Προς το περιεχόμενο

Gaming Mouse

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

υπαρχει καποιο ΚΑΛΟ gaming mouse, χωρις να πρεπει να δωσω μια περιουσια? (για ποντικι μιλαμε, τα 80 ευρω πχ ειναι γελοιο ποσο, δεν αξιζει)

Δημοσ.

Καλημερα παυλακη(ναι καλημερα λεει ο κοσμος στις 5 το πρωι) :P

Θυμησε μου απο που εισαι,απο που μπορεις να το παρεις,στο περιπου ποσα δινεις,ποιο εχεις τωρα και τι παιχνιδια παιζεις.εννοειτε οτι θα παμε σε ποντικιρα με ουρα ετσι?οχι ασυρματο.

Δημοσ.

Καλημερα κι απο μενα.

Αν πας σε ποντικακι με ουριτσα,δεν εχει λογο να δωσεις παραπανω απο 40-50ευρο!

Αληθεια,δε μας ειπες,μεχρι ποσα δινεις?

Δημοσ.

Λοιπον καποιες προτασεις απο ενα γνωστο μαγαζι(ειναι νωρις και δεν μπηκα στον κοπο να ψαξω στο skroutz για καλυτερες τιμες).

Logitech mouse Wired optical MX518 ΤΙΜΗ 29.68 €

Microsoft mouse Wired laser SideWinder X3 ΤΙΜΗ 34.74 €

Thermaltake mouse Wired laser eSports Black ΤΙΜΗ 39.46 €

(το πηρα για τον αδερφο μου και μπορω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το sidewinder που εχω τωρα).

Razer mouse Wired laser Abyssus ΤΙΜΗ 39.95 €

Logitech mouse Wired laser G500 ΤΙΜΗ 50.36 €

Razer mouse Wired 3.5G infrared DeathAdder Re-Spawn ΤΙΜΗ 55.62 €

Δημοσ.

Καλημερα παυλακη(ναι καλημερα λεει ο κοσμος στις 5 το πρωι) :P

Θυμησε μου απο που εισαι,απο που μπορεις να το παρεις,στο περιπου ποσα δινεις,ποιο εχεις τωρα και τι παιχνιδια παιζεις.εννοειτε οτι θα παμε σε ποντικιρα με ουρα ετσι?οχι ασυρματο.

Καλημερα (εγω παω για υπνο σε λιγο :)).

Δεν γινεται ασυρματο ε? Εχω παρατηρησει πως ολα τα καλα ειναι με usb γμτ. Αθηνα ειμαι. Εχω το Logitech M310 αλλα ειναι πολυ μικρο για τη χερουκλα μου! :P Κανα 50ρακι να το ριξουμε αλλα ισως παει κ παραπανω. (Ετσι κανω, μπορει να ξεκικησω απ τα 10 κ να φτασω στα 100 οπως με το pc μου! Ειπαμε, υπερκαταναλωση..)

Παιζω διαφορα, λιγο Lol, λιγο Metro, resident evil και κατι τετοια, ακομα και Lineage μπηκα μετα απο 3 χρονια...

Δημοσ.

Καλησπερα,

υπαρχει καποιο ΚΑΛΟ gaming mouse, χωρις να πρεπει να δωσω μια περιουσια? (για ποντικι μιλαμε, τα 80 ευρω πχ ειναι γελοιο ποσο, δεν αξιζει)

Απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου,την περιουσια την εχεις δωσει αλλου και δε περισσεψε κατι για το mouse!;)

Δημοσ.

Λοιπον καποιες προτασεις απο ενα γνωστο μαγαζι(ειναι νωρις και δεν μπηκα στον κοπο να ψαξω στο skroutz για καλυτερες τιμες).

Logitech mouse Wired optical MX518 ΤΙΜΗ 29.68 €

Microsoft mouse Wired laser SideWinder X3 ΤΙΜΗ 34.74 €

Thermaltake mouse Wired laser eSports Black ΤΙΜΗ 39.46 €

(το πηρα για τον αδερφο μου και μπορω να πω οτι μου αρεσει πιο πολυ απο το sidewinder που εχω τωρα).

Razer mouse Wired laser Abyssus ΤΙΜΗ 39.95 €

Logitech mouse Wired laser G500 ΤΙΜΗ 50.36 €

Razer mouse Wired 3.5G infrared DeathAdder Re-Spawn ΤΙΜΗ 55.62 €

Τα χεις δοκιμασει? Για την αισθηση στο gaming εννοω? Αυτα τα βρηκα κ εγω! :P Λοιπον εχουμε κ λεμε..

Το 1ο ειναι καλο αλλα το χει στο νετ κ δν μ αρεσει

Το 2ο το επισκευτικα να το δω δεν μ γεμισε το ματι

Το 3ο κατι λεει (χμμ)

Το 5ο δν μ αρεσει

τα αλλα 2 δν μπενω στον κοπο να τα δω. Σαν βαρκες ειναι τα razer, δν μ αρεσουν καθολου.

(Σε ευχαριστω για τον κοπο)

Ξερουμε κατι γι αυτο ?

Αν κρινω παντως απ το 2:00 στο βιντεο που το παρουσιαζει η cm πρεπει να ειναι καλο σε μεγεθος. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου,την περιουσια την εχεις δωσει αλλου και δε περισσεψε κατι για το mouse!

Ξαναλεω πως η αποψη μου ειναι πως δν αξιζει να δινεις πολλα για ενα ποντικι/πληκρολογιο, και το λεω γιατι περασα 4 χρονια "μελι" με ενα σετ της ταξης των 30 ευρω (μαζι) και δεν ειχα κανενα προβλημα. Τωρα το ποντικι μου εχει τοσο και δεν μου κανει! :/

Δημοσ.

To coolermaster εψαχνα να βρω να σου προτεινω αλλα δεν το βρηκα ελλαδα εκτος και εαν δεν κοιταξα σωστα.

προσωπικα εχω διαβασει πολυ καλα reviews γι'αυτο.αν το βρεις πουθενα παρε το.

Για τα αλλα που ρωτησες εαν τα εχω δοκιμασει....τρελος εισαι?μονο σε ιντερνετ καφε οτι εχω πετυχει.

Το mx518 απο ιντερνετ καφε που το δοκιμαζα μου αρεσε πολυ.με ειχε βολεψει.

Το Χ3 αφου δεν σου αρεσε το αφηνουμε.κανει ακριβως οτι λεει παντως.καλο και τιμιο ποντικι.

Το thermaltake σου ειπα το πηρα για τον αδερφο μου και μου αρεσε.εαν δεν ειχα το sidewinder θα το επερνα και για εμενα.

Το G500 εχω διαβασει και ακουσει πολυ καλες κριτικες απο εδω μεσα και με εχει πεισει.Ας μην πω και το ποσο μπροστα ειναι η υποστηριξη της logitech σε περιπτωση που την χρειαστεις.

Τα razer κακος που δεν τα ριχνεις μια ματια.ειναι πολυ καλα ποντικια αλλα ενταξει,εαν δεν σου αρεσουν παω πασο.ετσι και αλλιως εχεις επιλογες αλλες.

Παντως εαν βρεις το coolermaster παρε το.αρκει να ειναι σε καλη τιμη.

και επισης ξαναλεω οτι εαν θελεις gaming mouse μην παρεις ασυρματο αλλα με ουριτσα.

Δημοσ.

To coolermaster εψαχνα να βρω να σου προτεινω αλλα δεν το βρηκα ελλαδα εκτος και εαν δεν κοιταξα σωστα.

προσωπικα εχω διαβασει πολυ καλα reviews γι'αυτο.αν το βρεις πουθενα παρε το.

Για τα αλλα που ρωτησες εαν τα εχω δοκιμασει....τρελος εισαι?μονο σε ιντερνετ καφε οτι εχω πετυχει.

Το mx518 απο ιντερνετ καφε που το δοκιμαζα μου αρεσε πολυ.με ειχε βολεψει.

Το Χ3 αφου δεν σου αρεσε το αφηνουμε.κανει ακριβως οτι λεει παντως.καλο και τιμιο ποντικι.

Το thermaltake σου ειπα το πηρα για τον αδερφο μου και μου αρεσε.εαν δεν ειχα το sidewinder θα το επερνα και για εμενα.

Το G500 εχω διαβασει και ακουσει πολυ καλες κριτικες απο εδω μεσα και με εχει πεισει.Ας μην πω και το ποσο μπροστα ειναι η υποστηριξη της logitech σε περιπτωση που την χρειαστεις.

Τα razer κακος που δεν τα ριχνεις μια ματια.ειναι πολυ καλα ποντικια αλλα ενταξει,εαν δεν σου αρεσουν παω πασο.ετσι και αλλιως εχεις επιλογες αλλες.

Παντως εαν βρεις το coolermaster παρε το.αρκει να ειναι σε καλη τιμη.

και επισης ξαναλεω οτι εαν θελεις gaming mouse μην παρεις ασυρματο αλλα με ουριτσα.

Ebay

Καλη τιμη αλλα δεν ξερω ποσο ειναι τα μεταφορικα.

Δημοσ.

Καλα εαν βαλουμε και το ebay στο παιχνιδι τοτε δεν θα βγαλουμε ακρη ψαχνοντας στα κουτουρου.δεν βλεπω να το στελνει ελλαδα αυτος.δεν ξερω.ψαξε το παντως.

Δημοσ.

Καλα εαν βαλουμε και το ebay στο παιχνιδι τοτε δεν θα βγαλουμε ακρη ψαχνοντας στα κουτουρου.δεν βλεπω να το στελνει ελλαδα αυτος.δεν ξερω.ψαξε το παντως.

Στελνει σε ολη την ευρωπη. Του στειλα μειλ να μου πει ποσο ειναι τα μεταφορικα αλλα σε οποια δεν λεει στην αρχη ειναι πολλα...Οποτε...Θα δουμε!

Οπα ΑΜΑΖΟΝ αναβεις φωτιες! Και δεν ξερω να ψωνιζω απο εκει! 35 ευρω!

Edit: 71 ευρω με τα μεταφορικα, ξενερωσα, οσο εχει το ποντικι αλλα τοσα ειναι τα μεταφορικα, ελεος..

Δημοσ.

Παυλο παρε αυτο που ποσταρε ο ektor7.η μηπως να το παρει ο βαγγελακης αυτο?χμμμ :devil: :devil:

Η τιμη του amazon ειναι πολυ καλη και πιο 'σωστη' γιατι θυμαμαι οταν βγηκε αυτο,καπου τοσο ειχε,γυρω στα 35 euros.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...