβτοτητα. :D :D :D :D

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Αντε ωραια οποτε προχωραω με αυτην την συνθεση, απλα ειπα να ρωτησω πρωτα γιατι δεν εχω ξανα κανει συνθεση μονος μου και φοβομουν μην υπαρχει καμια ασυμαβτοτητα. :D :D :D :D

γι αυτο καλυτερα περιμενε λιγο μπας και απαντησει κανενας αλλος διοτι με τις μητρικες δεν τα παω πολυ καλα... :fear: κατα τ'αλλα μια αρα ηταν η συνθεση σου!

Δημοσ.

Χμμμ.... Ενδιαφερον αλλα η αληθεια ειναι το το xigmatek δεν μου αρεσει ιδαιτερα εξωτερικα... κατα τα αλλα συμφωνω... μαλλον θα κανω αυτο που μου ειπες αλλα για κουτι θα παρω το coolermaster cm 690 ii advanced :D

Δημοσ.

Οκ γούστα είναι αυτά. Αν μπορείς παρτο από το πλαίσιο που είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω με το xigmatek ώστε να μην ξεφύγεις στο μπατζετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...