Προς το περιεχόμενο

Ram η επεξεργαστης ?

Unst0ppabl32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εναν υπολογιστη i5 Ati Radeon 5500 HD 3.00 Ghz

2 gb ram ddr3 windows 7 premium.. 1 tera byte. Ηθελα να ρωτησω γιατι δν μπορω να παιξω παιχνιδια οπως το crysis η το

cod 6 σε 1920χ1080 εχο λιγο λαγ. ενω καποια αλλα οπως το trackmania τα παιζει στο 1920 κ με φραπσ κ 0 λαγ.

Μηπως χρειαζομαι 4 ραμ ? γτ φουλλαρι σαν να μην αναφερθω πουθενα ^_^

Δημοσ.

Το κυριότερο πρόβλημα σου είναι η κάρτα γραφικών. Τα CoD και Crysis είναι πολύ απαιτητικά ενώ, το trackmania είναι πιο παλιό παιχνίδι για αυτό και παίζει άψογα.

Από την άλλη βέβαια καλό θα ήταν να βάλεις και μια μνημούλα ακόμη να πας στα 4. Είναι πολύ φθηνές πλέον.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα εγω με Q9400, 4850 1GB, ram3GB ddr2 γιατι παιζω full κομπλε?

(crysis εχω καιρο που το εχω βγαλει δεν θυμαμαι αν ηταν full)

Δημοσ.

οχι παιδια δεν φταει η καρτα γραφικων μου γιατι και το cod 5 το παιζω σε μεγαλη αναλυση κ κανω κ fraps

Η καρτα φταίει ,είναι πολύ αδύναμη ή παρτο αποφαση και αλλαξε την ή χαμήλωσε τα details... το COD5 ειναι αρκετά ελαφρύτερο και απο το COD6 και από το crysis!

Δημοσ.

Πάρε μια καρτούλα γραφικών 6950 2GB(και τσιπαρέτην για 6970) και άλλο ένα dimάκι για να κάνεις 4 GB μνήμης RAM.(πρόσεξε να κάνεις dual channel και θα πετάς.)

Δημοσ.

φίλε μου άμα θέλει να παίζει crysis σε αξιόλογη ποιότητα με αρκετά fps πρέπει να πάρει καρτούλα.

Και η 5850 στα 130Ε δεν κανει για αυτή την δουλεια?? Πρέπει οποσδήποτε να δώσει τα 200+ για την 6950?? :-( :whistle:

Δημοσ.

Με τι τροφοδοτικό συζητάμε;

Λεω και εγω ... που είναι να ρωτήσει!!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...