Προς το περιεχόμενο

Νοίκι χωρίς συμβόλαιο.

spyroskonst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο τσακωμός ήταν για ένα σκυλί! Μην παρεξηγηθώ είμαι πάρα πολύ φιλόζωος αλλά ήθελε ντε και καλά να της το πάω στον κτηνιάτρο με το αυτοκίνητο, ενώ εγώ δούλευα εκείνη την μέρα!

Το σπίτι δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τί κατάσταση το βρήκα και έδωσα πάνω απο 1.000€ για να το "στρώσω". Τώρα πραγματικά τα λυπάμαι τα λεφτά μου να φύγω έτσι απλά & φυσικά δεν έχω σκοπό να της αφήσω έτοιμο σπίτι προς ενοικίαση.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσο καιρο εμενες εκει?

εδωσες 1000 ευρω για σπιτι που δε σου ανηκει

τζιζους.

μηπως εισαι λαθρομεταναστης? :P

Δημοσ.

Αυτόφορο δε μπορεί να σε πάει η αστυνομία πάντως...

τι στο καλό τότε μου έλεγε ο αστυνομικός...? Παιδιά πριν 2 ώρες μιλούσα μαζί του γι'αυτο με βλέπετε σε αναμένα κάρβουνα.

Το σπίτι το "χρύσωσα" με την προφορική συμφωνία πως θα μείνω τουλάχιστον 2 χρόνια στο σπίτι. Α, και κάθε 1η του μήνα το νοίκι στο χέρι και το τηρούσα σε αντίθεση με άλλους.

Δημοσ.

ο τσακωμός ήταν για ένα σκυλί! Μην παρεξηγηθώ είμαι πάρα πολύ φιλόζωος αλλά ήθελε ντε και καλά να της το πάω στον κτηνιάτρο με το αυτοκίνητο, ενώ εγώ δούλευα εκείνη την μέρα!

Το σπίτι δεν μπορείτε να φανταστείτε σε τί κατάσταση το βρήκα και έδωσα πάνω απο 1.000€ για να το "στρώσω". Τώρα πραγματικά τα λυπάμαι τα λεφτά μου να φύγω έτσι απλά & φυσικά δεν έχω σκοπό να της αφήσω έτοιμο σπίτι προς ενοικίαση.

ρε φίλε πραγματικά τα έχω δει όλα με εσένα.

έδωσες 1000 ευρώ για ενα σπίτι που δεν έχεις συμβόλαιο?

Δημοσ.

ρε φίλε πραγματικά τα έχω δει όλα με εσένα.

έδωσες 1000 ευρώ για ενα σπίτι που δεν έχεις συμβόλαιο?

ναι, και plz μην με χαρακτηρισετε "βλακα" ή οτιδηποτε αλλο γιατι δεν αντιλέγω...

πρωταρης νοικάρεις βλέπετε & την εμπιστεύτηκα ο βλάκας. Εντάξει ήταν λάθος, αλλά όχι και αυτόφορω ρε παιδιά, αυτό είναι το παράπονό μου και ήμουν καλός νοικάρης ανάθεμά με.

Αλλά το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα & απο τί κινδυνεύω πραγματικά. Με βάση πάντα τον αξιωματικό υπηρεσίας που μιλούσα, το αυτόφορω είναι αμεσότατο αν αυτή προβεί σε μήνυση επειδή είμαι "φιλοξενούμενος", όπως ισχυρίζεται.

Δημοσ.

Ξεκινας τις μπλοφες και οτι γινει

1)Μαθε αμα πριν το νοικιαζε σε αλλον και ποιος ηταν αυτος.Την απειλεις οτι θα πας εφορια, οτι θα δηλωσεις αυτα που πληρωσες στην εφορια στο ονομα της και θα τους αναφερεις οτι το σπιτι αυτη το νοικιαζει χρονια (μαυρα τα βγαζει η ρουφιανα λογικα, παρε και το ΑΦΜ της καλου κακου).

2)Ψαχνεις το σπιτι σου και το δικο της με μια ματια και εντοπισε καμια παρανομια που μπορει να εχει κανει (τυπου ημιυπαιθριοι,κλειστα μπαλκονια κτλ) και την λες πως θα κανεις ενυπογραφη καταγγελια στην πολεοδομια. Εκει χεζονται πολλοι. Ρωτα και κανενα μηχανικο για λεπτομερειες.

3)Πας σε κανενα δικηγορο, στελνεις εξοδικα κτλ αλλα μπλεκεις και με αλλα εξοδα που μαλλον δεν αξιζει.

Αντε και καλη τυχη.

Δημοσ.

Πως έχεις κλειδιά τότε ως φιλοξενούμενος? , η γενικά πράματα μέσα?

Από την άλλη θα σου συνιστούσα να φύγεις με την πρώτη ευκαιρία (όταν νομίζεις ότι έχεις πληρωσει λιγότερα από τι αναλογούν σε νοίκια).

Όσο αυτόφορο θα πας εσύ που είσαι φιλοξενούμενος, τόσο θα πάει και εκείνη που δε σου έκοψε συμβόλαιο, για ανέφερε την εφορία να δούμε τι θα σου πει...

edit: με προλάβαν, πολύ ωραία τα είπε ο προηγούμενος...

Δημοσ.

απιστευτα πραματα φιλε..οχι ησουν κ υποχρεωμενος να πας το σκυλο..δε πανε καλα οι τυπισσες..να φανταστω καμια χτικιαρα θειτσα?καλο κουραγιο φιλαρακο..

Δημοσ.

Εκτός αν και εσύ τα λεφτά τα έχεις μαύρα, γιατί της επιτρέπεις να γλυτώνει τον φόρο που και εσύ πληρώνεις;

Κατά τα άλλα η Ελλάδα του 2011 είναι ίδια με την Ελλάδα του 1911. Η νοοτροπία δεν αλλάζει καθόλου.

Δημοσ.

Εκτός αν και εσύ τα λεφτά τα έχεις μαύρα, γιατί της επιτρέπεις να γλυτώνει τον φόρο που και εσύ πληρώνεις;

Κατά τα άλλα η Ελλάδα του 2011 είναι ίδια με την Ελλάδα του 1911. Η νοοτροπία δεν αλλάζει καθόλου.

Την λυπήθηκα ο βλάκας για να μην χάσει το ΕΚΑΣ γιατί παίρνει 400€ σύνταξη μόνο. Και αυτό που περνάω τώρα είναι το "ευχαριστώ". Θα την τηλ αύριο πάντως και θα την απειλήσω όπως μου προτείνατε, ειδικά με την εφορία. stay tuned :)

Δημοσ.

γιατι δεν πας και σε αλλο αστυνομικο τμημα να ρωτησεις αν παιζει το αυτοφορο κτλ?

στο αλλο ποστ που σου εγραψα ελεγε οτι στην ουσια αν βαλεις τον αλλον μεσα μονο με δικαστηριο εισαι νομιμος.γιατι μπορει και ο αλλοσ που ειναι μεσα να πει μπηκε και μου εκλεψε χ πραγματα,λεφτα.σκεψου ποσο μαλλον οτι στο αλλο τοπικ η ιδιοκτητρια εχει αφησει το ρευμα στο ονομα της .χωρις καν συμβολαιο και εγγυηση που δεν πληρωσαν αυτοι που εγκατασταθηκαν μεσα.

---------

το κακο σε αυτες τις υποθεσεις ετσι και τραβηχτεις σε δικαστηρια οτι το 1000αρικο μαλλον το χεις για πλακα και χωρις αναβολες.μου χουν πει οτι η παρασταση σε καθε δικη ειναι ~150-200ε

Δημοσ.

γιατι δεν πας και σε αλλο αστυνομικο τμημα να ρωτησεις αν παιζει το αυτοφορο κτλ?

στο αλλο ποστ που σου εγραψα ελεγε οτι στην ουσια αν βαλεις τον αλλον μεσα μονο με δικαστηριο εισαι νομιμος.γιατι μπορει και ο αλλοσ που ειναι μεσα να πει μπηκε και μου εκλεψε χ πραγματα,λεφτα.σκεψου ποσο μαλλον οτι στο αλλο τοπικ η ιδιοκτητρια εχει αφησει το ρευμα στο ονομα της .χωρις καν συμβολαιο και εγγυηση που δεν πληρωσαν αυτοι που εγκατασταθηκαν μεσα.

---------

το κακο σε αυτες τις υποθεσεις ετσι και τραβηχτεις σε δικαστηρια οτι το 1000αρικο μαλλον το χεις για πλακα και χωρις αναβολες.μου χουν πει οτι η παρασταση σε καθε δικη ειναι ~150-200ε

ευτυχώς έχω κοντά μου αστυνομικό τμήμα και θα πάω αύριο να ρωτήσω. Καλή ιδέα για να ξέρω κι εγώ απο πρώτο χέρι τί να περιμένω.

Το πολύ πολύ να με μπαγλαρώσουν στο αυτόφωρο μια ώρα νωρίτερα :shock:

Δημοσ.

Αν είναι έτσι όπως τα λές, πάρε 2 σπρέι μάυρα και βάψε όλο το σπίτι απο μέσα - πλακάκια, τοίχους κλπ κλπ οπότε τουλάχιστον τα 1000e που έδωσες θα τα δώσει και αυτή για να το ξαναβάψει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...