tectonator Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Φτιάχνω ένα site στο Google Sites και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια μιας και είμαι αρκετά αρχάριος στο θέμα. Θέλω όταν βάζω μια εικόνα και όταν πατά πάνω σε αυτή ο επισκέπτης να κάνει pop up σε νέο παράθυρο και να κάνει κάτι σαν slideshow. Αυτή τη στιγμή αν κάνει κάποιος click απλά κάνει redirect σε νέα σελίδα όπου εμφανίζει απλά την εικόνα σε λευκό φόντο. Γίνεται κάτι τέτοιο στο Google Sites με την χρήση HTML κώδικα?? Έχω την εντύπωση ότι ίσως χρειάζετι Java την οποία το Google Sites δεν πρέπει να υποστηρίζει?? Thanks!!
spartakoscs Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 javascript χρειάζεσαι γιαυτο . δες αυτό … δεν ξέρω εάν είναι το συγκεκριμένο στο μυαλό σου
Xaralambos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 javascript χρειάζεσαι γιαυτο . δες αυτό … δεν ξέρω εάν είναι το συγκεκριμένο στο μυαλό σου +1 Για το lightbox ..Όταν είσαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις πχ: featured content slider media gallery viewer κτλ απλώς το googlάρεις και θα βρείς πάρα μα πάρα πολλές λύσεις..
theomalegan Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γενικά Μπορείς να βρείς κάποιο έτοιμο slide show σε javascript δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε google site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.