Προς το περιεχόμενο

htc hd7 ή htc desire hd και γιατί;

telas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορούμια ενδιαφέρομαι να αλλάξω κινητό, έχω το htc hd2 από το οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πάρω κάτι παρόμοιο - ανώτερο, θα ήθελα να μου κάνετε μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο κινητά που αναφέρω στον τίτλο και να μου προτείνετε ποιο και γιατί.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως λόγο της συσκευής που έχω τώρα είχα την τύχη να δοκιμάσω διάφορες εκδόσεις windows mobile 6.5 καθώς επίσης και εντελώς διαφορετικά λειτουργικά όπως android 2.2 - 2.3 και Windows Phone 7, με το android να είναι λίγο ψιλότερα στην υπόληψη μου σε σχέση με το νέο λειτουργικό της Microsoft το οποιό βρίσκω εξίσου εξαιρετικό αλλά λόγο του ότι είναι στα σπάργανα ακόμη δεν μας έχει δείξει τα δόντια του.

Αναλυτικά HTC HD7

http://www.htc.com/gr/product/hd7/specification.html

Αναλυτικά HTC DESIRE HD

http://www.htc.com/gr/product/desirehd/specification.html

Διαφορές στα κινητά είναι τα εξής:

HTC HD7 5 mpixel cam | Windows phone 7

HTC DESIRE HD 8 mpixel cam | Android 2.2

Διαφορές στην τιμή (όσον αφορά τιμές σε μεταχειρισμένα που είδα κυμαίνονται έτσι)

HTC HD 7 = 300+- €

HTC Desire HD = 350+-

Διαφορές στην τιμή (όσον αφορά τα καινούργια σφραγισμένα από μαγαζί, τιμές πλαίσιο)

HTC Desire HD = 579,00 €

HTC HD7 = 599,00 €

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν είναι να ανέβεις στα 600 γιούρια περίμενε για Galaxy S II.

Από αυτά που παραθέτεις θα έπαιρνα το HD.

Αλλά με λιγότερα χρήματα, παίρνεις το διπύρηνο LG Optimus 2X που έχει και καλή ανεπίσημη υποστήριξη.

Νωρίς ακόμα για WP7. Έχει πάρα πολλές ελλείψεις. Στην μετά Mambo εποχή ίσως αρχίσει να δείχνει.

Δημοσ.

Καλημέρα, ξέχασα να αναφέρω πως τα χρήματα που διαθέτω αφορούν μεταχειρισμένο κινητό, δεν δίνω 600€ για κινητό και τα μεταχειρισμένα σαν καινούργια είναι ;)

Απλά έβαλα τις τιμές των καινούργιων σαν reference.

Δημοσ.

Ασε το Πλαισιο κατα μερους.

είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τιμών; είναι αξιόπιστα αυτά τα καταστήματα;

ρωτάω γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για τα εν λόγω κινητά και παραξενεύομαι πολύ με αυτές τις τιμές

Δημοσ.

Θa επελεεγα Desire HD για δυο λογους.

1) Καλυτερο κατ'εμε λειτουργικο

2) Καλυτερο Hardware.

H CPU του Desire HD ειναι η MSM8255 που σε σχεση με την πεπαλαιωμενη

QSD8250 του HD7 ειναι και πιο μικρη 45nm εναντι των 65 του HD7 που

επιτρεπει ανετο overclock με πειραγμα της απο το 1GHZ στα 1,3-1,6 GHZ.

Επισης εχουν τεραστια διαφορα στην καρτα γραφικων, με το μεν

HD7 να εχει την Ardeno 200 το δε Desire HD να εχει την Ardeno 205

που εχει χωρις να υπερβαλλω διπλασια ισχυ και ειναι ισαξια με την

καρτα γραφικων του Iphone 4.

Αυτα.

Δημοσ.

αν ειναι να παρεις μεταχειρισμενο θα σου προτεινα το galaxy s (θα το βρεις γυρω στα 300)

για καινουρια θα συμφωνησω με τον nikoskon, αν ειναι να δωσεις 600αρι παρε τον βασιλια για φετος στο android galaxy s2 (600e)

αν δεν θες να δωσεις τοσα χρηματα παρε το optimus x2 (500e)

αν θες αποκλειστικα μεταξυ των 2 που αναφερεις παρε το desire hd

Δημοσ.

Κάποιος πουλάει στις αγγελιες στο εδω site, το optimus 2x 400€, ουσιαστικα καινούριο. Αν δεν μου είχε κολησει το sgs2, θα το έπαιρνα για πλάκα.. Το είδα και για 1η φορα απο κοντα σημερα. Πολυ καλη οθόνη , καμία σχέση με την ξεπλυμενη του desire hd. Την amoled δεν την φτάνει βεβαια.

Δημοσ.

Μην πάρεις μεταχειρισμένο Galaxy S που γράφτηκε πιο πάνω. Το πήρα πριν 1 μήνα καινούριο από Kinitomania.com στα 350€... 2χρόνια εγγύηση και είναι με εισαγωγή της Vodafone. Δηλαδή, μόνο όταν το ενεργοποιείς σου εμφανίζει το σήμα της Vodafone. Αν σε ενοχλεί μπορείς να ζητήσεις από τον τεχνικό τους να στο βγάλει και να σου περάσει το κανονικό.

Επίσης άμα κοιτάξεις στο Skroutz θα δεις ότι το HD7 ξεκινάει από 300€ σε πολλά μαγαζιά.

Εγώ αν είχα το HD2, θα εμένα με αυτό μιας και μου προσφέρει κάτι ανάμεσα και στα δύο κινητά που αναφέρεις. Τώρα από την πλευρά των δύο συσκευών που αναφέρεις, θα διάλεγα το HD7 και λόγω τιμής, αλλά και για το γεγονός ότι η Microsoft έχει αρχίσει και κάνει πολύ καλή δουλειά με τα Windows Phone όποτε μέχρι τον Ιανουάριο το πολύ θα είναι σαν να έχεις πάρει ξανά νέο κινητό αυτό το λειτουργικό εξελίσεται πολύ γρήγορα.

(Γενικά δεν συμπαθώ τόσο το Android από την στιγμή που δέχεται αλλαγές από τις εταιρίες. Μόνo τα Nexus θα επέλεγα από Android)

Δημοσ.

Τώρα από την πλευρά των δύο συσκευών που αναφέρεις, θα διάλεγα το HD7 και λόγω τιμής, αλλά και για το γεγονός ότι η Microsoft α) έχει αρχίσει και κάνει πολύ καλή δουλειά με τα Windows Phone β) όποτε μέχρι τον Ιανουάριο το πολύ θα είναι σαν να έχεις πάρει ξανά νέο κινητό αυτό το λειτουργικό εξελίσεται πολύ γρήγορα.

(Γενικά δεν συμπαθώ τόσο το Android από την στιγμή που δέχεται αλλαγές από τις εταιρίες. Μόνo τα Nexus θα επέλεγα από Android)

α) σε ποια δουλεια αναφερεσαι??

β) ναι, αν υποστηριζονται τα windows phones πρωτης γενιας μεχρι τοτε... :lol: :lol:

και τελος, εσυ γιατι πηρες το galaxy s αφου προτιμας τα windows και τα βρισκεις και σε χαμηλοτερες τιμες οπως αναφερεις? :rolleyes:

Δημοσ.

Αν έχεις παρατηρήσει η microsoft με το mango ή Windows Phones 7.5 θα φέρει πράγματα αυτονόητα για αρκετά λειτουργικά όπως multitasking και κατηγοριοποίηση στα menu αλλά και υποστήριξη για αρκετές εφαρμογές.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι όλες οι μη jailbroken συσκευές θα δεχτούν την αναβάθμιση 7.5 .

Πήρα το Galaxy επειδή άκουγα πολύ καλά λόγια, όχι ότι είναι κακό απλά δεν με ικανοποίησε για τις προσδοκίες που είχα για αυτό. Φυσικά και δεν έχω καμία εμπειρία για τα Windows Phones αφού δεν τα έχω λειτουργήσει ακόμη σε καθημερινή βάση. Επίσης, για τον λόγο ότι βλέπω κάτι πολύ απλό και φιλικό για εμένα αλλά παράλληλα και να "τρέχει" γρήγορα με κάνει να πιστεύω πολύ σε αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Δημοσ.

Αν έχεις παρατηρήσει η microsoft με το mango ή Windows Phones 7.5 θα φέρει πράγματα αυτονόητα για αρκετά λειτουργικά όπως multitasking και κατηγοριοποίηση στα menu αλλά και υποστήριξη για αρκετές εφαρμογές.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι όλες οι μη jailbroken συσκευές θα δεχτούν την αναβάθμιση 7.5 .

Πήρα το Galaxy επειδή άκουγα πολύ καλά λόγια, όχι ότι είναι κακό απλά δεν με ικανοποίησε για τις προσδοκίες που είχα για αυτό. Φυσικά και δεν έχω καμία εμπειρία για τα Windows Phones αφού δεν τα έχω λειτουργήσει ακόμη σε καθημερινή βάση. Επίσης, για τον λόγο ότι βλέπω κάτι πολύ απλό και φιλικό για εμένα αλλά παράλληλα και να "τρέχει" γρήγορα με κάνει να πιστεύω πολύ σε αυτά την δεδομένη χρονική στιγμή.

ναι σιγουρα

ειναι πολυ φιλικο και απλο οτι θελεις να περασεις στο κινητο να περναει μεσω zune

ειναι πολυ φιλικο και απλο να μην υποστηριζει ελληνικα

ειναι πολυ φιλικο και απλο να εχει κλειδωμενο bluetooth

ξερω και αλλα φιλικα πραγματα που προσφερουν τα windows phones ;)

Δημοσ.

Αναφέρομαι καθαρά στην χρήση τους. Και το iOS έχει τα ίδια "προβλήματα" αλλά είναι φιλικό στην χρήση του. Είναι θέμα φιλοσοφίας του λειτουργικού.

Το Android ή Maemo (το αγαπημένο μου κιόλας) δεν μπορούν να έχουν τέτοιους περιορισμούς μιας και είναι βασιμένα στο Linux.

Τα ελληνικά έρχονται με την αναβάθμιση του Οκτωβρίου αν θυμάμαι καλά, δηλαδή την επόμενη.

Εγώ προσωπικά απλά δεν θα έπερνα ξανά Android. Θα ήθελα ή S^3(πολλοί το θεωρούν νεκρό εγώ το βλέπω ως το πιο αμεπτυγμένο-πέρα από το θέμα του browser που είναι πίσω :/) ή κάποιο WP7.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά απλά δεν θα έπερνα ξανά Android. Θα ήθελα ή S^3(πολλοί το θεωρούν νεκρό εγώ το βλέπω ως το πιο αμεπτυγμένο-πέρα από το θέμα του browser που είναι πίσω :/) ή κάποιο WP7.

πραγματικα φιλε με αυτα που λες με προβληματιζεις...

τελος παντων, εσυ ξερεις καλυτερα ;)

Δημοσ.

Εγώ μιλάω καθάρα για τις προσωπικές μου ανάγκες. Δεν με ενδιαφέρει να μπορώ όπου πάω να βάλω αρχεία στο κινητό κου ή πολύ γρήγορα, ας αργήσω και λίγο παραπάνω να περάσω αρχεία για εμένα δεν είναι κακό. Γενικά δεν μοιράζομαι αρχεία με Bluetooth. Οπότε γι τον λόγο αυτό ψάχνω και κάτι πιο "απλό" για εμένα. Για τις ανάγκες μου το Android είναι κάπως "ανούσια φωρτωμένο" καθαρά για εμένα.

Το Ν900 που έχει Maemo είναι σε άλλη κατηγορία των tablets και όχι σε αυτή των κινητών για αυτό με ενδιαφέρει να είναι πιο ανοιχτό και πιο "κοινωνικό" το λειτουργικό της συσκευής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...