Προς το περιεχόμενο

Δανεικο Τροφοδοτικο Επειγει

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Quad Q9550 @ 4.0GHz o/c

Intel Quad Q9400 @ 3.8Ghz o/c

για πρακτορείο ΠΡΟΠΟ !!!! :shock:

ε δλδ έλεος.

Off topic:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συνάδελφο; B) B) B)

On topic:

Το ενδεχόμενο να κατεβάσεις το pc από πάνω μέχρι να σου αντικαταστήσουν το psu το σκέφτηκες;

Σκέφτηκες, επίσης, να ζητήσεις από το μαγαζί που αγόρασες το psu που χάλασε να σου δώσουν κάποιο άλλο μέχρι να σου το αντικαταστήσουν γιατί σου χρειάζεται στη δουλειά;

Δημοσ.

Σκέφτηκες, επίσης, να ζητήσεις από το μαγαζί που αγόρασες το psu που χάλασε να σου δώσουν κάποιο άλλο μέχρι να σου το αντικαταστήσουν γιατί σου χρειάζεται στη δουλειά;

...κατά Πάσχα πιθανότητα, τα έχουν στήσει μόνοι τους, με αγορές από η-σόπια καιλοιπά...(....και μ' αυτά συνήθως φτύνεις αίμα να σου αντικαταστήσουν ό,τι χαλάει εντός εγγύησης...Και φτύνεις κι άλλο τόσο, όσο καθυστεράααει το RMA, αν πεις να αιτηθείς "προσωρινή αντικατάσταση", που δικαιούσαι βάσει νόμου...Τί να λέμε).

* ο ts μας έγραψε στο CPU του, τελικά...;

Δημοσ.

Intel Quad Q9550 @ 4.0GHz o/c

Intel Quad Q9400 @ 3.8Ghz o/c

για πρακτορείο ΠΡΟΠΟ !!!! :shock:

ε δλδ έλεος.

Φιλε οτι εχεις χρησιμοποιεις..Αν εσενα ειναι τοσο πολυ καλη η οικονομικη σου κατασταση και σου περισευουν να εχεις ενα pc για την δουλεια σου,ενα στην κουζινα για να βλεπεις ταινια οταν τρως,ενα στο μπανιο για να βλεπεις τα πρωτοσελιδα,ενα pc σε ενα δωματιο για κατεβαστηρι και ενα στο δωματιο σου για games τοτε εισαι ωραιος!

Δημοσ.

τι χρειαζεται το πισι στο προποτζιδικο?

απ οσο ξερω εχουν ειδικο αυτονομο συστημα για τα δελτια που δεν εχει σχεση με πισι

Δημοσ.

Πρεπει να κατεβαζω τις αποδοσεις που αλλαζουν και ειδικα στα νεα παιχνιδια του ΟΠΑΠ με τις κυνοδρομιες

Δημοσ.

Παίζουν κυνοδρομίες και επίσημες απο οπαπ κιόλας? λολ

Για τροφοδοτικό έχω ενα.. αλλά θα ναι μικρό για σένα μάλλον (450W).. κεντρό προς νότια είμαι.. αμα σε βολεύει.

Δημοσ.

Γιατί βρε orotoi μου; Αφού δεν κάνει καν τον κόπο να μας γράψει τί χρειάζεται (αλλά τον κάνει όταν χρειάζεται να μας γράψει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...