Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το PSU

VasPolys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξω τροφοδοτικο?Κοιταξτε λιγο την επισημανση αντι για 12v λεει μονο 7.75....

post-216031-0-29709600-1305233379_thumb.jpg

Δημοσ.

Μην δίνεις σημασία σε αυτά που σου λεν τα προγράμματα (σε αυτό το θέμα ) για να δεις εάν έχει αρχίσει να τα παίζει το τροφοδοτικό και να σου δίνει λιγότερες τιμές πρέπει να της μετρήσεις με το πολυμετρο

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχω ιδεεα απο τετοια αλλα αν μαλον οχι...

Αν εσυ πρεπει να αλαξεις τροφοδοτικο εγω τι να κανω που στο min λεει 1.98 και στο max λεει 4.93?

Βασικα απ'οσο ξερω εκει λεει το ποσα βολτ δινει, σωστα? Λογικα αν ζορισεις το hardware που τροφοδοτιτε με 12 βολτ θα ανεβει.

Δημοσ.

Πριν απο 2 εβδομαδες που του εβαλα αυτο το προγραμμα εδειχνε κανονικα 12 σημερα που το ανοιξα παλι δειχνει τοσο.Το κοιταξα γιατι πηγα να ανοιξω το pc αλλα ανοιξε χωρις να κανει post του εκανα reset και ανοιξε.....Αχ θα πιασω το πολυμετρο αυριο αλλα δεν το βλεπω να εχει πολυ ζωη ακομα....

Δημοσ.

Όπως είπα και στο πρώτο ποστ τα προγράμματα λεν ότι θέλουν για να βεβαιωθείς αν έχει πρόβλημα πρέπει να το ελέγξεις

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι ετσι και αλλιως θα το ελυνα για να στησω υδροψυξη οποτε ειναι καλη ευκαιρια να το μετρησω.Κοιταξα και στο bios και μου βγαζει 12.45....Θα δειξει!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...