hackertom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παιδιά έχετε κανένα τρόπο..κανένα trick - πατέντα...;
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Για ποιον λόγο θέλεις να το ξεκολλήσεις ; Γραφτον σε ένα χαρτί.
hackertom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Για να το κολλήσω σε άλλο υπολογιστή εταιρίας ... και το αυτοκόλλητο χρειάζεται
hackertom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 ζεστανε το πρωτα με ενα σεσουαρ Το σκέφτηκα και μετά με ένα λεπιδακι να το βγάλω σιγά σιγά ... Θα κάνω την προσπάθεια αυτήν αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο καλοδεχούμενο ...
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα με ενα σεσουαρ να το ζεσταίνεις
kajwbtfe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σεσουαρ φιλε!Το αυτοκολλητο της εγγυησης του 360 που βγαζεις οταν πας να το φλασαρεις με σεσουαρ βγαινει μια χαρα!Και επειδη ειναι ιδια εταιρια λογικα βαζουν την ιδια κολλα! :-D
hackertom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Σεσουαρ φιλε!Το αυτοκολλητο της εγγυησης του 360 που βγαζεις οταν πας να το φλασαρεις με σεσουαρ βγαινει μια χαρα!Και επειδη ειναι ιδια εταιρια λογικα βαζουν την ιδια κολλα! :-D OK παιδιά από ότι βλέπω είναι μονόδρομος αυτή η λύση θα το ζεστάνω καλά σε χαμιλή σκάλα και για αρκετή ώρα και ελπίζω να βγει σχετικά εύκολα ...
hackertom Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!! Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο ,με σεσουάρ προσεκτική δουλειά και αυτό :
hackertom Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ...κάποιος τα 'πιασε χοντρά από την BiC... χαχαχα.... Καμία σχέση , έκανε δουλειά όμως...
35apontos Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ...κάποιος τα 'πιασε χοντρά από την BiC... ...και κάποιος άλλος πούλησε το χαρτί της άδειας πιό χοντρά....
hackertom Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ...και κάποιος άλλος πούλησε το χαρτί της άδειας πιό χοντρά.... χοντρά δεν το λες αλλά εντάξει ... ήταν κάτι που δεν χρειαζόμουν ...
35apontos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Συνήθως εγώ τα χαρίζω αυτά,τις προάλλες κάποιος ήρθε και δάγκωσε μια σελίδα από δαύτα.Υπολόγισε πόσα τεμάχια χωράνε σε Α4... ...Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτοκόλλητα;Και αν ναι,ποιοί μπορεί νάναι αυτοί;.Αφού οι επαγγελματίες χρειάζονται τιμολόγιο αγοράς. Για τα "γραμματάκια";και υπάρχει χαζός που δίνει λ7 γι αυτά; Πολύύύύ πίσω έχω μείνει...
hackertom Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Συνήθως εγώ τα χαρίζω αυτά,τις προάλλες κάποιος ήρθε και δάγκωσε μια σελίδα από δαύτα.Υπολόγισε πόσα τεμάχια χωράνε σε Α4... ...Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτοκόλλητα;Και αν ναι,ποιοί μπορεί νάναι αυτοί;.Αφού οι επαγγελματίες χρειάζονται τιμολόγιο αγοράς. Για τα "γραμματάκια";και υπάρχει χαζός που δίνει λ7 γι αυτά; Πολύύύύ πίσω έχω μείνει... Φίλε μου μιλάμε για γνήσιο λογισμικό και το CD και το αυτοκόλλητο + την ενεργοποίηση από τη Microsoft για κάποιον-ους που θέλουν νόμιμο λογισμικό σε καλή τιμή είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος αυτός! Αν εσύ είσαι τόσο καλός που νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις γνήσια αυτοκόλλητα στείλε μου και εμένα τότε καμιά 20αριά... μην πετάμε την μ@κ@κι@ σας έτσι ξεκάρφωτα.. Σορρυ για τον τόνο μου αλλά είσαι τελείως off topic και είναι κάτι που μπορεί να το χρειαστούν και άλλα μέλη εδώ μέσα οπότε λίγο σεβασμός και προς αυτούς! Ας σοβαρευτούμε λίγο δεν θέλει και πολύ μυαλό για τι χρειάζεται κάποιος ένα γνήσιο λογισμικό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.