35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλά,έχεις κάνει την απάτη άθλημα και πας για πρωταθλητής μιλάμε. Όποτε θες έλα να σου βγάλω απ' τα χρέπια μου όσα αυτοκόλητα θες,δεν τα πουλάω,τα χαρίζω ακόμα και σε άτομο που ίσως τα εμπορευτεί... Σου κάνει;
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φυσικά μου κάνει αλλά την απάτη που την βλέπεις δεν καταλαβαίνω; Και θα κάνω κανονικά εγγραφή στην Microsoft με το όνομά μου και τον κωδικό από τα αυτοκόλλητα που θα μου δώσεις; Είσαι σίγουρος; Μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τα CD των Windows; Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε γιατί θα διαβαστούν από πολλά άτομα όλα αυτά ...
35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φυσικά μου κάνει αλλά την απάτη που την βλέπεις δεν καταλαβαίνω; Και θα κάνω κανονικά εγγραφή στην Microsoft με το όνομά μου και τον κωδικό από τα αυτοκόλλητα που θα μου δώσεις; Είσαι σίγουρος; Μπορείς να κάνεις το ίδιο και για τα CD των Windows; Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε γιατί θα διαβαστούν από πολλά άτομα όλα αυτά ... Με έχει μπερδέψει η εποχή σας. Έλα να πάρεις όσα αυτοκόλλητα μπορέσουμε να βρούμε,τζάμπα.Αν θα μπορέσεις να κάνεις εγγραφή ή όχι,εξαρτάται αν ο προηγούμενος είχε χρησιμοποιήσει το διακαίωμά του αυτό. ΔΕΝ ξανααπαντάω γι αυτό δημόσια,επέτρεψέ μου να έχω την άποψή μου,παρακαλώ. cd των Win δεν έχω,σου κάνει από Office 2003 pro;
hackertom Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Φίλε μου θα δώσω και εγώ μια τελευταία απάντηση για να λήξη το θέμα .. έδωσα γνήσιο αυτοκόλλητο γνήσιο CD και μη ενεργοποιημένο στο internet οπότε μπορεί να κάνει την ενεργοποίηση ο άνθρωπος στο όνομά του που το ήθελε για δικούς του λόγους... εσύ είπες θα μου βγάλεις όσα αυτοκόλλητα θέλω CD γνήσια δεν έχεις και μου λες για office 2003 pro ενώ μιλάμε για λειτουργικό σύστημα... θα μπορούσε σε 10 λεπτά αν όχι λιγότερο να το κατεβάσει τζάμπα από τα γνωστά μαγαζιά με cr@ck ... το ήθελε για μαγαζί που περνάει συχνά ελέγχους από εφορίες και αρμόδια όργανα και ήθελε να είναι εντάξει γιατί άμα τον πιάσουν δεν ξέρω αν έχεις στο μυαλό σου πόσο είναι το πρόστιμο !!! τέσπα ας κλειδώσει το topic γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος συζήτησης και λογομαχίας σε κάτι αυτονόητο! Ο καθένας μας έχεις τις απόψεις του και τα πιστεύω του...
35apontos Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Συνήθως εγώ τα χαρίζω αυτά,τις προάλλες κάποιος ήρθε και δάγκωσε μια σελίδα από δαύτα.Υπολόγισε πόσα τεμάχια χωράνε σε Α4... ...Υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτοκόλλητα;Και αν ναι,ποιοί μπορεί νάναι αυτοί;.Αφού οι επαγγελματίες χρειάζονται τιμολόγιο αγοράς. Για τα "γραμματάκια";και υπάρχει χαζός που δίνει λ7 γι αυτά; Πολύύύύ πίσω έχω μείνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.