Προς το περιεχόμενο

Πως να ξεκολίσω το original αυτοκόλλητο των Windows XP από το PC

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζεστανε το πρωτα με ενα σεσουαρ

Το σκέφτηκα και μετά με ένα λεπιδακι να το βγάλω σιγά σιγά ...

Θα κάνω την προσπάθεια αυτήν αλλά αν υπάρχει κάτι άλλο καλοδεχούμενο ...

Δημοσ.

Σεσουαρ φιλε!Το αυτοκολλητο της εγγυησης του 360 που βγαζεις οταν πας να το φλασαρεις με σεσουαρ βγαινει μια χαρα!Και επειδη ειναι ιδια εταιρια λογικα βαζουν την ιδια κολλα! :-D :-D

Δημοσ.

Σεσουαρ φιλε!Το αυτοκολλητο της εγγυησης του 360 που βγαζεις οταν πας να το φλασαρεις με σεσουαρ βγαινει μια χαρα!Και επειδη ειναι ιδια εταιρια λογικα βαζουν την ιδια κολλα! :-D :-D

OK παιδιά από ότι βλέπω είναι μονόδρομος αυτή η λύση θα το ζεστάνω καλά σε χαμιλή σκάλα και για αρκετή ώρα και ελπίζω να βγει σχετικά εύκολα ...

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!!! Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο ,με σεσουάρ προσεκτική δουλειά και αυτό :

astor.jpg

Δημοσ.

...κάποιος τα 'πιασε χοντρά από την BiC...

χαχαχα.... Καμία σχέση , έκανε δουλειά όμως...

:-)

Δημοσ.

...και κάποιος άλλος πούλησε το χαρτί της άδειας πιό χοντρά....

χοντρά δεν το λες αλλά εντάξει ... ήταν κάτι που δεν χρειαζόμουν ...

:D

Δημοσ.

Συνήθως εγώ τα χαρίζω αυτά,τις προάλλες κάποιος ήρθε και δάγκωσε μια σελίδα από δαύτα.Υπολόγισε πόσα τεμάχια χωράνε σε Α4...

...Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτοκόλλητα;Και αν ναι,ποιοί μπορεί νάναι αυτοί;.Αφού οι επαγγελματίες χρειάζονται τιμολόγιο αγοράς.

Για τα "γραμματάκια";και υπάρχει χαζός που δίνει λ7 γι αυτά;

Πολύύύύ πίσω έχω μείνει...

Δημοσ.

Συνήθως εγώ τα χαρίζω αυτά,τις προάλλες κάποιος ήρθε και δάγκωσε μια σελίδα από δαύτα.Υπολόγισε πόσα τεμάχια χωράνε σε Α4...

...Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτοκόλλητα;Και αν ναι,ποιοί μπορεί νάναι αυτοί;.Αφού οι επαγγελματίες χρειάζονται τιμολόγιο αγοράς.

Για τα "γραμματάκια";και υπάρχει χαζός που δίνει λ7 γι αυτά;

Πολύύύύ πίσω έχω μείνει...

Φίλε μου μιλάμε για γνήσιο λογισμικό και το CD και το αυτοκόλλητο + την ενεργοποίηση από τη Microsoft για κάποιον-ους που θέλουν νόμιμο λογισμικό σε καλή τιμή

είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος αυτός!

Αν εσύ είσαι τόσο καλός που νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις γνήσια αυτοκόλλητα στείλε μου και εμένα τότε καμιά 20αριά...

μην πετάμε την μ@κ@κι@ σας έτσι ξεκάρφωτα.. Σορρυ για τον τόνο μου αλλά είσαι τελείως off topic και είναι κάτι που μπορεί να το χρειαστούν και άλλα μέλη εδώ μέσα οπότε λίγο σεβασμός και προς αυτούς!

Ας σοβαρευτούμε λίγο δεν θέλει και πολύ μυαλό για τι χρειάζεται κάποιος ένα γνήσιο λογισμικό!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...