vaggelisp7406 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια..Υπαρχει κανεις απο αθηνα,πειραια,μεγαρα, καπου γυρω εδω αθηνα που να εχει ενα τροφοδοτικο να μου δανεισει?Γιατι δουλευω μαγαζι με το pc μου και πρεπει να παω για αντικατασταση το τροφοδοτικο και δεν εχω αλλο..Αν γινεται καποιος να μου δανεισει ενα για λιγες μερες? Θα του δωσω οτι στοιχεια προσωπικα χρειαζεται να μην νομιζει οτι θα τον δουλεψω ή θα εξαφανιστω.Ειναι αναγκη παιδια,PLEASE
tarantules Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατί δεν παίρνεις ένα του κιλού να κάνεις δουλειά σου και να σου μείνει κιόλας για μελλοντικές ανάλογες περιπτώσεις; Τα καταστήματα ανοιχτά είναι...
vaggelisp7406 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Για βρες μου ενα φιλε..Να εχεις υποψην σου οτι θα μπει στο συστημα της υπογραφης μου (pc1)
tarantules Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το pc που λες οτι έχει το ελαττωματικό τροφοδοτικό είναι εργαλείο της δουλειάς σου; Γιατί εαν είναι, τότε και μόνο που το κουβεντιάζουμε εδώ μέσα και δεν έχεις ΗΔΗ πάει να πάρεις ένα (έστω και προσωρινό) , είναι τραγικό...
vaggelisp7406 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Φιλε δεν εχω τα περηθωρια τα παρω ενα τροφοδοτικο με 30-40 ευρω μονο για 3-4 μερες..Αν ειχα αυτο σκοπο δεν θα εβαζα καν την αγγελια
Thanos1972 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατι δεν παιρνεις το τροφοδοτικο του Pc2 να το βαλεις στο pc1?
vaggelisp7406 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατι το pc 2 δεν θα δουλευει και το χρειαζεται ο αδελφος μου..
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια..Υπαρχει κανεις απο αθηνα,πειραια,μεγαρα, καπου γυρω εδω αθηνα που να εχει ενα τροφοδοτικο να μου δανεισει?Γιατι δουλευω μαγαζι με το pc μου και πρεπει να παω για αντικατασταση το τροφοδοτικο και δεν εχω αλλο..Αν γινεται καποιος να μου δανεισει ενα για λιγες μερες? Θα του δωσω οτι στοιχεια προσωπικα χρειαζεται να μην νομιζει οτι θα τον δουλεψω ή θα εξαφανιστω.Ειναι αναγκη παιδια,PLEASE ...μπορεί να μην έχουμε όλη την εικόνα για να βγάζουμε κρίσεις, αλλά : Τί σημαίνει "δουλεύω μαγαζί"; Δικό σου; Οικογενειακό; (Δεν το κόβω να είσαι υπάλληλος-αλλιώς το πισί του αφεντικού, τί δουλειά θα είχε "στην υπογραφή σου"; ) Μήπως έχει γίνει "ζημιά", κι "έχεις πρόβλημα με την οικογένεια"; Τότε ΙΣΩΣ και να το καταλαβαίνω...(γενικά ποστ "παιδιού" μου κάνει αυτό, άλλωστε...). Γιατί αν απλά είναι δικό σου το μαγαζί, και το ζήτημα οικονομικό, ακούγεται από όπως ειπώθηκε τραγικό - έως μη πιστευτό...(δεν έχεις ΚΑΝ υποστήριξη από κάποια εταιρία υπολογιστών; Κι αν ναι, δεν σου δανείζουν ΑΥΤΟΙ; Απίστευτο όποια κι απ' αυτά να ισχύουν, εκτός κι αν το μαγαζί "το οποίο δουλεύεις" είναι ψιλικατζίδικο-αλλά τί δουλειά να έχουν μηχανήματα όπως της υπογραφής σε ψιλικατζίδικο;...) Οπότε (δοθέντος ότι ΕΙΝΑΙ οικονομικό το ζήτημα), αλλά αφού "δεν γίνεται πιστευτό", στη θέση σου θα...προσέφερα ένα ενέχυρο, έστω (αν όχι χρήματα), για να εμπιστευτεί έναν ξένο κάποιος και να του δανείσει τροφοδοτικό. Κάτι περίπου αναλόγου αξίας (γιατί να μην τον εμπιστευτείς με τη σειρά σου, ότι θα σου επιστρέψει το ενέχυρο, όταν του επιστρέψεις το τροφοδοτικό; ). Πόσο μάλλον, όταν στην υπογραφή δεσπόζουν δύο καθόλου ευκαταφρόνητα πισιά...(πράγμα που εννοώ πως απλά αυξάνει τη δυσπιστία, και θα πρέπει να βρεις αντίβαρό της). Σκέψου το λοιπόν, αν πράγματι "καίγεσαι", μιας και τα "προσωπικά στοιχεία", από λίγους έως κανέναν θα συγκινήσουν, νομίζω. Εναλλακτικότερα, θα μπορούσες ν' αγοράσεις ένα, και όταν έρθει ο αντικαταστάτης του καμμένου, να πουλήσεις κατά τι φθηνότερα, το "πρόχειρο". Και μια ερώτηση : το "πισί1", είναι κομματάκι βαρβάτο, ναι; Οπότε, τί τροφοδοτικό ακριβώς χρειάζεσαι; Γιατί δεν το κόβω να βρεθεί κανείς να σου δανείσει αεροπατέρα, οχτακοσοπενηντάρι. Υπολόγισε με πόσα Watt κατ' ελάχιστον βολεύεσαι (θ' αφήσεις κα'να δίσκο απ' όξω, καμμιά μνήμη, όπως και κανένα περιφερειακό, αναγκαστικά, για να πέσουν οι βατοαπαιτήσεις του συστήματος), και ανάφερέ το, μπας και βρεθεί κανείς με τέτοιο τροφοδοτικό, διότι περίσσιο οχτακοσοπενηντάρι, ούτως ή άλλως χλωμό το κόβω πολλοί καν να έχουν.... Καλά κάνεις και ζητάς, και Άνθρωποι υπάρχουν - αλλά πρέπει και να δώσεις για να πάρεις.
Arbitary Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Corsair 850ρι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-CMPSU-850HXEU-PSU-850W.htm περίσσεμα κιόλας ε οοοοοχι ντε δεν νομίζω μάλλον εε μάλλον όχι σε κάποια άλλη ζωή ίσως δλδ.
vaggelisp7406 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Πρακτορειο Προπο με την μητερα μου εχω.. Απλα το pc το ενα το εχω παει στο μαγαζι ( ειναι στο ισογειο το μαγαζι και το σπιτι απο πανω)
FaRMaKhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Ρε wasc ασε το παιδι ησυχο χαχαχαχα ελιωσα πρωινιατικο Παντως δυσκολο να βρεθει καποιος με μεγαλο psu για δανεισμα ενα Τt 500 ας πουμε μου εχει μεινει εμενα αλλα δεν ειμαι Αθηνα να στο δωσω :/
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 ...τί να τον αφήσω ήσυχο; Συμβουλές του έδωσα, και πολύ σωστές νομίζω. Για το δικό του το καλό, μπας κι εξυπηρετηθεί. (Κι αυτός καν δεν τόνισε πόσα βατ χρειάζεται........:ρ)
Arbitary Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Intel Quad Q9550 @ 4.0GHz o/c Intel Quad Q9400 @ 3.8Ghz o/c για πρακτορείο ΠΡΟΠΟ !!!! ε δλδ έλεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.