nikos_studio Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Καλημέρα Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω εδώ ή στο θέμα (Kάρτες Γραφικών και 'Hχου) διότι δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα.. Έχω το pc της υπογραφής μου και όταν λέω να παίξω κάνα παιχνίδι κάνει ένα σπαστικό θόρυβο (πολύ πιθανών από την κάρτα γραφικών) σε συνδυασμό με τον θόρυβο που κάνει ο σκληρός μου είναι πολύ σπαστικό... Υπάρχει κανένας που να ξέρει σε τι οφείλεται αυτό?
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μάλλον καταπονείται κάποιος από τους πυκνότες .Έχεις speaker επάνω στο pc (Όχι τα ηχεία )
nikos_studio Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μάλλον καταπονείται κάποιος από τους πυκνότες .Έχεις speaker επάνω στο pc Ναι έχει.. Τι μπορώ να κάνω? (Όχι τα ηχεία ) Αν έκανε αυτόν τον θόρυβο από τα ηχεία θα τον έβαφα μπλέ και θα τον έπνιγα στην θάλασσα..
driftingcris Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και εμενα κανει θορυβους το πισι οταν το πιεζω. Αλλαξα επεξεργαστη και μητρικη..δεν εκανε τιποτα...κανω οβερκλοκ απο τα 2.40 στα 3.40..μετα απο 2 βδομαδες το εβαλα παλι στα στοκ.....τωρα κανει παλι το ιδιο θορυβο...κατι σαν τρρρ, τρρρ.......φανταζωμαι οτι εχω μαμισει τον επεξεργαστη και κανει τετοιους θορυβους
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δες αν ακούγονται από εκει αυτές οι τσιριδες . Κανε προσεκτικά έναν ελέγχο ώστε να δεις από που προέρχεται ο θόρυβος
darkhybridman Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και εμενα κανει θορυβους το πισι οταν το πιεζω. Αλλαξα επεξεργαστη και μητρικη..δεν εκανε τιποτα...κανω οβερκλοκ απο τα 2.40 στα 3.40..μετα απο 2 βδομαδες το εβαλα παλι στα στοκ.....τωρα κανει παλι το ιδιο θορυβο...κατι σαν τρρρ, τρρρ.......φανταζωμαι οτι εχω μαμισει τον επεξεργαστη και κανει τετοιους θορυβους αμα ακουσεις τον επεξεργαστη να κανει θορυβους καλυτερα να τον δωσεις στην nasa
nikos_studio Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και εμενα κανει θορυβους το πισι οταν το πιεζω. Αλλαξα επεξεργαστη και μητρικη..δεν εκανε τιποτα...κανω οβερκλοκ απο τα 2.40 στα 3.40..μετα απο 2 βδομαδες το εβαλα παλι στα στοκ.....τωρα κανει παλι το ιδιο θορυβο...κατι σαν τρρρ, τρρρ.......φανταζωμαι οτι εχω μαμισει τον επεξεργαστη και κανει τετοιους θορυβους Βασικά δεν θα ήθελα να αλλάξω cpu/mb.. καινούργια είναι.. Ο θόρυβος που κάνει δεν είναι τρρρ, τρρρ αλλά τζζζζζζζζζζζζ...τζζζζ.τζζζζζ Κανε προσεκτικά έναν ελέγχο ώστε να δεις από που προέρχεται ο θόρυβος Σε εμένα αναφέρεσαι?
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Και στους δυο. Αυτός ο ήχος απο το video που βάζεις μου θυμίζει σε πρόβλημα μητρικής
driftingcris Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εχει και βιντεο?Ειμαι απο το κινιτο και δεν το βγαζει.. Και γιατι να τον στιλω στην νασα?
darkhybridman Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 το beep που ακους ειναι επειδη η cpu δεν μπορει να αλλαξει mode απο π.χ c3 σε c6 η c7 (υποθετω οτι ειναι η μητρικη που εχεις στο sig σου)
driftingcris Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εμενα δεν με βγαζει βιντεο...τεσπα... Εμενα τελικα ξερει κανεις απο τι ειναι?
darkhybridman Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εμενα δεν με βγαζει βιντεο...τεσπα... Εμενα τελικα ξερει κανεις απο τι ειναι? συντονισμος ειναι εσενα επιχρυσες βιδες φανταζομαι εχεις ε ?
driftingcris Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν εχω ιδεα.... Απλε βιδες..... Τι σχεσι εχουν οι βιδες με τουτο??? Εγω λεω hardware kalou kakou... Intel Core 2 Quad Q6660, Gigabyte G31M-ES2L, Deepcool ice wing 5 pro, ATI Radeon HD5550, kai enan HITACHI 400ari...yparxei periptosi na einai apo skliro i trofodotiko?
darkhybridman Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δεν εχω ιδεα.... Απλε βιδες..... Τι σχεσι εχουν οι βιδες με τουτο??? Εγω λεω hardware kalou kakou... Intel Core 2 Quad Q6660, Gigabyte G31M-ES2L, Deepcool ice wing 5 pro, ATI Radeon HD5550, kai enan HITACHI 400ari...yparxei periptosi na einai apo skliro i trofodotiko? ο σκληρος κανει λιγους θορυβους (ειδικα αμα δεν τον εχεις κανει defragment η κεφαλη κανει παρτυ μεσα αλλα δεν ειναι προβλημα) οι βιδες ειδικα οι επιχρυσες εχουν μια ταση να συντονιζονται απο τους μικρους κραδασμους των fans και να τους περναει στο κουτι με αποτελεσμα να κανει ενα εκνευριστικο ηχο ειδικα στους amd με το cool and quiet αμα δεν τα εχεις βιδωσει σωστα ακους πολλα το τροφοδοτικο δυσκολα θα κανει αλλο θορυβο εκτως απο το fan του (εκτως και αμα ειναι ball bearing οπου ακους και κανα μεταλλικο ηχο που και που )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.